Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ba for kneet – helbredet for plattfot!

PLATTFOT: Hele livet hadde Lill Hansen (64) fra Sandnes plattfot på begge føttene, og i flere år brukte hun innleggssåler. På Mirakellørdag i 2012 fikk hun forbønn av Svein-Magne Pedersen, og begge føttene fikk en fin bue.
Lill Hansen (64) fra Sandnes hadde hele livet hatt plattfot på begge føttene. På en Mirakellørdag i 2012 ba Svein-Magne for henne, og foten fikk en fin bue. Det rare var at Hansen ikke nevnte plattfoten, men fikk forbønn for kneet.

Da Lill Hansen var ferdig med 7. klasse på 1960-tallet, måtte hun gjennom en helsekontroll som var vanlig før realskolen. Det var da legen fant ut at hun hadde plattfot på begge føttene. Lill måtte derfor skaffe seg to innleggssåler.

– Sålene var laget av stål, og jeg brukte spesialsko som var formet på en spesiell måte. Det var derfor begrenset hvilke sko jeg kunne bruke. Høyhælte sko brukte jeg lite.

Etter som årene gikk, sluttet Hansen å bruke sålene. Hun ble derfor ofte trøtt i ryggen og hoftene, men hun klarte å leve med plagene.

I 2012 reiste Lill Hansen til Mirakellørdag i Vennesla. Da hadde hun vært plattfot i 61 år. Hun kjente til Svein-Magne Pedersen sin tjeneste og ønsket nå forbønn for noen helsemessige utfordringer, blant annet et vondt kne. Plattføttene tenkte hun ikke på.

– Da Pedersen ba for meg, satte han sin fot på min fot mens han ba for kneet mitt. Jeg merket ikke noe spesielt. Først tre uker senere, da jeg var ute og gikk en tur, oppdaget jeg noe rart med måten jeg beveget meg på. Før hadde jeg tråkket på innsiden av foten, men nå tråkket jeg mer på utsiden. Det føltes som hofta og foten var dreid utover. Jeg forsto at noe måtte ha skjedd. Da jeg sjekket foten, oppdaget jeg en fin bue under begge fotsålene. Jeg hadde ikke lenger plattfot. Det var utrolig!

Selv om helbredelsen skjedde i 2012 delte hun først sitt vitnesbyrd på Mirakellørdag 13. juni i år. Der fortalte hun sin historie og viste frem både fotsålene og en av de gamle innleggssålene hun hadde brukt.

– Jeg nevnte ikke plattfotproblemet for Pedersen, men likevel helbredet Gud meg. Det var spesielt, sier hun begeistret.


Publisert:
2015-08-31


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2015

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15