Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ole var avhengig av nesespray

ÅPEN NESE: I over ti år brukte Ole Eidem (82) fra Helle nesespray daglig på grunn av tett nese. I mai i 2005 fikk han forbønn av Svein-Magne Pedersen, og Jesus helbredet den tette nesen. FOTO: Privat
I rundt ti år var Ole Eidem fra Helle svært avhengig av nesespray på grunn av tett nese. Legene ønsket ikke å operere i frykt for at det kunne bli verre. I 2005 ringte han Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. I tiden etter har han aldri brukt nesespray.

– Jeg hadde alltid nesesprayen liggende lett tilgjengelig overalt. Den lå i bilen, båten, på jobben og hjemme. Sprayen var jeg svært avhengig av, sier Ole Eidem fra Helle i Kragerø kommune.

I mange år hadde han vært plaget av tett nese, og i over ti år brukte han nesespray nesten hver eneste dag.

– Det var spesielt før leggetid jeg måtte bruke nesesprayen. Det var ingen vits i å prøve å sove uten den. Jeg fulgte likevel noen av rådene på pakningen. Der sto det at man anbefalte et opphold på to dager etter ti dagers bruk. Det gjorde jeg også, men det ble jo voldsomme mengder i løpet av året likevel, sier han.

Det var sammenvoksninger i nesen som var årsaken til problemet. Eidem var flere ganger hos øre-nese-hals legen, men han ville ikke anbefale operasjon. Det var en vanskelig inngripen, og han mente det heller kunne bli verre.

– Situasjonen ble bare dårligere med årene. Når jeg ble forkjølet, var det ekstra ille. Det var en frustrerende tilværelse.

Erfaringer med Gud

Ole Eidem kommer opprinnelig fra fiskeværet Sommarøy i Tromsø, men bor nå på Helle utenfor Kragerø. Ole og kona har i mange år trodd på Jesus. Selv ble han frelst som 17-åring. Store deler av livet har han vært skipper og jobbet som fisker. Eidem forteller at Gud har hatt en beskyttende hånd over ham. I mange år slet han med migrene, men i 1974 satt han hjemme og leste en kristen bok om helbredelse. Da ble han helbredet. I seks år var han fri fra migrene, inntil han en morgen våknet med store migrenesmerter.

– Jeg fant frem Bibelen og fikk et ord fra Gud. På ny forsvant migrenen, og siden da har jeg aldri merket noe til den sykdommen.

Også en annen en gang opplevde Eidem en helbredelse. Rundt 2005 ble han i stor fart sendt i ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien fordi en polypp sprakk. Han mistet mye blod, og situasjonen var alvorlig.

– Kona mi la hendene sine på meg og ba. Da jeg våknet opp fra narkosen, fikk jeg en overraskende nyhet fra legen. De hadde ikke funnet noen polypp og alt var fint. Legen forstod lite av det som hadde skjedd.

Frisk over natten

På grunn av alle sine tidligere erfaringer med Guds hjelp, hadde Eidem stor tro på helbredelse. Den 10. mai i 2005 bestemte Eidem seg for å ringe til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn for den tette nesen.

– Pedersen ba for meg, men jeg kjente ikke noe spesielt. Da jeg la meg på kvelden, lot jeg være å bruke nesespray. Neste morgen var nesen åpen og god. Siden da har jeg aldri brukt nesespray. Det var fantastisk! Alt Jesus har gjort for meg, har jeg vitnet om til mange mennesker gjennom årene. All ære til ham!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15