Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nattlig operasjon etter tv-bønn

VITNET: Under en Mirakellørdag i fjor høst fortalte Otelie Kvamme sitt vitnesbyrd om hvordan Gud helbredet henne i ryggen og øret.
Otelie Kvamme (79) fra Oslo gikk i over 20 år med ryggsmerter. På det verste kunne hun nesten ikke gå. I 1995 ba Svein-Magne Pedersen for syke på TV 2. Samme natt helbredet Gud ryggen hennes.

Hun er opprinnelig fra Kvalsund i Finnmark, men har bodd både Fredrikstad, Spania og Oslo. Vi prater med Otelie Kvamme, en koselig og glad dame. Hun forteller at hun har hatt et langt og utfordrende liv. I store deler av livet har hun vært plaget av fysiske smerter.

Da hun var 30 år, opplevde hun å få store smerter i magen. I åtte lange år gikk hun med intense plager, helt til legene fant ut at det var svulst på bukspyttkjertelen. En omfattende operasjon ble gjennomført, og smertene forsvant, men i etterkant begynte ryggen å bli vond.

Kunne ikke gå

– I begynnelsen gikk det greit og jeg klarte meg uten store problemer. Da jeg fylte 40 år, flyttet jeg til Spania. Etter en tid døde min mor, og da ble ryggen mye verre. I tiden etter begravelsen skulle jeg rydde ut av leiligheten hennes. Det ble mange tunge løft av kasser, og jeg husker at en mann kommenterte at jeg ikke var riktig klok, sier hun.

De tunge løftene fikk store konsekvenser for ryggen til Kvamme, og de neste årene ble svært smertefulle.

– Jeg fikk smerter for den minste ting og var helt handicappet. Jeg klarte ikke å bære en flaske vann en gang. Til tider slet jeg med å gå. Jeg klarte ikke flytte det ene benet foran det andre, for ryggen låste seg.

Kvamme oppsøkte stadig vekk kiropraktor, men det hjalp bare i perioder.

– Det var utfordrende å bo i et fremmed land og være syk, men jeg klarte meg selv utrolig nok. Jeg fikk også tak i smertestillende tabletter, men hva legen i Spania ga meg, vet jeg ikke.

Nattlig operasjon

Høsten 1995 snakket Otelie med ei venninne. Hun hadde fått høre at helbredelsespredikanten Svein-Magne Pedersen skulle delta i debattprogrammet «Lønning direkte» på TV 2. Kanskje ville han også be for seerne? Otelie bestemte seg for at dette programmet ville hun se. Datoen var 12. oktober 1995.

– Jeg tok det veldig seriøst, og nevnte ikke for noen at jeg skulle se programmet. Jeg trakk ut telefonkontakten og fulgte nøye med. Da Pedersen ba for seerne, var jeg helt med, men jeg kjente ikke noe spesielt.

På natten våknet Otelie av en voldsom smerte i ryggen. Hun hadde aldri kjent noe så vondt og reiste seg opp.

– Jeg sa til meg selv: «Ja, ja, så hjalp ikke det heller,» men plutselig var alle smertene borte. Det virket som om Gud opererte ryggen min. Etter det har ryggen vært helt fin. Det var fantastisk!

Øresmerter

Otelie Kvamme kan også fortelle om noe annet som skjedde noen år senere. I flere måneder hadde hun gått med smerter i øret uten at noen hadde funnet ut av årsaken.

Svein-Magne Pedersen var gjestetaler på åpningsmøtet under Camp Meeting i Oslo Kristne senter i 2002. Nærmere 2000 var til stede, og over 500 personer kom frem til forbønn. Det ble en lang natt for de som ønsket forbønn. Rundt klokken halv tre fikk Kvamme forbønn. Hun kjente ikke noe spesielt der og da, men på hjemveien opplevde hun noe rart.

– Da jeg reiste hjem med min bror, skjedde det noe merkelig. Vi hadde kjørt i kanskje fem minutter da jeg plutselig kjente en varmebølge som strømmet inn i øregangen og ut igjen samme vei. Jeg sa til min bror «nå skjer det noe med øret mitt», og da forsvant øreplagene.

– Jeg er så glad for det Gud har gjort. Den siste tiden har jeg også fått en ny og sterkere tro på ham, og det har betydd veldig mye for meg, avslutter hun glad.


Publisert:
2015-04-15


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2015

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15