Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ansiktssmertene forsvant

SMILER: Den grusomme sykdommen «trigeminusnevralgi» regnes for å være blant de mest smertefulle plagene et menneske kan oppleve. Thorunn Iversen (79) fra Brevik levde med plagene i nesten ti år, men i februar i år satte Jesus en stopper for alt.
Gjennom flere år ble Thorunn Iversen (79) fra Brevik stadig rammet av intense smerter i ansiktet. Det viste seg å være den grusomme sykdommen «trigeminusnevralgi» som sies å være blant de meste smertefulle sykdommene som finnes. Etter at Svein-Magne Pedersen ba for henne i februar, har hun ikke vært rammet av sykdommen.

– Smertene kom veldig uregelmessig og var av ulik styrke. Jeg visste aldri når de kom. Jeg ble alltid nummen fra kinnet og opp til tinningen. Det var en jagende smerte som «hugg» til, og det var forferdelig vondt, sier Thorunn Iversen fra Brevik i Porsgrunn kommune i Telemark.

Hun forteller at hun i nesten ti år levde med de mystiske smertene før hun ble klar over hva det virkelig var, nemlig sykdommen «trigeminusnevralgi». Det er en sykdom som rammer 4–5 av 100.000 mennesker. Den er ikke så kjent blant folk, men legene mener den er en av de mest smertefulle sykdommene man kan få. Mange må leve med sykdommen uten å få hjelp. Flere ønsker heller å dø enn å leve med sykdommen.

Trigeminusnerven er for øvrig den femte hjernenerven og alle mennesker har en slik nerve på høyre og venstre side av kinnet. Den har med følelsen i ansiktet å gjøre. Når nerven av ulike årsaker blir irritert, kan det oppstå store smerter i ansiktet. Smertene oppleves ofte som elektriske støt som kommer i bølger og som varer fra noen sekunder til flere minutter.

– Angrepene varte ofte i 15 minutter, men av og til lengre. Antallet varierte, men de kunne komme flere ganger i måneden. Ekstra ille var det hvis jeg var ute blant folk. Jeg husker spesielt to tilfeller da jeg var på kristne møter. Jeg klarte å presse meg gjennom møtene, men det var nesten så jeg dro hjem. Etterpå måtte mannen min hjelpe meg frem til forbønn. Smertene forsvant, men etter en tid ble jeg dessverre rammet av et nytt anfall.

Erfaring med helbredelse

Gjennom de siste årene har Thorunn Iversen opplevde en rekke helbredelser etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. Kanskje har hun norges­rekord i antall helbredelser. Flere ganger har hun vært i Legedom og fortalt om hvordan Gud har grepet inn.

– Jeg har opplevd mange sterke mirakler, blant annet helbredelse for fibromyalgi og en 50 år gammel nakkeskade. I 1965 skadet jeg også bekkenet, og ryggen ble så dårlig at jeg ikke kunne møte opp i konfirmasjonen til sønnen min en gang. Etter mange år med smerter ble jeg smertefri etter forbønn av Pedersen, sier hun.

Iversen har også blitt kvitt grå stær og kunne derfor avlyse en planlagt operasjon. Også blodtrykket ble normalisert, tette årer i nakken ble rene og panikkangst forsvant. Det skortet derfor ikke på tro om helbredelse, men Thorunn hadde aldri nevnt ansiktsplagene for Pedersen, siden de kom så uregelmessig og hun selv ikke visste hva plagene skyldtes.

Fra verst til best

Lørdag 21. februar i år opplevde Thorunn å bli rammet av et grusomt smerteanfall. Aldri før hadde hun hatt så vondt.

– Jeg lå i sengen og hylskrek av smerte og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var nok litt av et syn. Her lå ei dame på nesten 80 år og hylte og skrek. Mannen min, Arild, var helt fortvilet, men bestemte seg for å ringe Svein-Magne Pedersen.

Mannen la så telefonen bort til øret til Thorunn. Hun lå i sengen og gråt og fikk ikke med seg så mye av bønnen. Pedersen opplevde at han skulle si at om 15 minutter ville smertene avta.

– Det var helt utrolig, men det var det som faktisk skjedde. Vi så på klokken, og etter 15 minutter var smertene borte. Siden da har jeg aldri kjent noe til plagene. Så lang tid har det aldri gått mellom to anfall. Jeg er veldig glad for alt som har skjedd med meg. Det gir meg stor tro og ikke minst takknemlighet til Gud. Det gjelder å aldri gi opp, men stole på at Gud vil gripe inn, sier Thorunn.


Publisert:
2015-10-28


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2015

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15