Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet etter 60 år med migrene

MIGRENEFRI: Nesten hele livet har Frank Robert Nilssen (62) vært plaget ukentlig med migreneanfall. Nå kan han nyte livet uten hodesmerter. Sommeren 2016 ringte han Svein-Magne Pedersen og Frank Robert ble god. (FOTO: Privat)
I nesten 60 år slet Frank Robert Nilssen (62) fra Svolvær med migrene. Ukentlig hadde han smerter og medisiner hjalp lite. Det gikk utover yrkeslivet og stadig var han sykemeldt. På Sommeren 2016 ringte han til Svein-Magne Pedersen. I tiden etter har Frank vært fri for migrene.

Da Fank Robert Nilssen begynte i første klasse på barneskolen i 1961, begynte han å få hodesmerter. Plagene kom stadig igjen og det viste seg å være migrene.

- På den tiden var det ikke snakk om å slurve med leksene, og ofte satt man i flere timer. Det var ofte under leksene jeg begynte å få kraftige hodesmerter. Jeg ble kvalm og kastet opp. Gjennom skoleårene måtte jeg stadig være hjemme på grunn av migrene. I tillegg måtte jeg ofte droppe leksene.

Tung hverdag

Migreneanfallene fortsatte gjennom skoleårene og videre inn i arbeidslivet. I over 40 år jobbet Frank i televerket, men med migrene ble det ulike utfordringer.

- Det ble ikke noe lettere da jeg begynte å jobbe. Det var mye stress, og mye tidspress. Jeg var mye sykemeldt og etter hvert fikk jeg en særavtale med arbeidsgiver via NAV i forhold til alle sykedagene.

For Frank var det også vanskelig å avtale oppdrag med kunder på jobben, for han visste aldri når han ble syk. Slik var det også på hjemmebane. Det var ikke lett for familien å planlegge besøk og aktiviteter, for hvis Frank ble syk, måtte det avlyses.

- Jeg hadde anfall en til to ganger i uka som varierte i styrke. Av og til kunne det gå en lengre periode uten plager, mens andre ganger kunne jeg være syk i flere dager. Ofte lå jeg på soverommet med store smerter og vekslet mellom å drikke vann og kaste opp. Jeg måtte ha det mørkt i rommet for jeg var så ømfintlig for lys. Det var helt forferdelig.

På 90-tallet kom det etter hvert flere medisiner for migrene, men for Frank hjalp de ikke så mye. Først rundt 2009 oppsøkte han en nevrolog og hodespesialist i Bodø som tilbøy en medisin som hadde god effekt.

Helbredelse

Sommeren 2016 bestemte Frank seg for å kontakte Svein-Magne Pedersen. Frank var da gjennom en tung periode med migreneanfall og ønsket å prøve forbønn. Familien hadde tidligere erfart helbredelse ved Pedersens bønner da de opplevde at datteren ble helbredet for en kraftig astma. Det skjedde etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for syke på programmet Lønning Direkte i 1996. Omtrent 20 år senere skulle det nå vise seg at en ny helbredelse ville finne sted.

- Da Pedersen ba for meg, merket jeg ikke noe spesielt, men jeg ble bedre utover uka. Til slutt forsvant hodeplagene. Det fine var at plagene ikke kom tilbake. Siden den gangen har jeg vært god og ikke hatt slike anfall. Livet har blitt så mye bedre, det er helt enormt!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15