Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Angst og depresjoner forsvant i Folkets Hus.

NYTT LIV: I år 2002 ble Odd Kristian Langseth (64) fra Finnsnes frelst og satt fri fra angst og depresjoner da han fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen i Narvik. FOTO: Privat
I nesten ett år var livet til Odd Kristian Langseth (64) fra Finnsnes et dypt mørke. Angst og depresjoner gjorde at han ikke våget seg ut av huset. I år 2002 var han på møte med Svein-Magne Pedersen i Folkets Hus i Narvik. Der ble han frelst og satt fri.

I begynnelsen av 2000-tallet opplevde Odd Kristian Langseth fra Finnfjordbotn i Finnsnes en del tøffe utfordringer, noe som gjorde at han ble psykisk syk. Den kommende tiden besto derfor av frykt, angst og depresjoner.

- Jeg var helt nede og fungerte ikke i det hele tatt. Kroppen var i elendig forfatning og jeg hadde mange negative tanker, sier han.

På grunn av angsten klarte han ikke å være sammen med folk i større sosiale sammenhenger. I flere måneder våget han seg nesten ikke utenfor døren.

- Jeg fikk angst av å være sammen med mye folk. Hvis jeg kom i en slik situasjon, fikk jeg pusteproblemer, hyperventilerte og holdt på å svime av. Verken psykolog eller nervetabletter kunne hjelpe meg, sier han alvorlig.

Uro

Til vanlig jobbet han som yrkessjåfør, men nå måtte han sykemelde seg. Odd forsto selv at han ikke var i stand til å kjøre verken bil eller lastebil. I denne perioden var det derfor kona som måtte kjøre når Odd måtte ut en sjelden gang.

Odd forteller at han også opplevde en stor uro i kroppen og klarte derfor ikke sitte i ro. Siden han ikke kunne bevege seg utendørs, var han derfor stadig på vandring rundt i huset.

- Det ble en fortvilende situasjon både for meg, kona og barna. Ofte kunne jeg begynne å gråte uten noen foranledning.

Frelst og fri

Etter nesten ett år med de psykiske plagene var Odd innstilt på å gå over på attføring.

Ved en tilfeldighet fikk moren til Odd høre at Svein-Magne Pedersen skulle ha en møtehelg (2.-3. mars 2002) i Folkets Hus i Narvik. Det var pinsemenigheten Smyrna i Narvik som sto bak arrangementet. Kanskje kunne Odd få hjelp der? Kona fikk overtalt ham til å dra, og sammen med datteren og barnebarnet, kjørte de den to timer lange turen til møtet.

Denne dagen var det et forferdelig uvær i nord. Da de kom frem, fikk de høre at Svein-Magne Pedersen ikke var der, fordi flyet hans var blitt ble innstilt. Odd og familien måtte derfor kjøre hjem igjen.

På søndagen ble været bedre, og Pedersen ankom Narvik som planlagt. Odd og familien tok derfor turen til Narvik på ny.

Da Odd kom inn på møtet, var det over 300 mennesker til stede, og han satte seg derfor bakerst i salen. Etter en stund kjente han at angsten begynte å øke. Han sa derfor til kona at han ville gå ut.

- Nei, nå sitter du her, sa kona bestemt.

- Ja, men jeg er nødt til å gå ut, insisterte Odd, men kona sto på sitt.

Eter hvert begynte Svein-Magne Pedersen å tale. Odd opplevde at Pedersen stadig så på ham der han satt bakerst i salen.

- I løpet av talen, følte jeg at angsten lettet. Klokken halv fire på natten ble det min tur for forbønn. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en fryd og en glede som strålte gjennom meg, og jeg ble momentant frisk. Alt løsnet og jeg var fri! I løpet av møtet tok både jeg og kona i mot Jesus også. Jeg fikk altså en dobbel dose.

På veien hjem til Finnsnes var det Odd selv som kjørte bilen. Det hadde han ikke gjort på flere måneder. Kort tid etter var han også tilbake i jobb.

- Jeg ble et nytt menneske den kvelden. Jesus satte meg fri og ga meg et nytt liv!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15