Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Treningssentre til Guds ære

TRENINGSSENTER: Randi Øksnes eier to treningssentre, ett på Knarvik og ett i Åsane. Mange av medlemmene har fått høre om hennes mirakler. – Uten Jesus og Svein- Magne Pedersen sine bønner hadde aldri sentrene blitt til, sier hun glad. FOTO: Svein-Magne Pedersen
Randi Øksnes (42) fra Knarvik var nesten blind, hadde plattfot og slet med bekkenløsning. I 2004 opplevde hun å bli helbredet. Nå driver hun to treningssentre i Bergen.

– Uten Jesus og Svein-Magne Pedersen sine bønner hadde aldri sentrene blitt til, sier hun glad.

Søndag den 4. juni i 2004 våknet Randi Øksnes opp med svært svekket syn. Øynene ble bare dårligere, og etter noen dager ble hun sendt til en øyenlege.

– Da legen oppdaget hvor dårlig jeg så, ble jeg lagt inn på intensiven ved Haukeland Universitetssykehus i Bergen. Legene trodde først det var snakk om svulst på hjernen.

I to dager lå Randi på sykehuset og var gjennom en rekke undersøkelser. Legene fant til slutt ut at det var snakk om en betennelse. Den hadde ført til 70 prosent svekket syn, dybdesynet var borte og hun så dobbelt i midtsynet. Dette måtte hun regne med å leve med, sa legene.

– Det var veldig frustrerende, for jeg utdannet meg som sivilingeniør. Dette vill sette en stopper for karrieren min. Øynene reagerte også på lys, og jeg gikk derfor med solbriller hele tiden, også når jeg så på TV. Hverdagslige ting som å gå ble vanskelig, og da jeg skulle pusse tennene på datteren min, hendte det jeg bommet på munnen.

Forbønn

Randi hadde alltid vært en kristen og trodde på helbredelse. Hun tvilte derfor ikke på at Jesus kunne hjelpe. Den 18. januar i 2004 hadde Svein-Magne Pedersen møte i Sandane i Nordfjord. Der møtte Randi opp og fikk forbønn. Hun merket ikke noe under forbønnen, men da hun våknet dagen etter, var synet helt normalt.

– Jeg ble veldig glad. Selv om jeg hadde tro på at noe kunne skje, ble jeg likevel overrasket. Noen dager senere var jeg hos legen. Han lurte på hvilke medisiner jeg hadde brukt som hadde klart å gi meg synet tilbake. Jeg fortalte da om forbønnen. Han ble overrasket, men respekterte min tro, og han hadde ingen problemer med å skrive ut en legeattest på det som hadde skjedd.

Bekken og plattfot

Ved siden av syns-underet opplevde Randi å bli helbredet for bekkenløsning. Det hadde hun hatt i fem år, siden datteren ble født.

– Det var veldig vondt, og bekkenet både løsnet og låste seg hele tiden. Jeg gikk stadig til fysioterapeut, men etter et par dager skled bekkenet ut igjen. Det gjorde at jeg fikk problemer med å bevege meg. Jeg spilte fotball aktivt, men måtte nå slutte på grunn av plagene. Under forbønnen i Sandane ba Pedersen for bekkenet mitt, og da ble jeg momentant helbredet, forteller hun glad.

Randi hadde også vært plaget med plattfot hele livet. Som 11-åring bestilte helsesøster på skolen innleggssåler til henne. Likevel fikk hun skeiv belastning på hofter og rygg.

– Noen uker etter møtet på Sandane dro jeg til Vennesla og fikk forbønn på kontoret til Svein-Magne Pedersen. Han ba for meg og på ny ble jeg helbredet. Foten fikk en fin bue!

På veien hjem fra Vennesla dro Randi innom Löplabbet i Stavanger. Det er en butikkjede med spesialkompetanse på løping og skotøy. De sjekket foten hennes og kunne ikke finne antydninger til plattfot.

Mediestorm

På denne tiden jobbet Randi som instruktør på et treningssenter. Snart gikk ryktene om hennes helbredelser, og historien havnet etter hvert hos den lokale pressen. De skrev en artikkel, noe som utløste en mediestorm av henvendelser.

– Jeg ble kontaktet av blant annet Bergensavisa, Se og Hør, flere radiostasjoner og TV2. Jeg var med i programmet Holmgang, sammen med Svein-Magne Pedersen og noen andre som hadde blitt helbredet. Programleder var Oddvar Stenstrøm. Der vitnet jeg til hele Norges befolkning om hva som hadde skjedd. Etter dette begynte folk å ringe til meg fra hele landet. Det var både syke og pårørende av syke. De ville høre om det virkelig var sant, og jeg vitnet om hva Jesus hadde gjort.

Treningssentre

I dag er det tolv år siden miraklene skjedde, og Randi er like frisk. I 2008 åpnet hun sitt eget treningssenter med navnet 24/7 Treningssenter i Knarvik. To år senere åpnet hun et nytt senter på Åsane. Senterne er døgnåpne og har alt av utstyr og treningsapparater. I tillegg tilbyr de spinning – og aerobictimer med instruktør.

På baksiden av medlemskortene har Randi trykket logoen til Misjonen Jesus Leger, samt nummeret til forbønnstelefonen og web-adressen. Stadig vitner hun til mange om det som har skjedd, og folk har blitt frelst.

– Dette er min takk til Svein-Magne Pedersen, Solveig og Misjonen Jesus Leger. De står på for mange folk, til tross for mye motstand. Synet mitt kan ikke betales i penger. Uten Pedersens bønner hadde aldri treningssentrene blitt til. Jeg fikk livet tilbake, og all ære til Jesus, avslutter hun.

HELBREDET: I 2004 var Randi Øksnes (42) fra Knarvik nesten blind, hadde plattfot og slet med bekkenløsning, men etter forbønn av Svein-Magne Pedersen ble hun helbredet. Her står hun forran noen av treningsapparatene. FOTO: Svein-Magne Pedersen

Publisert:
2016-11-11


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2016

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15