Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vekkelse og mirakler i Øksfjord

Puster lett: Bodil Johansen (48) fra Øksfjord forteller at hun er blitt kvitt KOLS.
– Dette er den største dagen i mitt liv, uttrykte en mann som nettopp hadde tatt imot frelsen. Og han var ikke alene. Nærmere 60 personer ble frelst og mange titalls personer opplevde å bli helbredet i Øksfjord i Finnmark da Svein-Magne Pedersen besøkte bygda den andre helga i mai.

Tekst og foto: Anders Haukland

Møtene ble arrangert helgen 10. og 11. mai i Øksfjord kirke og i Samfunnshuset.

En av initiativtakerne til møtehelgen med Svein-Magne Pedersen jublet: – Øksfjord blir aldri mer det samme etter dette! Da hadde hun vært vitne til at flere mennesker fra distriktet hadde tatt imot både helse og evig liv.

At folk tørstet etter å gjenopprette relasjonen med Gud, var åpenbart. De nærmest stormet fram i begge møtene for å ta imot Jesus som sin frelser. Til sammen ble nærmere 60 personer omvendt denne helgen, og mange av disse var ungdommer.

Helbredet for KOLS

Bodil Johansen fra Øksfjord kom søndag kveld på møtet og fikk forbønn for astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Like etter at hun hadde fått forbønn, vitnet hun frimodig:

– Mens Svein-Magne bad for meg, kjente jeg en varme som bredte seg i brystet mitt. Samtidig kjentes det ut som om lungene og luftveiene utvidet seg, og det ble mye lettere å puste! erkjente hun lettet.

– Ved firetiden mandag morgen våknet jeg og var i så god form at jeg hadde lyst til å begynne å vaske rundt huset. Jeg måtte bare la det være med hensyn til naboene som ennå lå og sov. Men en time senere, ved femtiden, ble jeg plutselig veldig dårlig. Jeg ble kvalm og uvel, og hostet opp en mengde slim. Etterpå ble jeg lettpustet. Jeg har hatt bortimot konstante smerter i brystet i to år på grunn av KOLS. Disse smertene er nå borte, konstaterer hun, og fortsetter:

– I tre år har smerter i foten plaget meg – også disse er borte nå. Nå tar jeg ikke en eneste smertestillende lenger. Hver dag takker jeg Gud for alt det som har skjedd! Siden jul i fjor har smertene i foten vært så ille at jeg ikke har kunnet vaske kopper og klær, eller bake brød. Nå har jeg allerede gjort alt dette.

Frelst og helbredet

En annen kvinne fra Øksfjord, Randi Skognes, vitnet offentlig på møtet på søndag 11. mai om hvordan også hun var blitt helbredet fra KOLS, angst og hjerteproblemer. Det skjedde da Svein-Magne besøkte Lakselv, seks uker tidligere. Hennes gripende vitnesbyrd gjorde sterkt inntrykk på tilhørerne.

– Jeg levde et liv med sykdom og angst, og lengtet egentlig ikke så mye etter Gud. Men så ble min datter og svigersønn, Elin og Ulf-Arne frelst. Jeg så jo hvordan det strålte omkring dem. Da våknet en lengsel etter Gud i meg, forteller hun.

– I fjor høst opplevde jeg at Gud talte til meg at jeg skulle lese i Bibelen, og spesielt i Johannes Åpenbaring. Og det gjorde jeg. Etterpå ville jeg bare lese enda mer. Min datter sa: «Mamma, du er jo allerede frelst!» «Det er jeg ikke ennå», svarte jeg, «men jeg skal ta imot Jesus når Svein-Magne kommer til Lakselv.»

Som sagt så gjort.

– Da vi reiste til møtet i Lakselv 29. mars i år, sa jeg til min datter: «Det er ikke så farlig om jeg ikke blir helbredet, bare jeg blir frelst.»

– På grunn av at jeg hadde KOLS, hadde jeg vært plaget med voldsom hoste i lange tider. Iblant hostet jeg så mye at jeg holdt på å krepere. Men fra vi gikk inn på møtet den dagen i mars, har jeg ikke vært plaget av hoste. Da det ble min tur til å få forbønn, kjente jeg en varme som bredte seg i hele kroppen. Det var herlig, og det skjedde virkelig utrolige ting med meg. Jeg som ikke klarte å gå den lille turen til Samvirkelaget, uten å ta flere pauser for å hente igjen pusten, kunne etter forbønnen gå lange turer i motbakke uten å stanse en eneste gang.

– Før måtte jeg puste inn Ventolin og Attrovent, men disse medisinene trenger jeg ikke lenger nå.

– Nå er det slutt med daglige doser fra pariapparatet.

I mai var Randi på Haukeland sykehus og ble testet. Legen forstod absolutt ingenting, for hennes svake hjerte var blitt friskt og sterkt. Et pastorpar er kommet til bygda og disse skal føre arbeidet videre. Et husfellesskap er blitt dannet hvor det arrangeres ukentlige møter. Det er stor glede i leiren med mange nyfrelste! Angst og tobakk

– Og så har jeg vært så plaget med angst i lang tid. Ikke angst for noe spesielt, men bare en knute langt inne i meg som jeg bare måtte lære å leve med. Derfor fikk jeg problemer med å sove, og måtte ta medisiner for å få til å slappe av. Men etter at jeg tok imot Jesus på møtet med Svein-Magne, kjente jeg bare hvordan jeg ble forvandlet på innsiden, forteller Randi glad.

– Først slapp angsten grepet i meg. Jeg som hadde vært avhengig av tobakk, kjente ingen behov for røyk nå lenger, så den har jeg kuttet ut. Det hadde jeg forsøkt mange ganger før, men denne gang var det ikke vanskelig. Jeg har ikke savnet den siden. Også nervemedisinene har jeg kuttet helt ut. Nå sover jeg så godt som aldri før.

Fullsatt: Vakre Øksfjord kirke

Natt-passering: Klokken 02.30 passerte hurtigruteskipet Trollfjord utenfor møte-lokalene.

Fullsatt: Øksfjord kirke

Vekkelsen fortsetter

Til sammen ble flere titalls personer helbredet under møteserien.

Arrangørene forteller om mange tilbakemeldinger i dagene etter møtehelgen. Folk har møtt Gud gjennom frelse eller helbredelse, og ofte begge deler. Det er knapt en familie i hele Øksfjord som ikke er berørt av vekkelsen. Frank og Kristin Håvik er koordinatorer for møtene med Svein-Magne. De har vært to uker i Øksfjord og tatt seg av de nyfrelste.

ET NYTT LIV: Randi Skognes (70) fra Øksfjord har fått oppleve at livet ble snudd opp-ned, i positiv forstand.

VEKKELSE: Svein-Magne Pedersen gratulerer alle som kom fram etter at de var blitt frelst.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15