Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakeldager i Tanzania

I TANZANIA: Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet med stor entusiasme på kampanjen i Tanzania.
Mange ble frelst, helbredet og satt fri fra demoniske plager da evangelist Svein-Magne Pedersen for første gang forkynte evangeliet i Afrika.

Tekst og foto: TOR-BJØRN NORDGAARD

Fra 3. til 8. februar besøkte den norske helbredelsesevangelisten det afrikanske kontinentet for første gang. Turen gikk til Tanzania, hvor han var invitert til å forkynne evangeliet og be for syke på møtekampanje i byen Moshi. Byen har rundt 200.000 innbyggere, og befinner seg ved foten av Kilimanjaro – Afrikas høyeste fjell. Pedersen var invitert dit av pastor Glorious Shoo, som har vært i Norge flere ganger. Shoo er biskop for Kilimanjaro-regionen av pinsebevegelsen Tanzania Assemblies of God, og har tilsyn med 226 menigheter i distriktet.

I nasjonale medier

Mange lokale krefter var involvert i å forberede møtekampanjen. I flere menigheter hadde folk vært i bønn og faste for møtene i to måneder i forkant.

Dagen etter at Pedersen ankom, innkalte vertskapet til pressekonferanse. Tre nasjonalt dekkende tv-kanaler, tre nasjonale aviser og fem lokale og regionale radiokanaler sendte ut journalister. Mange av mediene laget oppslag der besøket og møtekampanjen ble positivt omtalt.

Jubel og frelse

Kampanjen besto av tre møter i friluft, på en stor slette i byen. Folk lot ikke 40 varmegrader og steikende sol legge noen demper på begeistringen – det var jubel og dans over hele arenaen mens en rekke lovsangskor i fargerike drakter sørget for topp stemning med afrikanske rytmer.

Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet med frimodighet, og i hvert av møtene strømmet mange titalls mennesker frem til plattformen for å bli frelst. Veiledere fra de lokale menighetene sto klare til å ta imot hver enkelt av dem. Dagen etter kampanjen kom mange av de nyfrelste tilbake til det samme stedet, for å være med på et eget oppfølgingsmøte som ble holdt for dem. Flere av dem ble døpt allerede i dette møtet.

Helbredelser og befrielser

Mange vitnet om at de ble helbredet fra ulike plager der de sto rundt omkring på arenaen da Pedersen ba en felles bønn om helbredelse for alle sammen. I tillegg flokket folk seg rundt plattformen for å få forbønn med håndspåleggelse. Nesten alle fortalte at de ble berørt av Guds kraft og at plager og sykdommer forsvant på merkbar måte umiddelbart. Døve fikk høre, og folk med dårlig syn fikk se. Mange vitnet om helbredelse fra plager i hode, mage, knær, rygg og hjerte. Flere vitnet offentlig på plattformen om det de hadde opplevd.

Underveis manifesterte det seg jevnlig demoniske krefter. Flere personer ble kastet i bakken av en usynlig kraft, eller begynte å slå ukontrollert rundt seg, idet de forsøkte å be frelsesbønn eller motta forbønn. Pedersen og andre forbedere befalte demonene å gå i Jesu navn. Selv om det i en del tilfeller tok litt tid før det skjedde, gikk de plagede til slutt hjem som frie mennesker med smil om munnen.

Varsler større kampanjer

Til sammen deltok omtrent 1.600 mennesker på møtekampanjen i Moshi. I tillegg hadde Pedersen undervisning for pastorer og ledere to av formiddagene. Pedersen er begeistret etter førstegangserfaringen med å holde møter i Afrika. Mye skjedde i møtene, men Glorious Shoo ser frem til å ønske Pedersen velkommen til langt større kampanjer i fremtiden.

– Vi har hatt en fantastisk tid med Pedersen, og mange har blitt frelst, helbredet og satt fri. Det har også vært en stor opplevelse å se ham gå rundt på gatene, i butikker og hoteller og forkynne evangeliet. Vi er meget takknemlige, og vi kommer til å fortsette samarbeidet med ham, uttalte Shoo på slutten av besøket. Pedersen ser allerede på muligheten for å holde kampanje i storbyen Dar Es Salaam til høsten.

FRELSE OG JUBEL: Fremme ved plattformen møtes nyfrelste av veiledere, mens resten av forsamlingen jubler.

PRESSEKONFERANSE: Journalister fra TV, radio og aviser omtalte Svein-Magne Pedersens besøk.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15