Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv - De kom tilbake for å gi Gud æren...

Angina

For 17 år siden fikk jeg angina. Det fikk jeg etter at jeg hadde fått infarkt. Det ble verre med årene. Jeg kunne spise opp til seks Nitro på turen til butikken. På en strekning på hundre meter måtte jeg stoppe opp tre–fire ganger. Så begynte jeg å ringe til deg for å få forbønn. Etter det tredje forsøket ble jeg helbredet. Nå kan jeg gå i trapper og bakker uten å kjenne noe til smerte i brystet. Jeg fortalte det til legen. Han ble forbauset. «Jeg har hørt om ham gjennom «Lønning Direkte», sa legen. Nå har jeg kuttet ut nitro. Underet skjedde i august 1999.

Magesmerter

I fire–fem år har jeg plagdes med magesmerter. Det var verst om kvelden og på natten. Den 7. mars 1996 var du på «Lønning Direkte» og bad for syke. Jeg la hånden på magen mens du bad. Jeg var spent på om jeg ville få smerter i magen den natten. Ingen smerter kom. Siden da har jeg vært god!

Epilepsi

Mitt barnebarn på tre–fire måneder hadde fått en av de verste formene for epilepsi. Dette ble konstatert ved Regionsykehuset i Tromsø. Jeg ringte til deg to ganger for barnet. Du sendte en salveduk til meg som jeg la på barnet. Straks stoppet anfallene. Barnet er nå ni måneder og er friskt. Undersøkelsen viser at barnet er helbredet for epilepsi.

Øyebetennelse

Jeg fikk betennelse på begge øynene. Mens du bad for meg på telefonen, kjente jeg en mild vind som blåste mot øynene. Dermed var jeg frisk!

Polyppene forsvant

Legene på sykehuset i Moss undersøkte meg og fant ut at jeg hadde polypper i tykktarmen. Jeg ble satt opp for operasjon. I mellomtiden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da legene kort senere skulle operere meg, fant de ingen polypper. Etter dette har jeg vært på kontroll, men polyppene er blitt borte for godt. Det var fint at jeg slapp operasjon!

Angina

I 1994 fikk jeg angina pectoris. Hver dag spiste jeg opp til fem–seks nitro. Å gå i bakker og trapper var smertefullt. Pusten var svært dårlig. Undersøkelser på sykehuset her i byen viste at jeg hadde fått angina. I desember 1996 talte du i Södermalmkyrkan i Stockholm. På dette møtet kom jeg fram for å få forbønn for min angina. Jeg kjente ingen ting mens du bad for meg. Natten etter at du hadde bedt for meg kjente jeg stikninger i hjertet. Neste morgen merket jeg at jeg hadde fått bedre pust. Gud hadde helbredet meg! En tid etter dette møtet var jeg til ny undersøkelse for mitt hjerte. Da kunne legen konstatere at jeg ikke lenger hadde angina. Min private lege smilte og sa til meg: «Du har møtt overlegen!»

Hemorroider

I flere år gikk jeg med plagsomme hemorroider. Jeg ringte til deg i fjor vår og fikk forbønn. Etter to uker var hemorroidene kommet bort.

Astma

For to–tre år siden hadde du møter i Stangneshallen i Harstad. Jeg kjenner en familie der som kom til forbønn for gutten deres på åtte år. Han pustet tungt var mye plaget med astma. Kort tid etter forbønnen ble gutten frisk. Nå sparker han fotball og er helt fri denne plagen.

Brukket håndledd

En nær venn av meg brakk håndleddet. Beinene grodde galt på plass, så legene måtte operere og rette på feilen. Men operasjonen var mislykket. Det gjorde fremdeles fryktelig vondt og fingrene på denne hånda var visne. En gang du hadde forbønn for syke i Bodø oppsøkte hun deg og fikk forbønn. Kort tid etter forsvant smertene. Nå kan hun vri filla uten at det gjør vondt. Følelsene er også kommet tilbake i fingrene. Da hun kom for å få behandling hos fysioterapeuten, spurte han: «Hva har du gjort med hånden din?» Hun svarte: «Jeg har vært hos Svein-Magne Pedersen og fått forbønn.»

Ryggsmerter

En venn av meg henviste meg til deg. Han sa til meg: «Du skal oppsøke Svein-Magne, for jeg var hos ham for å få forbønn for min vonde rygg. Jeg har ikke kjent et «pekk» i ryggen siden da!»

Eksem

Datteren vår hadde eksem på store deler av kroppen, blant annet på hendene og armene. Hun ringte til deg og fikk forbønn. Tenk, all eksemen forsvant!

Hoftesmerter og angina

Et halvt års tid gikk jeg med plagsomme hoftesmerter. Jeg var glad for å gå turer i skog og mark, men det måtte jeg nå kutte ut. Dessuten hadde jeg i flere år plagdes med angina. For et par år siden var jeg på Folkets Hus her i Bodø og hørte på deg. Der fikk jeg forbønn for hoften og hjertet. En uke senere oppdaget jeg til min glede at hoftesmertene var kommet bort. Dessuten kom jeg på at jeg ikke hadde tatt nitro for anginasmertene. Gud hadde helbredet meg!

Astma

I 1972 fikk jeg astma. Jeg måtte bruke spray og andre medisiner flere ganger om dagen. En tur til postkassen, som ligger 70 meter fra huset, tok pusten fra meg. For fem år siden kom jeg til forbønn hos deg på Sundby i Saltdalen. Etter dette besøket startet en helbredelsesprosess. Jeg trengte mindre og mindre spray. Etter noen måneder var jeg helt god. Nå går jeg på fjellet og er helt astmafri. Jeg takker Gud for det som har skjedd!

