Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ba for kneet – helbredet for plattfot!

PLATTFOT: Hele livet hadde Lill Hansen (64) fra Sandnes plattfot på begge føttene, og i flere år brukte hun innleggssåler. På Mirakellørdag i 2012 fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen, og begge føttene fikk en fin bue.
Lill Hansen (64) fra Sandnes hadde hele livet hatt plattfot på begge føttene. På en Mirakellørdag i 2012 ba Svein-Magne for henne, og foten fikk en fin bue. Det rare var at Hansen ikke nevnte plattfoten, men fikk forbønn for kneet.

Da Lill Hansen var ferdig med 7. klasse på 1960-tallet, måtte hun gjennom en helsekontroll som var vanlig før realskolen. Det var da legen fant ut at hun hadde plattfot på begge føttene. Lill måtte derfor skaffe seg to innleggssåler.

– Sålene var laget av stål, og jeg brukte spesialsko som var formet på en spesiell måte. Det var derfor begrenset hvilke sko jeg kunne bruke. Høyhælte sko brukte jeg lite.

Etter som årene gikk, sluttet Hansen å bruke sålene. Hun ble derfor ofte trøtt i ryggen og hoftene, men hun klarte å leve med plagene.

I 2012 reiste Lill Hansen til Mirakellørdag i Vennesla. Da hadde hun vært plattfot i 61 år. Hun kjente til Svein-Magne Pedersen sin tjeneste og ønsket nå forbønn for noen helsemessige utfordringer, blant annet et vondt kne. Plattføttene tenkte hun ikke på.

– Da Pedersen ba for meg, satte han sin fot på min fot mens han ba for kneet mitt. Jeg merket ikke noe spesielt. Først tre uker senere, da jeg var ute og gikk en tur, oppdaget jeg noe rart med måten jeg beveget meg på. Før hadde jeg tråkket på innsiden av foten, men nå tråkket jeg mer på utsiden. Det føltes som hofta og foten var dreid utover. Jeg forsto at noe måtte ha skjedd. Da jeg sjekket foten, oppdaget jeg en fin bue under begge fotsålene. Jeg hadde ikke lenger plattfot. Det var utrolig!

Selv om helbredelsen skjedde i 2012 delte hun først sitt vitnesbyrd på Mirakellørdag 13. juni i år. Der fortalte hun sin historie og viste frem både fotsålene og en av de gamle innleggssålene hun hadde brukt.

– Jeg nevnte ikke plattfotproblemet for Pedersen, men likevel helbredet Gud meg. Det var spesielt, sier hun begeistret.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15