Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Astma og kols

For fem år siden fant legene på sykehuset at jeg hadde fått kols. Jeg hostet veldig mye og kunne nesten ikke gå på grunn av kolsen. Det gjorde vondt i brystet og jeg hadde dårlig pust. I tillegg til kols hadde jeg også astma. For tre år siden ringte jeg til deg for å få forbønn for disse sykdommene. Tenk, dagen etter kunne jeg puste normalt. Kols og astma var kommet bort! Kort tid senere var jeg til sjekk hos fastlegen min. Legen undersøkte meg og fant ut at jeg var blitt god. Jeg fortalte at du hadde bedt for meg. I flere år brukte jeg å ta medisiner. De har jeg kuttet ut nå.

Spøkelsene forsvant

Det har spøkt i huset vårt siden vi flyttet inn for 16 år siden. Luften var dårlig og det var dårlig energi i huset. Det hendte at vi kunne kjenne en kjølig vind som blåste. Noen ganger kunne vi høre at noen pratet. Vi kunne også høre gammel trekkspillmusikk fra stua og loftet. Det kunne skje både på dagen og på natten. Når vi kom dit, ble det stille. Det gikk frysninger gjennom oss. Vi kunne høre en som gikk og dro føttene etter seg. På grunn av disse spøkeriene sov vi dårlig om natten. Så en dag fant jeg på å ringe til deg. Du ba for huset vårt og sendte oss fire salveduker som vi skulle henge opp over inngangsdøren og på steder der det hadde spøkt. Straks sluttet det å spøke. Nå er det helt stille og fredelig i vårt hjem. Det er vi svært glade for.

Mange år med rygglidelse

i mange år har jeg hatt ryggsmerter. Røntgenbilder viste slitasje. For en tid siden begynte jeg å ringe til deg. Jeg ringte flere ganger. Hver gang jeg fikk forbønn ble jeg bedre og bedre. Til slutt ble jeg helt god. Nå har jeg vært ute og plukket bær i to timer og kjenner ingen smerter i ryggen.

Det rant konstant fra øynene

Venninna mi hadde en øyenlidelse. Dette gikk hun med ganske lenge. Tårene rant hele tiden. Ofte måtte hun tørke seg i øynene. Hun søkte hjelp hos flere leger, blant annet på et sykehus i London. For tre- re måneder siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Kort tid senere stoppet tårene å renne fra øynene. Etter en uke var hun fri denne lidelsen. Jeg har fortalt henne at du har bedt for henne. Hun er så glad for det som har skjedd.

Skulle legge ut tarmen

Jeg kjenner en dame som fikk problemer med tarmene. Det skjedde etter en fødsel. Hun hadde ofte for- stoppelse. Legene ville kutte tarmen og gi henne en pose på magen. Hun var sykemeldt en tid før du ba for hen-ne. Da jeg hørte det, ringte jeg til deg og kk forbønn for henne. Etter kort tid ble hun helbredet. Jeg har fortalt henne at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn for henne.

Beinsmerter og Voltaren

Jeg har protese i det venstre kne og venstre hofte. Det fikk jeg for fire- fem år siden. Røntgenbilder viste at jeg hadde fått betennelse i vevet og musklene rundt kneet. Det skapte smerter i kneet og det var vondt å gå. To-tre måneder gikk jeg med disse smertene. For en måned siden ba du for meg på telefonen. Deretter ringte jeg til deg for en uke siden. Dagen etter siste forbønn våknet jeg smertefri! Plutselig oppdaget jeg en morgen at jeg var blitt frisk! Siden da har jeg sluttet med både Paracet og Voltaren. Nå kan jeg gå normalt.

Øresusen forsvant Mpå merkelig vis

Min kone og jeg var på et møte med deg for noen år siden. Da fortalte du om en person som var blitt kvitt øresus ved at du stakk ngene i ørene hans. For å vise hvordan du hadde bedt, stakk du ngene i ørene på min kone. Du visste ikke at hun hadde øre- sus. Det hadde hun hatt i ti år. Tenk, da ble hun helbredet for øresus!

Helbredet på alternativmesse

For noen år siden hadde du en stand på en alternativmesse i Lillestrøm. Jeg bor i Hattfjelldal. Mitt problem var at jeg i 15–16 år har hatt smerter i den høyre skulderen. Årsaken var leddgikt. Jeg grudde meg til å ta toget fra Trofors til Lillestrøm på grunn av skul- dersmerten, men jeg dro likevel. På messen talte du på et seminar. Der var det helt fullt. Jeg fikk plass på grunn av at en dame tok et barn på fanget. Mens du talte, følte jeg at det rant vann gjennom den høyre skulderen. Etter møtet prøvde jeg å finne standen din. Da jeg endelig fant den, var jeg blitt helbredet i skulderen. Nå trenger jeg ikke lenger medisiner. Siden da har jeg vært god.

«Barnebarnet mitt hadde astma»

Da barnebarnet mitt var om lag to år gammel, hadde han astma. Uten å si noe til foreldrene hans ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter at du hadde bedt, ble han straks god. Før brukte han astmaspray. Det trenger han ikke lenger nå. Etter at han ble frisk, fortalte jeg foreldrene at jeg hadde ringt til deg. Det er nå seks år siden han ble helbredet.

Rygg og føtter ble helbredet

Fra 1970-tallet har jeg plagdes med ryggsmerter. Årsaken var at jeg i mange år var renholder på et sykehus. For tre uker siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for den vonde ryggen. Litt etter litt forsvant smertene. Jeg kjenner en varme i hele kroppen. Nå er jeg blitt helbredet.

I tre–fire år har jeg hatt vondt i føttene. De har vært kalde og vonde. Samtidig som ryggen ble god, ble også føttene det. Nå kan jeg ofte gå to turer hver dag. Jeg ringte flere ganger og fikk forbønn av deg. Til slutt ble jeg helbredet. Nå er føttene varme.


Publisert:
2017-01-31


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2017

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15