Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Trippel-helbredet!

FORBØNN: Tre ganger har Janne Karin Karlsen blitt helbredet gjennom forbønn av Svein-Magne Pedersen. I 2007 ble hun helbredet for plattfot.
Janne Karin Karlsen (70) fra Stjørdal har opplevde tre helbredelser gjennom bønn av Svein-Magne Pedersen. Både kneslitasje, ryggplager og plattfot har måttet vike for Guds legende kraft.

På slutten av 1960-tallet var Janne Karlsen fra Stjørdal så uheldig å falle på ski. Det var isete føre og hun slo derfor ryggen kraftig. I årene som kom hadde hun derfor stadig smerter i ryggen.

- Jeg hadde vondt stort sett hele tiden. Spesielt når jeg måtte bøye meg eller når jeg brukte ryggen aktivt. Hvis jeg støvsugde eller vasket gulvet, hendte det ofte at jeg måtte krabbe bort til en stol eller en vegg for å komme meg opp. Om morgenen var det ekstra vanskelig å stå opp av sengen. Jeg måtte stå på kne for å reise meg.

Intens varme

Den 12. oktober i 1995 deltok Svein-Magne Pedersen i debattprogrammet Lønning Direkte på TV2. Temaet var ”bønn for syke”. På slutten av programmet fikk Pedersen anledning til å be for hele Norges befolkning.

- Pedersen ba seerne om å legge hånda på fjernsynet. Jeg satt i sofaen og undret meg på hva jeg hadde trengt forbønn for. Da kom jeg på den vonde ryggen min. Likevel gikk jeg ikke fram, og etter en stund var bønnen ferdig og programmet ble avsluttet.

Senere på kvelden opplevde Janne at hun ble utrolig varm i kroppen. Hun trodde hun hadde fått feber, og hun sa til mannen sin at hun antagelig måtte bli hjemme fra arbeidet dagen etter på grunn av sykdom.

Neste morgen våknet hun i fin form og sto opp av sengen. Plutselig oppdaget Janne at hun sto midt på gulvet uten smerter. Det var merkelig. Hun la seg i sengen igjen og sto opp på ny, men smertene var ikke der.

- Jeg tror jeg gikk opp og ned fra sengen i alt fem ganger, for jeg var så forundret over at smertene ikke var der. Da kom jeg plutselig på bønnen til Pedersen kvelden før og den intense varmen i kroppen. Jeg skjønte at jeg måtte ha blitt helbredet.

Plattfot

I løpet av årene hadde Janne en annen plage som hadde fulgt henne gjennom hele livet. Da hun var ung, ble det konstatert at hun hadde plattfot, og hun hadde derfor ingen bue under fotsålen.

- Føttene var helt flate, og plattfoten førte til at jeg fikk litt problemer. Jeg fikk etter hvert innleggssåler, men jeg sluttet å bruke dem etter en stund, fordi det ble så vanskelig med sko.

I 2007 reiste Janne til Vennesla for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen. Hun hadde lest flere artikler i bladet Legedom om folk som hadde blitt helbredet for plattfot.

- Pedersen ba for meg, og jeg reiste hjem uten å tenke så mye mer over situasjonen. Først en tid senere oppdaget mannen min at noe hadde skjedd.

- Du har jo ikke plattfot lengre, sa han en dag han fikk se føttene hennes.

- Da jeg kikket etter, ble jeg svært overrasket. Der det tidligere hadde vært en rett fotsåle, hadde det nå formet seg en fin bue. Det var fantastisk!

Kneslitasje

Janne har også fått overnaturlig hjelp for en tredje plage. Gjennom livet hadde hun jobbet mye på kontor, og hun hadde derfor stått på harde gulv.

- Jeg merket at knærne begynte å bli utslitt, men plutselig en dag hovnet de helt opp. De ble stive, låste seg og jeg kom meg ingen veier.

Janne var hos legen og tok etter hvert røntgen. Bildene viste at knærne var helt utslitt og at operasjon var eneste utvei.

- Da jeg kom hjem, ringte jeg med en gang til Svein-Magne Pedersen. Han ba for meg og sendte en salveduk i posten. Dagen etter var alle smertene borte. Dermed trengte jeg ikke å bestille operasjon likevel.

- Jeg har fortalt om det jeg har opplevd til mange. Noen tror, mens andre er tvilende. Jeg har også anbefalt mange å ta kontakt med Misjonen Jesus Leger for forbønn. Etter alt jeg har opplevd har jeg stor tro på helbredelse.

BUE: Slik ser foten til Janne i dag. Før var fotsålen rett som et strykejern, men nå har foten normal bue.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15