Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
35 frelst i Ås

FORNØYD: Pastorparet Egon og Maryann Davidsen i Familiekirken var strålende fornøyd med alle som ble frelst. – Vi er helt overveldet. Noe slikt har nok ikke hendt i distriktet på mange år.
Helgen 8.–9. november gjestet Svein-Magne Pedersen Familiekirken i Follo. Rundt 400 var innom møtene i Ås Rådhus og 35 personer søkte frelse.

– Er det noen som liker kjedelige møter? Mirakelmøter er ikke kjedelige!

Slik åpnet Svein-Magne Pedersen møtehelgen da han besøkte Familiekirken i Follo, rundt tre mil utenfor Oslo. Og kjedelig ble det heller ikke. I løpet av helgen ga rundt 35 personer til kjenne at de ønsket å bli frest, til stor glede for de besøkende. Flere fikk også et møte med helbrederen Jesus Kristus.

Stort oppmøte

Det var lenge siden sist Svein-Magne Pedersen hadde hatt møter på Østlandet, og det var derfor ventet mye folk. Over 400 mennesker var til stede i løpet av helgen. Lørdag var det svært trangt om plassen, og flere måtte sitte i døråpningen og ute i gangen.

Allerede tre timer før møtet var de første på plass, og da dørene åpnet klokken fire, var det lang kø utenfor Rådhuset i Ås.

Normalt pleier forbønnen til Pedersen å vare utover de sene nattetimer, men denne helgen måtte alle være ute av lokalet innen halv to. De to møtene varte derfor i «kun» 18 timer til sammen. Det store spørsmålet var likevel om Pedersen ville rekke å be for alle før dørene ble låst. Folk ventet i tålmodighet, og til tross for det store oppmøtet, fikk alle personlig forbønn før klokken var slagen halv to.

Helbredelser

Flere ble møtt av Guds helbredende kraft. Folk med blant annet kneslitasje, rygglidelser, nakkesmerter, dårlig hørsel og psykiske plager opplevde å bli berørt av Guds kraft.

Terje Lorentzen fra Oslo hadde i flere år slitt med kramper og sårhet i leddene i kroppen og opplevde at noe skjedde da Pedersen ba for ham.

– Gjennom hele helgen kjente jeg at leddene ble bedre, men i håndleddene gjorde det fortsatt litt vondt, spesielt når jeg beveget hendene. Da Pedersen ba for meg, forsvant også disse plagene, og nå er jeg god i kroppen, sier han glad. Også kona Inger opplevde å bli god i beina etter en mislykket operasjon for noen år siden.

– Nå går jeg uten å halte, og er mye rettere i kroppen, sier hun glad.

Mannen Terje kan fortelle at han også ble helbredet etter forbønn av Pedersen i Salemkirken i Oslo i år 2000. I 15 år hadde han lidd av en intens psoriasis. Hverken salver eller kortison virket, og legen sa at dette var noe han måtte leve med.

– På det verste var jeg til lysbehandling tre ganger i uka. Huden klødde og flasset. Ofte hadde jeg blod i skoene. Det var ille å ferdes blant folk og bading offentlig var helt uaktuelt. Da Pedersen ba for meg i Oslo, ble jeg momentant helbredet. Jeg har aldri hatt psoriasis etter den dagen, sier han henrykt.

Armer og bein legt

En annen som var fornøyd var Kari Skoklefald fra Ås. Hun kom til møtet med smerter i ankelen.

– Jeg har en stor hund, og for to år siden løp den så fort at jeg falt og vrei ankelen. Etter det har den vært smertefull og vond å bruke. Da jeg fikk forbønn, forsvant smertene. Det er nesten ikke til å tro. Jeg hadde også smerter i en finger og gikk med støtteskinne. Den er også god nå.

Kari forteller at hun også for ti år siden ble helbredet. Det skjedde i 2004 da Pedersen besøkte Ski, som er nabokommunen til Ås hvor Pedersen hadde møter denne helgen.

– Jeg hadde gått med slitasje i ryggen, og kroniske smerter i mange år. Årsaken var nok mange år med jobb innenfor helsevesenet. Hver høst fikk jeg ofte isjias. Jeg brukte smertestillende og måtte være forsiktig med å løfte tungt. Under møtet i Ski opplevde jeg at smertene forsvant momentant. Dagen etter var jeg i storform, og gikk på skøyter, noe jeg ikke hadde gjort på mange år. Siden da har jeg hatt en rygg som en 20-åring, og har aldri hatt vondt i ryggen, sier hun glad.

Anne Turid Berg fra Ås hadde slitt med hender og skuldre. Plagene hadde vært der i mange år, men på møtet opplevde hun å bli berørt av Gud.

– I ti år har jeg hatt vondt i skuldrene og armene. Nå kjenner jeg ingen smerter og har vasket rundt i huset uten plager, sier hun glad.

Overveldet pastor

Familiekirken i Follo ble etablert i 2013 av pastorparet Egon og Maryann Davidsen. Menigheten holder til i Ås. Frem til i 2013 arbeidet de ved Troens Bevis Bibel – og Misjonsinstitutt som er tilknyttet Jesus Church i Oslo etter at skolen flyttet fra Sarons Dal. Ekteparet har også jobbet i 15 år med misjon i Danmark, i tillegg til misjonsarbeid i Asia, Afrika og Øst-Europa. Pastor Egon Davidsen var i fyr og flamme etter helgens besøk:

– Det har vært helt overveldende. Vi har hatt besøk av mye folk, sett mange helbredelser, og over 35 mennesker har søkt frelse, noe som er fantastisk. Noe slikt har nok ikke hendt i distriktet på mange år. Jeg går og svever etter denne møtehelgen. Pedersens besøk har også betydd mye for meg personlig. Det å se hvilken medfølelse han har for folk, og at hvert enkelt individ betyr noe, har rørt ved meg som person. Der har vi alle noe å strekke oss etter.

FOLKSOMT: Over 400 møtedeltagere var til stede under helgens møter med Pedersen. Rundt 35 personer søkte frelse, og flere ble helbredet.

HELBREDET: Kari Skoklefald fra Ås ble helbredet i ankelen og fingeren etter forbønn. For ti år siden ble hun også helbredet for kroniske ryggplager. Det skjedde i nabokommunen Ski etter forbønn av Pedersen.

Publisert:
2014-11-15


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2015

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15