Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Else (88) fikk hørselen tilbake:
Sendte høreapparatene i retur

GOD HØRSEL: Etter flere år med dårlig hørsel, kan Else Pedersen (88) fra Stavanger høre normalt. Det skjedde etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen i mai i år. Helbredelsen skjedde momentant.
De siste ti årene ble hørselen til Else Pedersen fra Stavanger sterkt redusert. Til slutt måtte hun skaffe seg høreapparater. De trengte hun ikke å bruke, for Jesus sørget for at hørselen kom tilbake.

Else Pedersen er 88 år og bor alene i et koselig hus bare noen minutters kjøretur fra Stavanger sentrum. Der har hun bodd i nærmere 30 år etter at familien flyttet fra Drammen. Da vi møter henne, skulle man ikke tro at hun snart fyller 90 år. Else avslører at hun har vært en aktiv person og drevet med både håndball og turn. Kanskje er det hemmeligheten for at hun har holdt seg så ung og sprek?

- Som ung ønsket jeg å bli gymnastikklærer, men valget falt til slutt på yrket som bibliotekar. Det har jeg vært i mange år, sier hun.

Da vi møter Else Pedersen, er det andre gangen vi er på besøk hos henne i løpet av åtte måneder. Den første gangen ble hun intervjuet i Legedom (nr 5 – 2015) fordi hun opplevde å få smak- og luktesansen tilbake. Else ble nemlig helbredet da hun ringte Svein-Magne Pedersen, som ba for hennes problem.

- I flere år hadde jeg levd uten å ha smak- og luktesans. Jeg mistet en stor glede i livet. Når jeg spiste, smakte maten ingen ting, og duften fra alle blomstene mine ble borte. I september i fjor ringte jeg forbønnstelefonen til Svein-Magne Pedersen og samme dag fikk jeg smakssansen tilbake. Dagen etter kunne jeg også kjenne duften av rosene i hagen. Jeg ble så glad at jeg nesten begynte å gråte, forteller hun på ny.

Dårlig hørsel

Årsaken til at Legedoms utsendte har tatt turen til Stavanger på ny, er at Else nå har opplevd nok en helbredelse.

- Hørselen min hadde blitt gradvis svekket de siste ti årene. Den siste tiden var det slik at folk nesten måtte rope når de snakket til meg. Ofte måtte jeg prøve å lese på munnen hva de sa, forteller hun.

For Else ble det derfor svært utfordrende å være sammen med slekt og venner. - Det ble slik at jeg holdt meg unna sosiale sammenhenger, og jeg var for meg selv i stedet. Det var verken hyggelig for meg eller andre at folk måtte rope når de snakket med meg. Familien min ble jo vant til å rope, men jeg syntes det ble meget slitsomt å stadig måtte anstrenge seg og vende øret nærmere de som pratet.

Høreapparater
Else forteller at den dårlige hørselen gjorde at lydnivået på fjernsynet måtte skrus betraktelig opp. Hun fikk ungene til å stille inn lyden slik at den alltid var lik.

- Lyden var så høy at jeg kunne ikke se på TV sammen med andre, fordi det ble ubehagelig for de andre med den høye lyden. Jeg så derfor stort sett på TV alene. Ellers var det best å se på utenlandske programmer, for de var tekstet. Mange ganger valgte jeg heller å lese en bok.

Else hadde vært hos fastlegen flere ganger. Han mente det var alderen som var årsaken til hørselssvikten. Til slutt mente fastlegen at det var på tide med høreapparater. Else ble sendt til et høresenter der hun fikk to dyre høreapparater utlevert.

- Jeg likte dem ikke, for de var så vriene med ulike innstillinger. Det ble derfor bare mas, sier hun.

I begynnelsen av mai i år ringte Else til Svein-Magne Pedersen. Det hadde hun gjort flere ganger før. Hun nevnte den dårlige hørselen, og Pedersen ba henne putte fingeren i det ene øret mens han ba.

- Jeg følte ikke noe spesielt. Det var ingen varme strømninger i beina eller ørene. Da jeg la på, følte jeg likevel at hørselen var god. Det viste seg å være sant. Da jeg senere kom i prat med noen, hadde jeg ingen problemer med å høre. Jeg var så lykkelig for det som hadde skjedd.

Dagen etter at helbredelsen var et faktum, sendte Else høreapparatene tilbake til Hørselssentralen. Hun hadde kun brukt dem noen dager. Else la ved et brev der hun skrev at hun hadde blitt helbredet etter forbønn.

- Jeg hørte ikke noe fra dem, så jeg går ut fra at de trodde jeg var en tullete gammel dame, sier Else og ler.

Takknemlig

I tiden etter har Else fått en ny hverdag. Nå kan hun se på TV uten at volumet trenger å være så høyt. Også familien er svært glad og takknemlig.

- Barna spurte om det var samme mannen som ba for meg når jeg fikk smak- og luktesansen tilbake, og jeg fortalte at det var riktig. De er svært begeistret. Nå har jeg blitt helbredet for tre ting og det er helt utrolig. Et nytt liv har jeg fått. Jeg tror virkelig på bønn og anbefaler alle å ringe til Pedersen. Hans bønner har hjulpet mange tusen mennesker. Ikke gi opp for det er håp for alle. Gud kan også helbrede de som nærmer seg 90 år!

TV-LYD: Nå kan Else Pedersen se på TV uten å ha volumet på full styrke.

 • Les om Else Pedersen sitt første mirakel her!


 • © 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  Fri oss fra det onde
  (Bok)

  365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

  Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

  Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


  Gi gave over internett

  Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
  Les mer

  Klikk:
  giengave.jpg

  Takk for at du støtter arbeidet!

   

  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15