Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Hepatitt C

Jeg hadde fått hepatitt C. Min mann ringte til deg for å få forbønn for meg. Noen dager senere fikk jeg tilsendt en salveduk. Den la jeg på meg. Kort tid senere var jeg blitt helt frisk av hepatitt C. Jeg tror at forbønn er årsaken til helbredelsen.

Legen antydet operasjon

I over ett år gikk jeg med en vond hofte. Legen mente at det var slitasje og antydet at jeg måtte bytte den. Kort tid etterpå ringte jeg til deg og fikk forbønn. Du ba for meg på telefonen. Etter tre dager var jeg god! Det er nå ett år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært helt god.

Magekatarr i to år

Mannen min hadde magesmerter i to år. Årsaken til magesmertene var magekatarr. Han gikk til lege og tok mange slags medisiner, men ingenting hjalp. For et par år siden ringte han til deg og fikk forbønn. Etter at du ba for ham ble han bedre og bedre og til slutt helt god. Siden da har han vært frisk.

Ryggoperasjon hjalp ikke

Jeg hadde ryggsmerter og ble operert for det. Det var noe galt med to skiver. Men smertene kom ikke bort. For noen år siden hadde du et møte på Værøy. Der ba du for min vonde rygg. Der helbredet Gud ryggen min.

Slutt med epilepsi

Legene fjernet en svulst i hjernen min. Etter dette fikk jeg epilepsi. Jeg kunne ha anfall en til to ganger per måned. Jeg tok medisin, men likevel fikk jeg anfall. I ett år gikk jeg med disse anfallene. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Siden da har jeg ikke hatt anfall.

Fikk prolaps etter bilulykke

For 20 år siden var jeg ute for en bilulykke. Ti år etter ulykken begynte jeg å få nakkesmerte. Legene mente at det var prolaps. Smertene ble verre med årene. Jeg var flere ganger hos en fysioterapeut og fikk behandling, men smertene kom ikke bort. Våren 2016 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter noen uker kom nakkesmertene bort. Siden da har jeg vært god.

Sjømannens dårlige rygg

Jeg har vært sjømann hele livet. Som sjømann i utenriksfart fikk jeg store rygglidelser. I flere år gikk jeg med smerter i korsryggen. Jeg fikk behandling hos en kiropraktor flere ganger, men jeg fikk ikke hjelp av disse behandlingene. For 12 år siden ba du for meg på telefonen. Da ble jeg momentant frisk og kunne reise til sjøs igjen. Jeg var sjømann i seks-sju år etter at Gud helbredet ryggen min. Han ga meg en ny rygg, og den har fungert godt siden. Jeg har blitt frisk hver gang du har bedt for meg.

Hjerterytmeforstyrrelse

Jeg fikk hjerteinfarkt for tre-fire år siden. Etter det fikk jeg hjerterytmeforstyrrelse. Jeg kunne ha 150–180 slag i minuttet på det verste. Jeg har fått behandling både på Rikshospitalet og på Nordlandsykehuset i Bodø. For to måneder siden ringte jeg til deg. Etter at du ba for meg ble jeg bedre og bedre. Etter noen uker var jeg blitt god og kunne slutte med medisiner.

Blødninger i magen

Min mor gikk med mageblødninger noen måneder. Da ringte jeg til deg og fikk forbønn for magen hennes. Hun merket straks da straks at blødningen kom bort. Siden da har hun vært frisk.

Rygglidelse og kollisjon med bil

En gang på 1980-tallet skulle jeg kjøre på jobb. Det var vinter og glatt ute. På turen kjørte jeg utfor veien. Bilen gikk rundt og jeg ble skadet i ryggen. Siden da har smertene i ryggen kommet og gått. Legen ga meg smertestillende tabletter. De tok jeg når smertene var på det verste. En stund før jul 2016 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter hvert kom smertene bort. Nå er jeg kvitt alle ryggsmerter. Gud har helbredet meg!

Kolsen forsvant

På sykehuset på Kongsvinger konstaterte legene at jeg hadde fått kols. Jeg ble operert. To tredjedeler av den ene lungen ble operert bort. Så en dag bestemte jeg meg for å ringe til deg. Jeg ringte fire ganger til deg og fikk forbønn for kolsen. Etter tredje forbønn begynte jeg å bli bedre og bedre. Jeg ringte én gang til. Da forsvant kolsen helt. Nå kunne jeg puste normalt. Legen har konstatert at jeg ikke lenger hadde kols.

Øresus og dårlig hørsel

For en måned siden ringte jeg til deg for å få forbønn for øresus og dårlig hørsel. Dårlig hørsel er en familiær svakhet. Min mor hadde dårlig hørsel. Det har også min sønn. Jeg fikk dårlig hørsel samtidig med at jeg fikk øresus. I et år hadde jeg det slik. Jeg jobber i Posten og måtte ofte spørre om og om igjen hva folk sa til meg. Noen dager etter at du ba for meg oppdaget jeg plutselig at alt var blitt så stille i hodet. Øresusen var kommet bort! I tillegg fikk jeg normal hørsel. Jeg hadde problemer med å tro at det var sant! Dag og natt med irriterende sus var kommet bort. Jeg er så takknemlig for det som har skjedd!


Publisert:
2017-04-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2017

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15