Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 20 år med stresshodepine

HODEPINE: I over 20 år var Bodil Ørjasæter (54) fra Øyer utenfor Lillehammer plaget av stresshodepine. Hverdagene besto stort sett av smerter. For ti år siden ringte hun Svein-Magne Pedersen, som ba for henne, og hun ble helbredet. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.com
I over 20 år hadde Bodil Ørjasæter (54) fra Øyer nesten daglige hodesmerter. Smerten banket og slo i hodet, men verken lege eller medisiner kunne hjelpe. For rundt elleve år siden ble hun helbredet da hun ringte forbønnstelefonen.

- Det var helt forferdelig, og jeg holdt på å bli gal, sier Bodil Ørjasæter, når hun forteller om den tunge tiden med hodeplager. Helt fra hun kom i 20 årene, og frem til rundt 2005, var hodepine en stor del av livet hennes.

- Jeg hadde hodesmerter i hvert fall anenhver dag. De kom og gikk med ulik styrke. Jeg har stort sett vært hjemmeværende husmor, men livet ble ikke enkelt. I perioder lå jeg rett ut i senga og orket svært lite.

Smertehelvete

Bodil var også til kontroll hos legen og utførte en rekke undersøkelser, men de fant ingen fysiske årsaker.

- Jeg var gjennom absolutt alt av undersøkelser og behandlinger. Verken CT-røntgen, MR, blodprøver eller fysioterapeut kunne hjelpe. Legene konstaterte at det ikke var migrene. Jeg prøvde likevel migrenemedisin, men det hjalp ikke. I stedet tok jeg mengder med hodetabletter og Paralgin Forte, men jeg hadde likevel vondt. Hver dag brukte jeg ulike medisiner. Legene mente til slutt at det var snakk om stresshodepine.

Bodil husker spesielt den siste tiden med plagene. Da opplevde hun å bli rammet av noen voldsomme smerter. Hodepinen banket og slo i hodet, og i to måneder lå hun rett ut på soverommet uten å makte noe. Det var et smertehelvete uten like.

- Jeg holdt på å bli gal, for det gjorde vondt hver dag. Hodepinen rev og slet, og det var ikke noe som hjalp, forteller hun.

Ringte forbønnstelefonen

I løpet av den smertefulle perioden ringte Bodil til Svein-Magne Pedersen og forbønnstelefonen. Han ba for henne, men Bodil merket ikke noe spesielt der og da.

- To dager etter forbønnen våknet jeg opp uten hodepine. Etter det har jeg aldri hatt hodesmerter eller brukt medisiner mot hodepine. Nå er det gått ti år siden jeg ble helbredet. Det er helt fantastisk, og både jeg og Svein-Magne Pedersen kaller det for et under. Jeg er ikke tvil om at jeg har fått hjelp av ”han der oppe”!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15