Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Rundt 15 frelst i Tønsberg

GODT OPPMØTE: Mange hadde møtt opp, og salen var nesten full, da Svein-Magne Pedersen hadde møte i Tønsberg.
Lørdag den 21. mai gjestet Svein-Magne Pedersen menigheten Elihu i Tønsberg. Rundt 15 personer søkte frelst, og folk fikk oppleve Guds legende kraft.

Humoren satt løst i salen og stemningen var på topp da menigheten Elihu i Tønsberg hadde invitert Svein-Magne Pedersen til mirakelmøte. En rekke personer hadde møtt opp og besøket ble en stor suksess.

Pedersen underviste om helbredelse og fortalte en rekke vitnesbyrd om folk som hadde blitt helbredet. På slutten av talen inviterte Pedersen til frelse. Over 15 personer ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Alle navn og adresser ble notert ned.

Folk var svært glad for å ha Pedersen tilbake i Tønsberg. Forrige gang han besøkte menigheten Elihu var i desember 2000. Også da ble 15 personer frelst.

Skjevheter rettet seg opp

Utover kvelden ba Pedersen i kjent stil for de syke. Han brukte god tid med hver og en, og først klokken tre på natten gikk den siste hjem. Da hadde møtet vart i 13 timer.

May-Britt Delbæk (52) fra Skedsmokorset hadde i nærmere 30 år gått med en skjevhet i hoftene. MR bilder viste også at det ene benet var kortere enn det andre. Hun hadde også trolig pådratt seg en skade i 20-årene. Alt dette førte til mye smerter i kroppen, spesielt nakken, ryggen og hoftene.

- Vi kan si det slik, at jeg har vært vant til å ha det vondt gjennom livet. Den siste tiden hadde smertene økt betraktelig. De fire siste månedene måtte jeg ta smertestillende tabletter tre ganger om dagen, forteller hun.

Da May-Britt fikk forbønn i Tønsberg, opplevde hun en ro i kroppen. Hun følte det var noe som ”løsnet”, og smertene forsvant. I tiden etter har hun ikke hatt noe vondt.

- Jeg føler at bekkenet har rettet seg opp, og jeg har aldri stått så stødig og rett som nå. Det er fantastisk, og jeg har lyst til å ta nye MR-bilder for å se hva som egentlig har skjedd. May-Britt kan også fortelle at fysioterapeuten ble svært overrasket over tilstanden hennes da hun kom til behandling noen dager etter.

- Han ble meget forbauset over hvor god jeg var blitt, og han kunne ikke se noen skjevheter eller kjenne at noen nerver lå i klem. Jeg takker Gud for det som har skjedd, sier May-Britt glad. Også andre som fikk forbønn opplevde å bli gode i ryggen etter at bekkenet kom på plass.

- Jeg kjente bekkenet mitt rettet seg opp, og i ettertid har ryggen blitt bedre, sa en kvinne fra Horten som også var på møtet.

En kvinne fra Hagan kunne kjenne en merkbar vridning i hoftene da Pedersen ba for henne, og både hoftene, ryggen og knærne ble gode etterpå.

Flere med øresus fikk også erfare Guds legende kraft.

- Takk Jesus, sa en mann med tårer i øynene etter at øresusen som han hadde hatt i flere år ble betydelig redusert.

Andre vitnet om at hjerteflimmer kom bort og at kroniske plager i mage, føtter og knær ble legt. Det viktigste var likevel at rundt 15 personer søkte frelse!

Fornøyd

Medlemmene i menigheten Elihu var svært takknemlige etter Pedersens besøk. Mange frivillige sto på i mange timer for å gjøre arrangementet vellykket. De fremmøtte var også svært fornøyde med menigheten. Enkelte av de besøkende ønsket også å bli en del av forsamlingen fremover.

Menigheten Elihu er en frittstående selvstendig menighet som ble grunnlagt i 1990 av Jan og Torhild Hagen. Den 10. april i år ble Olgar og Tone Haugen innsatt som nye pastorer. De var svært begeistret etter Pedersens besøk.

Elihu-menigheten har for øvrig eget barne- og ungdomsarbeid og har gudstjeneste hver søndag. I tillegg driver de en egen brukt-butikk og et eget tv-arbeid. Flere programmer har blitt vist på Visjon Norge. Menigheten har også egen barne- og ungdomsskole. Den ble startet i 1995 og har rundt 100 elever.

LOVSANG: Menighetens lovsangteam bød på salvet lovsang i begynnelsen av møtet.

FORNØYD: Pastor Olgar Haugen var svært begeistret etter Pedersen sitt besøk i menigheten Elihu i Tønsberg. Haugen ble nylig innsatt som ny pastor i forsamlingen.

Publisert:
2016-08-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2016

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15