Astma og allergi

Mitt barnebarn som er seks år nå fikk astma da hun bare var noen måneder gammel. Jenta hostet mye og var tett i brystet. Hun måtte bruke astma-spray. Etter hvert fikk hun også allergi og tålte blant annet ikke katter og hunder. Allergien slo så sterkt ut på henne at hun nesten ikke kunne åpne øynene på grunn av hevelse. Da hun var et halvt år gammel, ringte jeg til deg for å få forbønn for henne. Etter kort tid forsvant både astma og allergi.

Nå leker hun med katter og hunder og går i fjøset til en nær slektning. For to år siden ble hun testet på nytt. Testen viste at hun ikke lenger hadde allergi.

Nerveproblemer

Min mann plagdes med nervene i ti år. Det ble verre med årene. Han snakket ofte om å ta livet av seg. Alt var svart, han sov dårlig og satt bare inne og sturet. Han spiste mye nervetabletter og sovemedisin. Sommeren 1999 kom han til forbønn hos deg på Sundby i Saltdalen. Etter forbønnen ble han bedre og bedre. Han er nå helt god og bruker ikke lenger sovemedisin.

Forlot rullestolen

For tre år siden fikk jeg fryktelig vondt i den venstre foten. Legen min sendte meg på sykehuset. Det var så vondt at jeg måtte bruke rullestol for å komme meg rundt. Legene undersøkte meg grundig, men fant ikke ut årsaken til lidelsen. Min venninne ringte da til deg, og du bad for meg. Den neste natten skjedde det noe merkelig. Det kjentes ut som om noen holdt på å grave inne i det venstre beinet. Det grov og grov i bein og lår. Noe vondt ble da dratt ut av beinet. Da jeg våknet neste morgen, var alle smertene kommet bort. På legevisitten neste dag ble overlegen svært overrasket over at jeg var blitt frisk. Jeg måtte vise alle legene på visitten at jeg kunne gå omkring. Jeg angrer nå på at jeg ikke fortalte dem hva som var skjedd.

Isjias

I flere år plagdes jeg med isjias. Det var vondt både å gå, sitte og ligge – natt som dag. Det var verst å reise seg. Det kjentes da ut som om senen var for kort i venstre fot og lår. Røntgenbildene fra sykehuset i Bodø viste tydelig tegn på isjias. Jeg fikk ti fysioterapi-behandlinger, men uten å få hjelp. For halvannet år siden kom jeg til forbønn hos deg på Sundby. Mens du bad for meg, kjente jeg at det strømmet en varme inn i rygg og bein – og så var alle smertene kommet bort! Siden da har jeg ikke hatt noen plager.

Angina

Fra 1972 har jeg plagdes med angina. For to år siden bad du for meg. Da helbredet Gud meg. I fjor fikk jeg et nytt anginaanfall. Jeg ringte deg, og du bad igjen for meg, og god ble jeg. Nå kan jeg igjen gå i trapper uten å få smerte i brystet.

TV-helbredelse

I 25 år led jeg av mental angst. Jeg var ofte på institusjon for å få hjelp. Når jeg fikk angstanfall med dødsangst, ble jeg satt helt utenfor og fikk store smerter i brystet. Selv om jeg er en troende, var jeg redd for å dø. På grunn av angsten måtte jeg i 1976 slutte som psykiatrisk sykepleier.

For noen år siden opptrådte du på et TV-program hvor du bad for syke. Mens du bad, opplevde jeg å bli helbredet. Dødsangsten kom bort. Min mann var da ateist, men etter at jeg ble helbredet gjennom fjernsynet, ble han frelst. Underet gjorde utslaget. Nå går vi sammen på møter i en kirke her i byen. Mange priser Gud for det som har skjedd med meg.

På jobb uten isjias

Jeg kom til forbønn hos deg på Sundby sist januar. I fire?fem år har jeg hatt isjias og slitasje i ryggen. Røntgenbilder fra Nordland Sentralsykehus i Bodø viser dette. Utallige ganger har jeg vært hos min private lege for å få smertestillende tabletter. Jeg har også hatt behandlinger hos en kiropraktor og en fysioterapeut. Dessuten har jeg også ligget flere ganger i strekk med lodder på 60 kilo hos en fysioterapeut. Ryggen kunne da være bra to?tre dager, men så kom smertene tilbake. Verst var det om morgenen. Å komme seg ut av senga, var en smertefull opplevelse. Ofte måtte jeg ta en dusj i varmt vann for å dempe på smertene. Det hendte at smertene var så intense at jeg ikke kunne gå på jobb. Jeg arbeider på en aldersbolig på

Da var det bare å bite tennene sammen og gå på arbeid.

Mens du bad for meg sist januar, ble jeg straks bedre. Etter høyden en uke var jeg helt god. Nå er jeg tilbake på arbeid uten de stadige ryggsmertene. Kollegene mine visste om mine ryggplager. De er overrasket over det som har skjedd med meg. Guds hjelp var den beste hjelpen jeg fikk.

ISJIASFRI: - Behandlingene mislyktes, men Gud gjorde under likevel, sier Sigrid Karlsen (59) fra Røkland i Saltdalen. Vensmoen i Saltdalen, hvor jeg er hjelpepleier. Hvert år var jeg sykemeldt flere uker. Men jeg kunne jo ikke alltid sitte hjemme når jeg hadde ryggsmerter og de trengte meg på jobb.

Publisert:
2003-07-08


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2001

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15