Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kulen i magen forsvant

KULEN FORSVANT: En steinhard byll på størrelse med et eple forsvant da Svein-Magne Pedersen bad for Nina Pettersen.
Da Nina Pettersen fra Borgenhaugen kom på møte med Svein-Magne Pedersen i pinsemenigheten Salen i Ski den 29. oktober 2000, hadde hun en hard kul over hoftekammen som var åtte centimeter i diameter. Men under forbønnen forsvant kulen, og dermed slapp hun en ny operasjon i magen.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Det var fredag den 27. oktober i fjor at tilstanden til stomi-opererte Nina Pettersen var så prekær at legene egentlig ville legge henne på operasjonsbordet. Men på grunn av mangel på folk, kunne de ikke operere før mandag.

– Det gjør ingenting, for jeg skal på helbredelsesmøte i helga og bli bedt for, sa Nina til legen sin da hun fikk beskjeden. Tre dager tidligere var hun blitt operert for en lekkasje i forbindelse med stomien, og nå ville hun heller søke Guds hjelp enn legenes. Under inngrepet begynte det å blø fra vevet, og det dannet seg blodansamlinger ved siden av den venstre hoftekammen som etterhvert ble betent.

– Til slutt hadde jeg en kul på rundt åtte centimeter som var hard og fylt med grønn verk.

Smertefulle løft

Da Nina kom til Salen, Ski søndag, hadde hun store plager på grunn av komplikasjonen. Smertene jog gjennom henne, det stakk og sprengte på akkurat der kulen satt, og den var steinhard når hun kjente på den.

– Jeg hadde så vondt at jeg ikke engang klarte tanken på å gå på jobb, forteller hun.

Nina selger klær på home-parties, noe som krever ganske mye bæring.

Da hun kom fram til forbønn hos Svein-Magne, var hun både spent og forventningsfull, og før han rakk å avslutte, undersøkte hun ivrig området hvor kulen satt. Hun kjente nemlig at det kom en varme inn i magen hennes.

– Den forsvinner! Jeg kjenner at den begynner å bli myk, utbrøt hun overrasket. Etter cirka ti minutter var smertene totalt forsvunnet, og kulen var borte.

Helt frisk

Da Nina kom hjem, kunne hennes mann, Bjørn Rino Pettersen (30), knapt tro det han hørte. Så han forlangte å få kjenne etter skikkelig før han gjorde opp sin mening om saken.

– Det er helt utrolig det som har skjedd. Den harde kulen er borte, og i dag spurte jeg Nina om jeg skulle hjelpe henne å bære da hun fortalte at hun likevel skulle på jobb. Men hun var helt frisk og klarte den biffen selv, fortalte han dagen etterpå.

Slapp operasjon

Samme dag skulle Nina egentlig opereres for byllen, men istedenfor ringte hun opp til sykehuset og fortalte om hva som hadde skjedd.

– De ville jo helst slippe å skjære i meg enda engang, så legen sa bare at dersom kulen og smertene var borte, så slapp jeg inngrepet. Det var helt fantastisk å få oppleve at Gud hjalp meg på denne måten, sier Nina glad.

Svein-Magnes besøk på Ski var arrangert av pinsemenighetene i Follo, og fikk god dekning i Østlandets Blad. Over tjue personer tok imot Jesus i løpet av kampanjen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15