Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Edith fra Færøyene fikk hørselen tilbake

GLAD: Edith Joensen (72) fra Færøyene hadde 75 prosent nedsatt hørsel på det høyre øret i 18 år. I mars i 2016 kom hørselen tilbake etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. (FOTO: Privat)
I 18 år gikk Edith Joensen fra Færøyene med nedsatt hørsel på høyre øret. Det skapte ulike utfordringer i hverdagen. I mars i 2016 ringte hun forbønnstelefonen, og hørselen kom tilbake.

Edith Joensen er 72 år og bor på Tvøroyri på øya Suduroy. Det er den sørligste og fjerde største øya av Færøyene og har rundt 4700 innbyggere. Fra hovedstaden Torshavn tar det to timer med ferge for å komme dit.

Edith er en trofast venn av Misjonen Jesus Leger og ringer nærmest ukentlig til Svein-Magne Pedersen, samtidig som hun følger med på tv-programmene som også når til Færøyene.

I 22 år jobbet Edith ved fileteringsfabrikken på øya. Det var over hundre ansatte, og Edith oppgave var å rense fisken.

- Det var mye støy fra maskinene, og selv om de ansatte til tider brukte hørselvern, fikk jeg problemer med hørselen. Etter som årene gikk hørte jeg dårligere. Jeg gikk til legen som kunne måle at jeg kun hadde 30 prosent hørsel igjen på høyre øret. Hørselen var altså kraftig nedsatt.

Hørte dårlig

I 18 år slet Edith med dårlig hørsel. Hun fikk etter hvert høreapparat, men det fungerte dårlig for Edith. På grunn av den svekkede hørselen måtte hun skru opp lyden på både radioen og fjernsynet. Når folk pratet, hendte det hun ikke oppfattet hva de sa. Ofte måtte hun sørge for å vende det friske øret i den retningen stemmene kom fra.

- Når jeg var på gudstjeneste i kirken, hørte jeg svært lite, spesielt hvis jeg satt langt bak. Det var kjedelig å ikke få med seg talene til presten. Det var også vanskelig å skille lyder fra hverandre. Ofte klarte jeg ikke å høre lyden fra telefonen hvis radioen sto på.

For høy lyd

Da Edith var 17 år gammel, ble hun frelst. Siden har hun bevart troen, og hun tror på Guds hjelp. Edith hadde flere ganger vært i kontakt med Svein-Magne Pedersen i forbindelse med forbønn for ulike behov. Torsdag den 31. mars i 2016 ble likevel en dag hun husker ekstra godt. Edith ringte til Pedersen, og han ba blant annet for hørselen hennes. Senere på dagen opplevde hun at noe hadde skjedd.

- Plutselig ble musikken på radioen så veldig høy. Jeg skrudde ned lyden og lurte på hva dette var. Etter hvert testet jeg ut hørselen på øret, og da oppdaget jeg at jeg hørte godt. Jeg var så glad.

Dagen etter dro Edith til legen sin. Han testet ut hørselen og forsto lite av det han registrerte.

- Du hører jo helt fint! utbrøt han overrasket. Edith fortalte da om forbønnen og det som hadde skjedd.

- Ja, dette er et Guds mirakel, sa legen glad.

I tiden etter har Edith kunnet glede seg over fordelene med å få hørselen tilbake. Nå hører hun alt som presten sier i kirken uansett om hun sitter langt bak i salen. Det er også lettere å være med i samtaler med folk.

- Nå må jeg stadig vekk skru ned volumet på radioen og fjernsynet, fordi lyden blir for høy. Det er fint å kunne høre godt igjen etter 18 år med dårlig hørsel, avslutter hun glad.

FRODIG: Edith Joensen bor på Tvøroyri på øya Suduroy (163,7 km2). Det er Færøyenes sørligste og fjerde største øy. I alt bor det rundt 4700 (2014) innbyggere på hele øya. FOTO: Jon Fossa

Publisert:
2017-02-01


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2017

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15