Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
60 år med astma forsvant momentant

GOD PUST: Lars Magne Meling (83) fra Bremnes kan endelig puste normalt. I 60 år slet han med astma og gikk på flere medisiner. Da Svein-Magne Pedersen ba for ham, ble han momentant frisk. FOTO: OKFoto
Gjennom store deler av livet led Lars Magne Meling (83) fra Bremnes med astma. Hverdagen besto av flere medisiner. I 2014 ringte han til Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn og ble momentant helbredet.

Hverdagen med astma var tung og utfordrende for Lars Magne Meling fra Bremnes i Bømlo kommune. I starten av livet gikk det greit, men etter hvert ble han så tungpustet at han oppsøkte lege. Han skrev ut en rekke medisiner som Lars Magne måtte bruke daglig.

– Jeg hadde besteforeldre på både mors- og farssiden som hadde astma, så kanskje var det arvelig. Jeg kan ikke huske når jeg fikk det, men jeg har hatt det i mange år, sier han.

Kona, Gudrun, mener selv det har vært i 60 år. Lars-Magne har hatt astma så lenge hun har kjent ham, og i desember i fjor feiret ekteparet diamantbryllup, for 60 års ekteskap.

Hver morgen og kveld måtte Lars Magne bruke astma-spray. I løpet av dagen brukte han også en annen type medisin opptil tre ganger.

– Jeg var ofte tungpustet, og det var slitsomt å være i aktivitet. Ofte ble jeg tett i brystet når jeg gikk lengre turer. Astmaen gikk også utover søvnen, noe også kona merket.

– Når Lars Magne pustet, pep det i brystet og forstyrret nattesøvnen til oss begge. De siste årene var astmaen så kraftig at han måtte bruke pusteapparat i tillegg. Det fikk han utlevert på Haugesund sykehus. Stadig måtte han inn for å fylle på oksygen, sier kona Gudrun.

Ringte om forbønn

Gjennom årenes løp hadde Lars Magne vært i kontakt med Svein-Magne Pedersen en rekke ganger. En gang slet han med isjias i høyre hofte og bein. Da Pedersen ba for ham, forsvant plagene. En annen gang ble halspulsåra til Lars Magne tett. Han tok igjen kontakt med Pedersen og fikk forbønn. Da han møtte opp på Haukeland sykehus for ny kontroll, var åra plutselig åpen.

– I 2014 ringte jeg til Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn for astmaen. Da jeg la på, var jeg blitt helbredet for astma. Det skjedde momentant og var helt utrolig!

God søvn

I tiden etter har formen til Lars Magne vært fin. Nå puster han uten problemer, og han kan gå turer uten å bli tett. Også om natta er søvnen blitt bedre. Kona kan sove godt uten å høre på pipelydene fra brystet.

– Jeg har ikke brukt noe medisiner etter forbønnen. Da jeg var hos legen, fortalte jeg om forbønnen. «Det er godt å høre at du er blitt god,» svarte han. Jeg ba ham slette alle reseptene på astmamedisiner fra datasystemet. Gud hører bønn. Det er makt i de foldede hender, avslutter Lars Magne.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15