Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for betennelse i blodårene

FORNØYD: Olaug Maja Seljenes fra Tana var en av de som sto i spissen for møtet i Varangerbotn. For rundt ti år siden gjorde også Jesus et mektig under i hennes eget liv, da hun ble helbredet for blodårebetennelse.
Olaug Maja Seljenes var en av de som sto i spissen for arrangementet, og gleder seg stort over rundt 15 frelste mennesker. Selv opplevde hun å bli helbredet for blodårebetennelse for rundt ti år siden.

Austertana Misjonsmenighet er Misjonsforbundets nordligste menighet og forbundets eneste menighet i Finnmark. Olaug Maja Seljenes fra Tana er leder i menigheten som også samarbeidet med Varangerbotn Menighetshusforening i forbindelse med Svein-Magne Pedersens besøk. Hun gleder seg stort over de mange som har blitt frelst i løpet av Pedersens to møter i bygda.

- Det var et fantastisk møte med en salvet atmosfære der mange ble møtt av Herren. Flere ble frelst, og det var nok fest i himmelen for hver sjel som tok i mot Jesus. En av de frelste fra nærområdet har nå begynt i menigheten vår, og det er fantastisk! Olaug kan også fortelle at hun selv har blitt helbredet gjennom Pedersens bønner. Det skjedde rundt 2005 etter at hun hadde vært slapp og syk i lang tid.

- Jeg oppdaget at blodårene i hendene bulte ut, samtidig som blodet dunket hardt i anklene, albuene, håndleddene og halsen. I tillegg gjorde det vondt og jeg hovnet opp. Jeg ble også veldig slapp og hadde svært lite overskudd. Det føltes nesten ut som jeg hadde ME.

En spesialist på sykehuset fant ut at Olaug hadde såkalt ”blodårebetennelse”. Legen sa at dette måtte hun belage seg på å leve lenge med, antagelig resten av livet. Olaug fikk medisiner i form av kortison, men de hjalp ikke så mye, følte hun. Det ble nå en tung tid. Olaug lurte på hvordan hun skulle klare å lede barnearbeidet i menigheten som hun hadde ansvaret for. Gud viste likevel sin nåde og ga henne overnaturlig styrke. Hun gjennomførte hvert eneste barnemøte, men ellers var hverdagens oppgaver svært utfordrende. I fem år hadde hun sykdommen.

Fred i kroppen

- En dag følte jeg at det var nok sykdom. Jeg sa til Gud at jeg ville tjene han med alt jeg hadde, og at jeg nå ville bli helbredet. Akkurat da fikk jeg en overnaturlig tro på at det ville skje noe. Olaug ønsket et tegn fra Gud om at helbredelsen var på veg. Hun ville ringe forbønnstelefonen til Misjonen Jesus Leger, men det skulle være Svein-Magne Pedersen selv som skulle ta telefonen og ikke en telefonvakt. I tillegg ville hun ha et raskt svar i den andre enden.

- Jeg har ringt forbønnstelefonen tidligere, og det er alltid litt venting. I tillegg er det alltid en telefonvakt som tar telefonen først. Det merkelige var at etter to ring, var det Svein-Magne selv som sa ”hallo”. Jeg ble helt stum, men fikk til slutt fortalt om mitt problem. Da han ba, følte jeg en usigelig fred i hele kroppen, og jeg visste jeg var helbredet. Jeg sluttet med medisiner med en gang av egen vilje og opplevde ingen reaksjoner, forteller hun glad.

Overrasket lege

Senere var Olaug til ny kontroll i Karasjok. Legen satt lenge og studerte resultatet fra noen ferske blodprøver.

- Her har det skjedd noe, sa legen.

- Ja, det har det, sa Olaug og fortalte om forbønnen.

- Har du takket ham? spurte legen og bekreftet at Olaugs prøver var helt fine. Hun var helbredet! Legen fortalte videre at hun hadde opplevd andre pasienter som også hadde blitt helbredet ved forbønn, så dette var hun ikke ukjent med. Olaug spurte så om legen trodde på Gud, men det ville ikke legen snakke om.

- På veg hjem i drosjen opplevde jeg plutselig at det begynte å banke i alle blodårene i kroppen igjen. Jeg ble svært engstelig. Skulle sykdommen nå komme tilbake? Jeg ropte min nød til Gud i mitt indre og etter hver sluttet dunkingen. Senere tok jeg en ny test, og den var helt fin. Etter det har jeg aldri hatt smerter i blodårene. Gud gjorde et mektig under for meg, og jeg er takknemlig for det, sier Olaug henrykt.


Publisert:
2016-06-24


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2016

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15