Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nattlig operasjon etter tv-bønn

VITNET: Under en Mirakellørdag i fjor høst fortalte Otelie Kvamme sitt vitnesbyrd om hvordan Gud helbredet henne i ryggen og øret.
Otelie Kvamme (79) fra Oslo gikk i over 20 år med ryggsmerter. På det verste kunne hun nesten ikke gå. I 1995 ba Svein-Magne Pedersen for syke på TV 2. Samme natt helbredet Gud ryggen hennes.

Hun er opprinnelig fra Kvalsund i Finnmark, men har bodd både Fredrikstad, Spania og Oslo. Vi prater med Otelie Kvamme, en koselig og glad dame. Hun forteller at hun har hatt et langt og utfordrende liv. I store deler av livet har hun vært plaget av fysiske smerter.

Da hun var 30 år, opplevde hun å få store smerter i magen. I åtte lange år gikk hun med intense plager, helt til legene fant ut at det var svulst på bukspyttkjertelen. En omfattende operasjon ble gjennomført, og smertene forsvant, men i etterkant begynte ryggen å bli vond.

Kunne ikke gå

– I begynnelsen gikk det greit og jeg klarte meg uten store problemer. Da jeg fylte 40 år, flyttet jeg til Spania. Etter en tid døde min mor, og da ble ryggen mye verre. I tiden etter begravelsen skulle jeg rydde ut av leiligheten hennes. Det ble mange tunge løft av kasser, og jeg husker at en mann kommenterte at jeg ikke var riktig klok, sier hun.

De tunge løftene fikk store konsekvenser for ryggen til Kvamme, og de neste årene ble svært smertefulle.

– Jeg fikk smerter for den minste ting og var helt handicappet. Jeg klarte ikke å bære en flaske vann en gang. Til tider slet jeg med å gå. Jeg klarte ikke flytte det ene benet foran det andre, for ryggen låste seg.

Kvamme oppsøkte stadig vekk kiropraktor, men det hjalp bare i perioder.

– Det var utfordrende å bo i et fremmed land og være syk, men jeg klarte meg selv utrolig nok. Jeg fikk også tak i smertestillende tabletter, men hva legen i Spania ga meg, vet jeg ikke.

Nattlig operasjon

Høsten 1995 snakket Otelie med ei venninne. Hun hadde fått høre at helbredelsespredikanten Svein-Magne Pedersen skulle delta i debattprogrammet «Lønning direkte» på TV 2. Kanskje ville han også be for seerne? Otelie bestemte seg for at dette programmet ville hun se. Datoen var 12. oktober 1995.

– Jeg tok det veldig seriøst, og nevnte ikke for noen at jeg skulle se programmet. Jeg trakk ut telefonkontakten og fulgte nøye med. Da Pedersen ba for seerne, var jeg helt med, men jeg kjente ikke noe spesielt.

På natten våknet Otelie av en voldsom smerte i ryggen. Hun hadde aldri kjent noe så vondt og reiste seg opp.

– Jeg sa til meg selv: «Ja, ja, så hjalp ikke det heller,» men plutselig var alle smertene borte. Det virket som om Gud opererte ryggen min. Etter det har ryggen vært helt fin. Det var fantastisk!

Øresmerter

Otelie Kvamme kan også fortelle om noe annet som skjedde noen år senere. I flere måneder hadde hun gått med smerter i øret uten at noen hadde funnet ut av årsaken.

Svein-Magne Pedersen var gjestetaler på åpningsmøtet under Camp Meeting i Oslo Kristne senter i 2002. Nærmere 2000 var til stede, og over 500 personer kom frem til forbønn. Det ble en lang natt for de som ønsket forbønn. Rundt klokken halv tre fikk Kvamme forbønn. Hun kjente ikke noe spesielt der og da, men på hjemveien opplevde hun noe rart.

– Da jeg reiste hjem med min bror, skjedde det noe merkelig. Vi hadde kjørt i kanskje fem minutter da jeg plutselig kjente en varmebølge som strømmet inn i øregangen og ut igjen samme vei. Jeg sa til min bror «nå skjer det noe med øret mitt», og da forsvant øreplagene.

– Jeg er så glad for det Gud har gjort. Den siste tiden har jeg også fått en ny og sterkere tro på ham, og det har betydd veldig mye for meg, avslutter hun glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15