Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lå til sengs i fem måneder:
Helbredet for isjias på Mirakellørdag

VARME: Svein-Anders Andersen fra Porsgrunn kjente en voldsom varme i hele kroppen da han fikk forbønn på Mirakellørdag. Da han reiste seg, var isjiassmertene borte og ryggen blitt god. FOTO: Svein-Magne Pedersen
De seks første månedene av 2015 ble et grusomt smertehelvete for Svein-Anders Andersen da han fikk sterke isjiassmerter i ryggen og beinet. På Mirakellørdag den 13. juni ble ham momentant helbredet.

I flere år hadde Svein-Anders Andersen fra Porsgrunn hatt problemer med ryggen. Årsaken var mange år med hardt arbeid og uforsiktige løft. Etter hvert fikk han fire prolapser. Røntgenbildene var ikke bra. I 2000 opererte han tre av prolapsene, men ryggen ble ikke god. Han klarte likevel å leve nokså greit med plagene, men han ble likevel uføretrygdet.

I januar i år endret situasjonen seg dramatisk. Andersen fikk voldsomme rygg – og isjiassmerter og ble liggende rett ut i senga. Flere ganger var han til legen for å få hjelp.

– Jeg hadde voldsomme smerter og klarte nesten ikke bevege meg. Fra januar til mai lå jeg nesten bare i senga med smerter. Jeg hadde ikke noe liv. Smertene kunne sammenlignes med når du får elektrisk støt. Det var helt forferdelig.

Dopet ned

En dag var smertene så store at kona måtte ringe legen. En ambulanse kom og hentet ham, og Svein-Anders lå på sykehuset i fire dager. Der ble han dopet ned med sterke smertestillende medikamenter.

– Jeg lå i min egen verden og visste verken hvem eller hvor jeg var. Rusen gjorde at jeg mistet alle sanser. Jeg skjønner hva de narkomane snakker om når de forteller om rusens virkning og hva abstinenser er. Heldigvis stoppet en annen lege den tøffe medisineringen.

Andersen ble sendt hjem, men hadde likevel vondt. Han brukte nå morfinplaster og seks smertestillende tabletter hver dag.

– Av og til hadde jeg så vondt at jeg gikk imot legens dosering og tok opp til ti tabletter om dagen, fordi smertene ikke var til å holde ut. Ambulansen måtte også hente meg på ny en dag da smertene ble for store.

Kunne hoppe

Lørdag den 13. juni planla Svein-Anders og kona å reise til Mirakellørdag i Vennesla, men Andersen hadde så vondt at kona ønsket de skulle avlyse turen.

– Jeg er en litt sta person, og vi reiste likevel. Den to og en halv timer lange turen fra Porsgrunn til Vennesla ble slitsom og smertefull. Også møtet var en utfordring, for det var lenge å vente.

Etter syv timer ble det endelig Andersen sin tur.

– Pedersen ba for meg, og jeg ble utrolig varm i kroppen. Det føltes nesten som jeg hadde feber, og jeg pustet som en hval. Da jeg reiste meg, var smertene borte. Det var fantastisk! Jeg kunne hoppe og gå uten å kjenne smerter.

I dagene etter møtet fikk Andersen testet ut formen. Det var mye ugjort, siden han hadde vært syk så lenge. Han ryddet i huset, klippet gresset og var på søppelfyllinga.

Etter sommerferien ringer vi ham på nytt. Da kan han fortelle at han ikke har kjent noe til isjiassmertene.

– Jeg må fortsatt være litt forsiktig med ryggen, men hverdagen har blitt som ny. Kona sier også at jeg går så mye rettere med ryggen nå. Før gikk jeg som «det skjeve tårn i Pisa». En stor takk til Jesus og Svein-Magne Pedersens forbønn.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15