Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smilet

Tekst: Frank Håvik

Lille Per var i kirken med bestefar. Under prekenen blir bestefar søvnig og ganske snart sover han, ikke helt lydløst. Presten ser seg nødt til å avbryte prekenen og sier til lille Per: «Kanskje du kunne være så snill og vekke bestefar.» «Nei, det kan du selv gjøre, det var du som fikk han til å sove,» kommer det kjapt fra Per.

Hørt under forbønn: «Herre, du ser vår venn har vondt i hodet, vi ber om at du skal ta det bort.»

Lille Ole hadde fått bestefar på besøk. Da pappaen skulle legge ham, og be aftenbønnen bad Ole med høy klar stemme om alle tingene han ønsket seg. «Du trenger ikke be så høyt, Gud er ikke tunghørt», sier pappa. « Nei, det vet jeg vel, men det er bestefar», sa Ole.

Det skjedde i 1. klasse i Bergen. Frøken hadde fortalt om syndefloden og poengterte meget sterkt at det regnet uavbrutt i 40 dager og 40 netter! «Va’ det nåkke,» var det en gutt som bemerket.


Dersom du har en morsom historie eller en god vits du vil dele med Legedoms lesere, kan denne sendes oss på mjl@mjl.no, eller telefaks 38 15 00 70. Du kan også sende et brev til Legedom, Postboks 53, 4701 Vennesla.

Hva har så vitser i et kristelig blad som Legedom å gjøre? Vel, en god latter forlenger livet

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15