Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ole var avhengig av nesespray

ÅPEN NESE: I over ti år brukte Ole Eidem (82) fra Helle nesespray daglig på grunn av tett nese. I mai i 2005 fikk han forbønn av Svein-Magne Pedersen, og Jesus helbredet den tette nesen. FOTO: Privat
I rundt ti år var Ole Eidem fra Helle svært avhengig av nesespray på grunn av tett nese. Legene ønsket ikke å operere i frykt for at det kunne bli verre. I 2005 ringte han Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. I tiden etter har han aldri brukt nesespray.

– Jeg hadde alltid nesesprayen liggende lett tilgjengelig overalt. Den lå i bilen, båten, på jobben og hjemme. Sprayen var jeg svært avhengig av, sier Ole Eidem fra Helle i Kragerø kommune.

I mange år hadde han vært plaget av tett nese, og i over ti år brukte han nesespray nesten hver eneste dag.

– Det var spesielt før leggetid jeg måtte bruke nesesprayen. Det var ingen vits i å prøve å sove uten den. Jeg fulgte likevel noen av rådene på pakningen. Der sto det at man anbefalte et opphold på to dager etter ti dagers bruk. Det gjorde jeg også, men det ble jo voldsomme mengder i løpet av året likevel, sier han.

Det var sammenvoksninger i nesen som var årsaken til problemet. Eidem var flere ganger hos øre-nese-hals legen, men han ville ikke anbefale operasjon. Det var en vanskelig inngripen, og han mente det heller kunne bli verre.

– Situasjonen ble bare dårligere med årene. Når jeg ble forkjølet, var det ekstra ille. Det var en frustrerende tilværelse.

Erfaringer med Gud

Ole Eidem kommer opprinnelig fra fiskeværet Sommarøy i Tromsø, men bor nå på Helle utenfor Kragerø. Ole og kona har i mange år trodd på Jesus. Selv ble han frelst som 17-åring. Store deler av livet har han vært skipper og jobbet som fisker. Eidem forteller at Gud har hatt en beskyttende hånd over ham. I mange år slet han med migrene, men i 1974 satt han hjemme og leste en kristen bok om helbredelse. Da ble han helbredet. I seks år var han fri fra migrene, inntil han en morgen våknet med store migrenesmerter.

– Jeg fant frem Bibelen og fikk et ord fra Gud. På ny forsvant migrenen, og siden da har jeg aldri merket noe til den sykdommen.

Også en annen en gang opplevde Eidem en helbredelse. Rundt 2005 ble han i stor fart sendt i ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien fordi en polypp sprakk. Han mistet mye blod, og situasjonen var alvorlig.

– Kona mi la hendene sine på meg og ba. Da jeg våknet opp fra narkosen, fikk jeg en overraskende nyhet fra legen. De hadde ikke funnet noen polypp og alt var fint. Legen forstod lite av det som hadde skjedd.

Frisk over natten

På grunn av alle sine tidligere erfaringer med Guds hjelp, hadde Eidem stor tro på helbredelse. Den 10. mai i 2005 bestemte Eidem seg for å ringe til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn for den tette nesen.

– Pedersen ba for meg, men jeg kjente ikke noe spesielt. Da jeg la meg på kvelden, lot jeg være å bruke nesespray. Neste morgen var nesen åpen og god. Siden da har jeg aldri brukt nesespray. Det var fantastisk! Alt Jesus har gjort for meg, har jeg vitnet om til mange mennesker gjennom årene. All ære til ham!


Publisert:
2016-11-11


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2016

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15