Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Prostatakreften forsvant på sykehuset

GLAD: Thor Henrik Sara (61) fra Karasjok har grunn til å smile. I fjor fikk han påvist prostatakreft, men etter forbønn viste nye tester at han var kreftfri.
I november 2015 fikk Thor Henrik Sara (61) diagnosen prostatakreft. Da han lå på sykehuset i Hammerfest, opplevde han plutselig at kreften forsvant. Imens hadde søsteren ringt til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn.

Thor Henrik Sara er fra Karasjok der han bor sammen med kona Inga Gaup Sara. De er begge samer og til daglig driver de med reindrift og trives med det.

I november i fjor var familien gjennom en trist tid. Thor Henrik hadde i en lengre periode følt seg slapp, og han gikk stadig ned i vekt. I tillegg hadde han problemer med treg vannlatning under sine toalettbesøk. Han hadde derfor sine mistanker om at det kunne være prostatakreft.

- I november var jeg i kontakt med legen. En CRP-prøve på hele 250 gjorde legen bekymret, og han sendte meg til Hammerfest sykehus. Der fant legen ut akkurat det jeg hadde fryktet. Jeg hadde prostatakreft.

Thor Henrik tok både blod- og vevsprøver, samt bilder av kroppen. Det var ingen tvil om at han hadde prostatakreft. PSA-prøven var på rundt 50. Normale verdier skulle vært under fire.

- Jeg tenkte mye rart på denne tiden, og var veldig trist, sier Thor Henrik.

Også kona, Inga Gaup Sara (55), hadde det tøft.

- Ordet ”kreft” er et fælt ord. Det var vanskelig å snakke om det. Vi hadde en tung tid, sier hun alvorlig.

Helbredet i sykesengen

Mens Thor Henrik lå på sykehuset hadde kona kontaktet søsteren hans. De ble enige om å ringe Svein-Magne Pedersen, men de skulle ikke si noe til Thor Henrik med det første. Søsteren ringte flere ganger til Pedersen.

Etter en tid på sykehuset opplevde Thor Henrik en merkelig situasjon mens han lå i sykesengen.

- Plutselig opplevde jeg at kroppen ble så lett. Det føltes som om jeg nesten svevde, og det var som noe åpnet seg i kroppen og forsvant. Jeg følte meg plutselig i fin form.

Det spesielle var at også kona hans hadde en lignende opplevelse. Hun satt i kantinen på sykehuset i etasjen under på nøyaktig samme tidspunkt.

- Det er vanskelig å forklare, men plutselig ble jeg så lett i pusten og kroppen. Det var noe som forsvant. Jeg ringte så til Thor Henriks søster. Hun fortalte at hun nettopp hadde ringt til Svein-Magne Pedersen.

Kreften borte

Etter en kort tid hjemme ble Thor Henrik sendt til Tromsø sykehus for en større kontroll. Der tok de to nye celleprøver, samt nye bilder og blodtester. Resultatet gjorde legene svært overrasket. Prøvene var helt fine og PSA-verdien var sunket til det normale.

- Det var en fantastisk beskjed å få. Flere leger var til stede, men de skjønte ikke noe. De gikk inn og ut av rommet hele tiden. Legene tok så mange blodprøver at jeg skulle tro de tappet hele meg. Jeg var helbredet, sier Thor Henrik rørt.

Først en tid senere avslørte kona og søsteren hva de hadde gjort, og Thor Henrik er overbevist om at det har skjedd et mirakel.

- Det var Svein-Magne sine bønner som helbredet meg, sier han bestemt.

Polypper og lunger

Lørdag den 2. april reiste han og kona den 20 mil lange turen fra Karasjok til Varangerbotn der Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøte. Der vitnet han også om det som hadde skjedd, men han kunne også dra enda friskere hjem til Karasjok.

- Gjennom hele livet har jeg slitt med plagsomme polypper. Jeg har stadig vært tett i nesen og hatt vondt i hodet og i bihulene. Da jeg var liten, ble jeg ukentlig sendt hjem fra skolen på grunn av hodesmerter og kvalme. Også hørselen min ble svekket. Jeg har også blitt operert, men ikke blitt god. Etter forbønnen i Varangerbotn, har jeg ikke vært plaget, sier han glad.

Noen dager etter møtet hadde han time hos en øre-nese-hals-lege. Han kunne overraskende fortelle at polyppene var forsvunnet.

- Jeg har også slitt med lungene i rundt syv år. Det var ikke astma, men legen klarte ikke å finne årsaken til pusteproblemene. Nå føler jeg at lungene er blitt gode. Jeg takker Svein-Magne for hans bønner for meg, og vi takker Gud for alt som har skjedd!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15