Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Barnebarn født med hoftefeil

Barnebarnet mitt ble født med hoftefeil. Det fant legene på Hammerfest sykehus ut. Hun måtte derfor ligge med en pute. Det er vanlig at barn ligger med en slik pute fra seks til ni måneder før de blir friske. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for henne. Dere sendte meg straks en salveduk. Tre uker etter at hun fikk salveduken var hun til ny kontroll på sykehuset i Hammerfest. Da hadde hun bare ligget to uker med puten. Undersøkelsen viste at hun var blitt frisk! Legene kunne ikke lenger finne noen feil i hoftene. Puta ble fjernet. Alle i familien tror at Gud hadde grepet inn og helbredet henne. Nå er jenta tolv år og er helt frisk.

Slapp hjertetransplantasjon

Min sønn fikk problemer med hjertet. Den ene hjerteklaffen fungerte ikke bra. Han hadde pustevansker og måtte bruke surstoffapparat. På sykehuset fikk han alle mulige utredninger. Legene konkluderte med at han måtte skifte hjertet. På denne tiden bestemte jeg meg for å ringe til deg. Du ba for ham. Kort tid etterpå ble han brått frisk. Han fortalte meg: «Nå kan jeg springe til bussen!» Han har ikke lenger pustevansker. Etter dette har barnebarnet mitt vært til undersøkelser hos leger. Det er også blitt tatt røntgenbilder av hjertet. Nå fungerer hjertet normalt. Noe uforklarlig har skjedd. En lege sa det slik: «Dette er en solskinnshistorie!» Jeg har fortalt ham og andre at jeg hadde kontaktet deg. Selv tror han at Gud har helbredet ham. Miraklet skjedde i år 2000.

Stoffskiftet var høyt og lavt

Stoffskiftet mitt var ustabilt, høyt og lavt. Jeg svettet ofte og var slapp og trett. Det var helt forferdelig å ha det slik. Like før jeg skulle legges inn på sykehus for behandling, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da jeg kom til sykehuset, ble det tatt nye prøver. Da var stoffskiftet blitt helt normalt. Det er nå et halvt år siden Gud helbredet stoffskiftet mitt.

Slitasje i fingerledd

I to år gikk jeg med slitasjegikt i fingerleddene mine. Legen undersøkte meg og slo fast at dette var artrose. Det var vondt å kneppe igjen en skjorte, skjære brød og skrive på PCen. Noen ganger hadde jeg problemer med å sove på grunn av smertene. Jeg er norsklærer av yrke. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn fire-fem ganger. Etter den siste gangen du ba for meg begynte smertene å gå bort gradvis. Like etter at du hadde bedt for meg den siste gangen, var jeg ute og gikk i vinterkulden. Plutselig kjente jeg at det strømmet en varme gjennom meg. Nå er jeg 90 prosent frisk.

La boken på magen – ble helbredet

Fra 1960-tallet har jeg plagdes med forstoppelse. Jeg har brukt medisin mot forstoppelse i flere år. Det har hjulpet litt, men jeg ble ikke helbredet. For en tid siden kjøpte jeg boken din Legende kraft. Mot slutten av boken er det et bilde av din hånd. I løpet av to-tre uker la jeg boken med hånda di mot magen flere ganger. Da ble jeg helbredet. Siden da har jeg vært kvitt forstoppelsen.

Bønn tok knekken på urinsyregikt

For en tid siden fikk jeg urinsyregikt. Det konstaterte legen. Urinsyregikten slo ut i den høyre stortåa. Den fikk hevelse og det var vondt å gå. Jeg fikk ikke sko på den høyre foten, men måtte gå med sokk på foten og måtte også bruke krykker. Så ringte jeg til deg og du ba for meg. Samme dag forsvant både hevelsen og smerten i tåa. Noen dager senere hadde jeg time hos legen. Han så på meg og sa: «Det er fint å se at du kommer hit uten krykker!»

Kuttet ut høreapparatene

I 43 år har jeg arbeidet på anlegget på Herøya ved Porsgrunn. I alle disse årene pleide man ikke å bruke hørselsvern. I mange år har jeg arbeidet med teknisk service på PVC-anlegget der. Jeg begynte ikke å bruke hørselsvern før de siste årene jeg arbeidet der på fabrikken. Jeg sluttet der for 16 år siden. På grunn av støyen på fabrikken fikk jeg etter hvert dårlig hørsel. Jeg fikk derfor høreapparat for femseks år siden. Jeg hørte så dårlig at jeg kunne ikke fungere uten høreapparat. Høsten 2014 hadde jeg time til forbønn på Mirakeltorsdag på senteret ditt. Der ba du for ørene mine. Noe skjedde – jeg fikk god hørsel og trenger nå ikke lenger å bruke høreapparatene.

Sjøgrens syndrom

Jeg var tørr i munnen og hadde ikke spytt. Jeg har hatt tørr munn siden jeg var ung. Det har vært verst de siste 20 årene. Tannlegen tok spyttprøve. Han konstaterte at jeg hadde Sjøgrens syndrom. Jeg måtte drikke vann svært ofte, for jeg var så tørr i munnen. Jeg har ringt mange ganger til deg og fått forbønn. Siste gang var for en uke siden. I går kveld begynte spyttet å komme tilbake i munnen! Det er som en liten kilde som renner i munnen. Nå har jeg normal spyttproduksjon fra spyttkjertlene. Det var deilig å få spyttet tilbake!

20 år med dårlig søvn

For et par år siden kjørte min mann og jeg kjørte fra Karasjok til Sortland for å være med på et møte der du talte. Jeg hadde hatt søvnproblemer i 20 år og måtte ta sovetabletter. Jeg sov bare to-tre timer om natten, og grudde meg til å gå til sengs, for jeg visste på forhånd at jeg ikke ville komme til å få sove nok. Når jeg ikke fikk sove, pleide å stå opp for å lese og gjøre håndarbeid. På møtet i Sortland ba du for min dårlige søvn. Vi dro så hjem til Karasjok. Etter forbønnen ble jeg bedre og bedre, og etter to uker sov jeg normalt. Nå trenger jeg ikke sovetabletter. Nå sover jeg som en stein hele natten.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15