Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Predikant i 40 år

JUBILEUM: I år er det 40 år siden Svein-Magne Pedersen startet sin tjeneste som predikant.
Det begynte i det små med usikkerhet og kallskriser. Jeg måtte bite tennene sammen for ikke å gi opp. Den ringe, kampfulle begynnelsen har blitt kronet med mange og store seire.

I dag har vi om lag 20 på lønningslistene våre og 4 prosent av Norges befolkning leser bladet Legedom. Vi sender vårt tv-program over 123 land i verden og driver misjon i mange land. Hvert år blir tusener frelst og helbredet. Men merkelig nok er det de første årene som jeg oftest dveler ved. Hvordan var starten for en misjon som ble nokså omfattende med årene?

1. september i år var det 42 år siden jeg startet min predikantgjerning. I løpet av de første årene av mitt virke hadde jeg ett friår hvor jeg tok snekkerutdannelse, og ett år var jeg lærer. Netto blir det 40 år som predikant.

Jeg hadde studert teologi i fire år, og ville nå følge det kallet Gud hadde lagt ned i mitt hjerte: å bli evangelist. Hun som ledet meg til Gud, Ragna Sjursen fra Narvik, så min iver etter å vinne mennesker for Gud. En dag så hun på meg og sa: «Jeg vet hva Gud har kalt deg til – du kommer til å bli evangelist.» Den gang (1963) visste jeg ikke hva ordet betød. Ragna forklarte: «Det er en som drar rundt omkring i verden og forkynner evangeliet.» Gjett om jeg likte det jeg hørte! Det var nettopp det jeg ønsket. Og det er det jeg har drevet på meg siden. Den kursen har jeg aldri tenkt å forandre!

Min første evangelisttur gikk til det lille stedet Reppasjøen innerst inne i Tjongsfjord på Helgelandskysten. Vi bodde da i Mo i Rana. Pastor Fritz Trovi i Mo Baptistmenighet, sendte meg ut. Datoen var 1. september 1973. Der skulle jeg bo hos en familie mens jeg skulle ha møter i den lille baptistkirken Eben Ezer like bortenfor, i Tjongsfjord. Dette ble starten på en lang tjeneste i Guds rike som jeg har tenkt å fullføre med stor frimodighet. Evangelist Billy Graham hadde møter til han var nærmere 90 år. Jeg har tenkt å slå ham. Jeg tror at Gud har fortsatt store planer for oss i Misjonen Jesus Leger. Vi fortsetter med uforminsket styrke.

Med din hjelp og støtte skal vi innta mange land med evangeliet, ved hjelp av tv-sendinger og kampanjer. Svein-Magne


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15