Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Diabetes 2

For to år siden oppdaget legen min at jeg hadde diabetes 2, men jeg har sikkert hatt det enda lengre. Legen ga meg tabletter som jeg måtte ta hver dag. Han sa at jeg måtte være forsiktig med hva jeg spiste. I løpet av disse to årene har jeg vært testet flere ganger. Alle testene viste at jeg hadde diabetes 2. I løpet den siste tiden har jeg ringt ca. 30 ganger til deg og fått forbønn. For en uke siden ble jeg igjen testet. Da fant legen ut at jeg ikke lenger hadde diabetes 2. Han sa at jeg var blitt frisk og kunne kutte ut tablettene. Jeg er veldig takknemlig for at du har bedt for meg og for at Gud har helbredet meg for diabetes 2!

Rygglidelser – slapp pensjon

For 16 år siden fikk jeg skiveutglidning i ryggen. Jeg var svært dårlig på denne tiden. Derfor ville legen gi meg pensjon. Jeg tok behandling hos en fysioterapeut, men jeg ble ikke god. Mannen min ringte til deg og fikk forbønn for meg. Like etterpå forsvant smertene. Nå kunne jeg gå tilbake på jobb.

Psoriasis over hele kroppen

En taxi-sjåfør fra Tromsø fortalte meg at han hadde ringt til deg og fått forbønn. Han hadde hatt psoriasis over hele kroppen. Mannen var blitt momentant helbredet for psoriasis.

Prolaps i ryggen

Mannen min fikk prolaps i ryggen. Legen hans sendte ham til sykehuset. Der fikk han smertestillende tabletter. Han ble ikke bedre. Etter 13 uker med rygglidelse ringte jeg til deg og fikk forbønn for han. Neste dag kom han seg på beina og var frisk. Siden da har han ikke kjent noe til prolapsen.

Menieres sykdom

Jeg fikk sterk øresus og svimmelhet. Legen mente det var Menieres sykdom. Lydene i øret varierte fra skurrelyder til motorlyd og musikk. I 20 år hadde jeg denne lidelsen. Dette førte til at jeg fikk dårlig søvn. I løpet av noen måneder sist vinter ringte jeg flere ganger til deg. Plutselig en dag oppdaget jeg at svimmelheten og øresusen var kommet bort. Alt er så mye bedre nå.

Tinnitus forsvant

I nærmere to år plagdes jeg med tinnitus på det venstre øret. For å dempe øresusen lå jeg med en radio i hodeputen om natten. Noen dager etter at jeg fikk forbønn fra deg, forsvant øresusen. Jeg har nå vært kvitt øresusen i flere år.

Stor cyste på eggstokk forsvant

På Innherred sykehus i Levanger oppdaget legene at jeg hadde fått en cyste på en eggstokk. Det kunne de se på røntgenbildene. Legene sa at det var en ganske stor vanncyste som de måtte operere bort. Jeg ble satt opp for operasjon noen uker senere. Noen dager før operasjonen ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da jeg kom for å bli operert, var cysten kommet bort! Dette skjedde for noen år siden.

Seks år med hjerteflimmer

I fem-seks år plagdes jeg med hjerteflimmer. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Kort tid senere kom hjerteflimmeret bort. Det er to år siden jeg ble helbredet.

Helbredet for prolaps

Gjennom en vridning fikk jeg to prolapser. Det førte til store ryggsmerter. Jeg slet med den i mange år. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Dagen etter kunne jeg hoppe og danse av glede fordi Gud hadde helbredet meg. Nå er det ett år siden Gud helbredet meg for prolaps.

Undulaten ble helbredet

For en måned siden ringte jeg til deg for å få forbønn for undulaten min. I to–tre måneder skrek den hele tiden, dag og natt. Det virket som om den hadde det vondt. Jeg kontaktet tre dyrleger, men ingen kunne hjelpe. Jeg ringte til noen forbedere, men ingen ville be for en undulat. En dag fant jeg på å ringe til deg. Du sendte meg en salveduk. Den la jeg oppå fugleburet. Dagen etter ble undulaten stille og rolig. Siden da har den plystret normalt. Om natten er den helt stille. Du var den eneste som ville be for den.

Fant drømmehuset

Du ba at vi skulle finne oss et pent hus. Vi hadde da vært på 20 visninger på forskjellige hus her i byen. Fjorten dager etter at du ba dukket plutselig det rette huset opp. Vi flytter inn om ti dager.

Cyster på eggstokken

Min datter på 27 år fikk åtte-ti cyster på eggstokken. Det fant legene på sykehuset ut da de tok ultralyd av underlivet. Uten at hun visste noe om det, ringte jeg til deg og ba om forbønn for henne. Kort tid senere var hun tilbake på sykehuset for å bli undersøkt på nytt. Tenk, da var cystene kommet bort! Legene var overrasket og skjønte ikke hva som hadde skjedd. Jeg har ennå ikke fortalt om din forbønn for henne.

20 år med migrene

For 25 år siden ringte min kone til deg og fikk forbønn for min migrene. Hver helg hadde jeg migreneanfall. Når jeg hadde fri, kom disse anfallene. Jeg hadde da hatt migrene i 20 år. Etter denne telefonsamtalen har jeg hatt migrene én gang. Etter at Gud helbredet meg, har jeg fått et nytt liv. Kontoer


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15