Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Angrepet av psoriasis:
Hudmarerittet stoppet etter telefonbønn

FIN HUD: I over 40 år gikk Svanhild Bårdsen (60) fra Porsgrunn med psoriasis over hele kroppen. Verken salver, medisiner eller leger kunne hjelpe. I rundt 2000 ble hun helbredet etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
I over 40 år led Svanhild Bårdsen (60) fra Porsgrunn av psoriasis. Hele huden var dekket av utslett, og hun skammet seg over kroppen sin. For rundt tolv år siden ringte hun Svein-Magne Pedersen, og hudplagene forsvant.

– Det var en tung tid i livet, og jeg var svært fortvilet over situasjonen. Jeg ønsket ikke å vise meg offentlig med bar hud, sier Svanhild Bårdsen fra Porsgrunn. I mange år slet hun med psoriasis, og livet var ikke lett. Det hele begynte da hun var barn, da familien bodde på Sørøya i Hasvik kommune.

– Jeg begynte å få noen små flekker på kroppen da jeg var rundt fem år gammel. De klødde fælt, men familien trodde det kun var en form for eksem. Etter som tiden gikk ble huden verre. Jeg fikk mange små sår, huden ble rød og jeg flasset mye. Siden flere i familien hadde lidd av psoriasis, mente legen at også jeg hadde blitt rammet av dette.

Situasjonen til Svanhild ble bare verre. Etter hvert var hele huden dekket av eksem. Hun brukte en rekke salver for å få bukt med problemet, men ingenting hjalp.

– Jeg hadde utslett fra tærne til hodet, og i hodebunnen var det skorper med eksem. I starten klødde jeg meg til blods, men etter hvert lærte jeg å leve med det.

Tung hverdag

For Ragnhild ble det utfordrende å gå på skolen. Av og til mobbet barna henne for eksemen. Aller verst var det å ha gymnastikk, der man hadde på seg mindre tøy, og huden ble mer synlig. Hun følte ungene så rart på henne.

– Da jeg kom på ungdomsskolen, nektet jeg å ha gymnastikk. Skolen viste heldigvis forståelse for problemet og ga meg fritak fra disse timene.

Etter som Svanhild vokste opp slet hun med å vise frem huden sin. Å bade på offentlige plasser var uaktuelt. Til tider holdt hun seg isolert og ønsket ikke å være sammen med folk.

-Jeg er egentlig en utadvendt person, men jeg følte meg ikke slik. Mange trodde også at psoriasisen var smittsom, og trakk seg unna meg. Det var ikke gøy når det lå hudrester igjen på stolen man hadde sittet på.

Ikke håp

Gjennom årene var Svanhild flere ganger hos legen, og hun ble innlagt på sykehus. Her fikk hun kortison og prøvde alle typer salver, men det var lite som hjalp. Hun var også på en hudklinikk og fikk sol – og saltvannsbehandling, men det hjalp bare for en kort stund.

– Huden var fryktelig. Det så ut som jeg var blitt skutt med et haglegevær på hele kroppen.

Også tilbakemeldingene fra legene var svært nedslående.

– Dette er en livstidsvarende sykdom som alltid vil være der. Du vil aldri bli kvitt den, sa hudlegen bestemt.

Fikk forbønn

Årene gikk og Svanhild levde med hudproblemene. Rundt år 2000 tipset ei venninne henne om Svein-Magne Pedersen. Han ba for syke over telefon, og mange hadde blitt helbredet.

– Jeg ringte Pedersen med et lite håp om hjelp, men merket ikke noe forandring med det første. Jeg fikk tilsendt en salveduk, og den gikk jeg rundt med. Etter hvert glemte jeg hele forbønnen inntil jeg plutselig en dag kom ut av dusjen og oppdaget til min forbauselse at utslettene var kommet bort. Det var helt utrolig!

Da samboeren kom hjem fra jobben, trodde han først ikke på henne, men ble svært overrasket da han fikk se den fine huden til Svanhild.

– Jeg har levd sammen med Svanhild og hennes problem, og vet hvordan det har vært, forteller Jan Arve Beitland. Etter den dagen har hverdagen snudd for Svanhild i forhold til hudproblemene.

Nå kan hun nyte livet og gå på badestrender uten problem.

– Jeg drar til Syden en til to ganger i året og er ikke flau over kroppen min. Jeg har fortalt til mange om det som har skjedd. Det er et Guds under.

GODT BRUKT: Fjorten år etter at hun ble helbredet for den grusomme psoriasisen har hun fortsatt salveduken hun fikk tilsendt fra Misjonen Jesus Leger.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15