Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelmøter i Fosnavåg

Det største mirakelet på Fosnavåg var at 40 personer ble frelst. I tillegg opplevde også mange fysiske helbredelser, da Svein Magne Pedersen besøkte Fosnavåg denne helga. Om lag 400 personer fikk høre Guds ord på Herøy kulturhus lørdag og søndag kveld.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Menighetene Filadelfia Ulsteinvik og Zion Guskøy var vertskap, da evangelist Svein Magne Pedersen fra Misjonen Jesus Leger besøkte Fosnavåg, 18. og 19. oktober. Pedersen hadde besøkt stedet to ganger tidligere, så forventningene til hva Gud skulle gjøre denne helga var store. Ansvarlig for møtekampanjen, Gunnar Knotten fra menigheten Zion Guskøy, sørget utilsiktet for en del gratis reklame, da han hang opp en plakat på distriktslegens kontor. Dette gikk ikke upåaktet hen, og saken kom i flere av landets aviser, blant annet Verdens Gang.

Ti prosent av møtedeltakerne ble frelst

Det største som skjer er når èn sjel omvender seg til Gud. Derfor var det fest på lokalet i Fosnavåg denne lørdagskvelden. Da frelsesinnbydelsen ble gitt ut, stormløp 30 personer ned midtgangen for å ta i mot Jesus. Det var mennesker i alle aldere, og fra ulike nasjoner. Blant de frelsessøkende var en familie med mor, far og sønn fra Stryn. Mor ble også helbredet fra smerter i kneet og dobbeltsyn. Edith Sylte (31) fra Vanylven er en skikkelig menneskefisker. Hun hadde med seg tre venninner på lørdagsmøtet, og alle tok i mot Jesus. Søndagskvelden var det ytterligere 10 personer som bad frelsesbønnen sammen med evangelist Pedersen. Hvis målsetningen for kristne møter i Norge var at ti prosent av ukens møtedeltakere skulle ta i mot Jesus, ville det snart blitt vekkelse med dimensjoner.

Fysiske mirakler

Svein Magne Pedersen underviste om helbredelse, og viste til at det er noen åndelige lover som gjelder. Du må tro på Guds ord, handle etter dette, og deretter forvente at noe vil skje.

– Når vi ber Gud om et mirakel burde vi bli overrasket dersom det ikke skjer noe, sa Pedersen. Senere bad han for ulike behov til klokken tre på søndag og mandag morgen. Og allerede mens han ba skjedde mange mirakler. Døve ører ble åpnet. En mann, som hadde høreapparat i begge ørene kunne gå hjem med høreapparatene i lomma. Kona var så glad at hun holdt på å ete ham opp etterpå. En del av gleden kom nok også av at de ble frelst i dette møtet. Flere fortalte at revmatismen, migrenen eller ryggsmertene forsvant, og en kvinne med stor angst opplevde frihet der og da.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15