Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Svulsten sporløst borte

GOD: Etter to år med en vond svulst i ryggen, viste plutselig MR-bildene at den var kommet bort. Like før hadde søsteren til Eva Nordstrøm fra Hønefoss ringt om forbønn til Svein-Magne Pedersen. FOTO: Privat
I to år gikk Eva Nordstrøm (68) med en smertefull svulst i ryggen. Legen fryktet den kunne utvikle seg til å bli kreft. I 2013 ringte søsteren hennes til Svein- Magne Pedersen. På neste kontroll var svulsten sporløst forsvunnet. I tillegg forsvant den plagsomme øresusen.

– Det var en vond og smertefull tid, og jeg var bekymret for at det skulle bli kreft, sier Eva Nordstrøm fra Hønefoss da hun forteller om svulsten som legene oppdaget i ryggen. I 2011 hadde hun vært gjennom en kreftoperasjon i brystet ved Drammen sykehus. Da legene gjorde nye MR-undersøkelser, fant de også en svulst i ryggen. Den var heldigvis ikke ondartet, men legene ville følge henne opp i frykt for at den kunne utvikle seg til kreft. De neste to årene var hun derfor stadig til nye MR-undersøkelser.

– I løpet av denne tiden begynte svulsten å klemme på ulike nerver og jeg fikk veldig vondt. Det var smerter dag og natt. Jeg kunne ikke lene meg bakover på en stol, for da fikk jeg ekstra smerter i ryggen. I stedet måtte jeg sitte på en stol med rett rygg. Hver dag tok jeg seks Paralgin Forte. Det hendte jeg måtte stå opp om natten og ta tabletter for å få sove.

Søster ringte

I 2013 ringte søsteren til Eva til Svein- Magne Pedersen. Hun var svært bekymret for svulsten. Pedersen ba for henne og sendte samtidig en salveduke som Eva bar med seg og la under hodeputen.

– En tid senere var jeg til ny MRundersøkelse. Da var svulsten forsvunnet! Legene skjønte lite. Jeg var så glad for det som hadde skjedd, for jeg hadde vært så bekymret. Smertene kom også bort, og det var fantastisk!

Øresus

Eva forteller at også noe annet skjedde i forbindelse med søsterens telefon til Pedersen. I ett år hadde hun slitt med en intens øresus. Den plaget henne dag og natt. Det pep og banket i øret hele tiden.

– Dette må du leve med resten av livet, sa øre-nese-hals-legen til henne. Det var en lite hyggelig beskjed å få.

– Da søsteren min ringte, nevnte hun ikke øresusen, men like etter samtalen med Pedersen oppdaget jeg plutselig at øresusen var forsvunnet.

Nå har det gått over tre år, og jeg har ikke hatt øresus siden. Det er utrolig deilig.

Flere mirakler

Eva vokste opp i en kristen familie i Nordreisa i Nord-Troms og har alltid trodd på Jesus og helbredelse. Hun forteller at hun en gang opplevde noe helt spesielt. På 90-tallet ble hun veldig syk og møtte en del utfordringer.

En natt våknet hun og fikk se at Jesus sto i soverommet.

– Det var en veldig sterk opplevelse. Jeg måtte klype meg selv i armen for å sjekke at det ikke var en drøm. Han var kledd i hvitt og jeg så med en gang at det var ham. Dagen etter begynte ting å skje, og jeg ble frisk, sier hun.

Eva har også nylig opplevd at Jesus grep inn i livet, denne gangen hos ei venninne som hadde fått hjerneblødning. I september i 2016 ringte Eva til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn for henne. Tilstanden var alvorlig og hun lå lenge på sykehuset. De fleste hadde gitt henne opp, og det var bestilt sykehjemsplass. – Plutselig fikk jeg telefon om at situasjonen hadde snudd drastisk. De ansatte kalte det selv for et mirakel. Nå hadde hun begynt å gå med prekestol. Det hadde ingen trodd ville skje. Nylig var jeg på besøk hos henne. Jeg ga henne Legedom, og hun leste det med stor interesse. Gud er god, og han vil helbrede alle mennesker, avslutter Eva.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15