Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Angrepet av psoriasis:
Hudmarerittet stoppet etter telefonbønn

FIN HUD: I over 40 år gikk Svanhild Bårdsen (60) fra Porsgrunn med psoriasis over hele kroppen. Verken salver, medisiner eller leger kunne hjelpe. I rundt 2000 ble hun helbredet etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
I over 40 år led Svanhild Bårdsen (60) fra Porsgrunn av psoriasis. Hele huden var dekket av utslett, og hun skammet seg over kroppen sin. For rundt tolv år siden ringte hun Svein-Magne Pedersen, og hudplagene forsvant.

– Det var en tung tid i livet, og jeg var svært fortvilet over situasjonen. Jeg ønsket ikke å vise meg offentlig med bar hud, sier Svanhild Bårdsen fra Porsgrunn. I mange år slet hun med psoriasis, og livet var ikke lett. Det hele begynte da hun var barn, da familien bodde på Sørøya i Hasvik kommune.

– Jeg begynte å få noen små flekker på kroppen da jeg var rundt fem år gammel. De klødde fælt, men familien trodde det kun var en form for eksem. Etter som tiden gikk ble huden verre. Jeg fikk mange små sår, huden ble rød og jeg flasset mye. Siden flere i familien hadde lidd av psoriasis, mente legen at også jeg hadde blitt rammet av dette.

Situasjonen til Svanhild ble bare verre. Etter hvert var hele huden dekket av eksem. Hun brukte en rekke salver for å få bukt med problemet, men ingenting hjalp.

– Jeg hadde utslett fra tærne til hodet, og i hodebunnen var det skorper med eksem. I starten klødde jeg meg til blods, men etter hvert lærte jeg å leve med det.

Tung hverdag

For Ragnhild ble det utfordrende å gå på skolen. Av og til mobbet barna henne for eksemen. Aller verst var det å ha gymnastikk, der man hadde på seg mindre tøy, og huden ble mer synlig. Hun følte ungene så rart på henne.

– Da jeg kom på ungdomsskolen, nektet jeg å ha gymnastikk. Skolen viste heldigvis forståelse for problemet og ga meg fritak fra disse timene.

Etter som Svanhild vokste opp slet hun med å vise frem huden sin. Å bade på offentlige plasser var uaktuelt. Til tider holdt hun seg isolert og ønsket ikke å være sammen med folk.

-Jeg er egentlig en utadvendt person, men jeg følte meg ikke slik. Mange trodde også at psoriasisen var smittsom, og trakk seg unna meg. Det var ikke gøy når det lå hudrester igjen på stolen man hadde sittet på.

Ikke håp

Gjennom årene var Svanhild flere ganger hos legen, og hun ble innlagt på sykehus. Her fikk hun kortison og prøvde alle typer salver, men det var lite som hjalp. Hun var også på en hudklinikk og fikk sol – og saltvannsbehandling, men det hjalp bare for en kort stund.

– Huden var fryktelig. Det så ut som jeg var blitt skutt med et haglegevær på hele kroppen.

Også tilbakemeldingene fra legene var svært nedslående.

– Dette er en livstidsvarende sykdom som alltid vil være der. Du vil aldri bli kvitt den, sa hudlegen bestemt.

Fikk forbønn

Årene gikk og Svanhild levde med hudproblemene. Rundt år 2000 tipset ei venninne henne om Svein-Magne Pedersen. Han ba for syke over telefon, og mange hadde blitt helbredet.

– Jeg ringte Pedersen med et lite håp om hjelp, men merket ikke noe forandring med det første. Jeg fikk tilsendt en salveduk, og den gikk jeg rundt med. Etter hvert glemte jeg hele forbønnen inntil jeg plutselig en dag kom ut av dusjen og oppdaget til min forbauselse at utslettene var kommet bort. Det var helt utrolig!

Da samboeren kom hjem fra jobben, trodde han først ikke på henne, men ble svært overrasket da han fikk se den fine huden til Svanhild.

– Jeg har levd sammen med Svanhild og hennes problem, og vet hvordan det har vært, forteller Jan Arve Beitland. Etter den dagen har hverdagen snudd for Svanhild i forhold til hudproblemene.

Nå kan hun nyte livet og gå på badestrender uten problem.

– Jeg drar til Syden en til to ganger i året og er ikke flau over kroppen min. Jeg har fortalt til mange om det som har skjedd. Det er et Guds under.

GODT BRUKT: Fjorten år etter at hun ble helbredet for den grusomme psoriasisen har hun fortsatt salveduken hun fikk tilsendt fra Misjonen Jesus Leger.

Publisert:
2014-11-17


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15