Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 30 frelst i Grovfjord

FRELST: Over 30 personer søkte frelse i Grovfjord da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøter helgen 7.–8. juni. Mange ble også helbredet.
Ett år etter at Svein Magne Pedersen gjestet Grovfjord var han tilbake i bygda igjen. Over 30 personer søkte frelse, og en rekke mennesker fikk oppleve Guds helbredende kraft.

Møtehelgen 7.–8. juni i år fant sted i Grovfjord i Skånland kommune i Troms. Møtene skulle i utgangspunktet vært i Astafjord kirke, men ble på grunn av tekniske problemer flyttet til Saltvann grendehus. Et nesten fullsatt lokale samlet folk fra Grovfjord, Harstad, Narvik og omegn. Mange hadde også reist langt, og flere overnattet i bobil utenfor møtelokalet. De mest ivrige kom helt fra Bodø, Ålesund, Luleå i Sverige, Alta og Kautokeino. Det var rift om kølappene, og folk stimlet sammen for å sikre seg en tidlig kølapp.

Pedersen forkynte om helbredelse og frelse, og de fremmøtte fikk høre spennende vitnesbyrd om folk som hadde blitt helbredet. I løpet av helgen ga over 30 personer til kjenne at de ønsket å bli frelst. Både arrangøren og Misjonen Jesus Leger registrerte navn og adresse på alle sammen. Under Pedersens møtehelg i fjor ble over 50 personer frelst, noe som betyr at tilsammen 80 personer har søkt frelse de to siste årene. Det er uvanlig kost for en bygd på rundt 500 innbyggere.

– Det var en fantastisk helg med så mange frelste og helbredelser. Vi opplevde en del motstand før møtene i forhold til å få alt på plass, men alt ordnet seg til slutt. Gud viste at han er med oss, sier Astrid Marskar. Hun sto i spissen for arrangementet, og leder ukentlig en bibel – og bønnegruppe i Grovfjord.

– De fleste av de frelste kom fra andre plasser i landet, men vi har allerede kontaktet de nyfrelste fra vårt distrikt og invitert de med i bibelgruppa, sier hun glad.

30 år med rygglidelser forsvant

Mens midnattssolen skinte ba Pedersen for de syke utover natten. Lørdag var møtet ferdig klokken halv fem på morgenen, mens søndag gikk de siste hjem klokken tre.

Erland Lindstedt (78) fra Bogen i Ofoten hadde i over 30 år gått med en vond rygg etter at han belastet den feil da han jobbet på et fiskebruk. Han hadde vært til undersøkelse ved sykehusene i Tromsø, Bodø, Trondheim, og Narvik, men ingen leger kunne hjelpe. Smertene ble bare verre, og til slutt ble han uføretrygdet.

– Det var mye smerte, for jeg tålte ikke smertestillende. Jeg orket ikke bevege meg så mye og måtte ofte hvile i senga. I tillegg skadet jeg tærne etter at jeg falt ned trapp for to år siden. To ganger var jeg til røntgen, men legen så ingen feil på bildene. Smertene var likevel så store at det hindret meg i å være i aktivitet, sier han.

På møtet i Grovfjord fikk han en tidlig plass i køen, og da Pedersen ba, kjente han en varme som strømmet oppover i tærne og ryggen. Smertene forsvant momentant. To måneder etter møtet sier han på telefon:

– Ryggen og tærne er helbredet. Det må vi kalle et mirakel. Jeg kjenner ingen smerte, og har vært på en rekke turer i løpet av sommerferien, sier han glad.

Helbredet for fjerde gang

Jeanett Malnes (16) fra Svolvær kom hinkende inn på møtet etter at hun hadde skadet foten på en klassetur, men kunne gå glad og helbredet hjem etter forbønn.

– Jeg har opplevd å bli helbredet tre ganger før ved forbønn av Pedersen, så jeg visste det ville skje noe i Grovfjord. Jeanett opplevde å bli helbredet for parfymeallergi og en kneskade etter et møte i Bodø i mai i 2012. Senere på året ble hun også helbredet i en vond ankel da Pedersen på ny var i Bodø.

– I Grovfjord kjente jeg en varme som strømmet oppover i foten, og smertene forsvant momentant. Dagen etter var jeg på på fjelltur og kjente ingen smerter, sier hun begeistret.

Angsten forsvant

Eli Barbro Syversen (66) fra Narvik hadde i over 30 år lidd av angst. Store deler av livet besto av en rekke sykemeldinger, og de siste ti årene hadde hun vært halvt uføretrygdet før hun i fjor gikk over på uførepensjon.

– Livet var tøft, men jeg sto på og presset meg selv. Jeg følte meg fanget i egen kropp. Når angsten var på sitt verste ble jeg svimmel, kvalm og sanseinntrykkene ble forsterket. Jeg gikk til behandling, men det hjalp ikke så mye.

Syversen forteller at hun mange ganger tenkte å gjøre ende på livet, men på grunn av barna valgte hun å leve med angsten. To runder med kreft gjorde heller ikke situasjonen bedre.

– Under møtet i Grovfjord fikk jeg forbønn av Pedersen. En varme strålte gjennom meg, og jeg fikk en ro i kroppen. I dagene etter merket jeg fortsatt angsten, men jeg gikk likevel med en salveduk i lomma som jeg fikk av Pedersen. Etter hvert begynte angsten å forsvinne. Plutselig en morgen etter noen uker våknet jeg og alt var borte. Det var fantastisk og et mirakel. Jeg anbefaler ingen til å gi opp. Det finnes håp. Og ikke undervurder kraften i en salveduk.

Flere helbredet

Også andre vitnet om at de var blitt helbredet. Ei dame fra Grovfjord ble god i hofta etter å ha vært plaget med smerter i lengre tid. Ei dame fra Borkenes hadde i noen år slitt med smerter beina. Ekstra ille ble det når været var dårlig. Ofte måtte hun bruke smertestillende og gikk med krykker.

– Da Pedersen ba, kjente jeg ikke noe spesielt, men plutselig forsvant smertene. Etter det har jeg vært god i beina og vært ute på tur uten krykkene, sier hun glad. Liv Juliebø fra Liland i Evenes opplevde at hun etter forbønnen kunne bevege håndleddet som hadde vært skadet.

– Gjennom mange år med hardt arbeid og ikke minst mye bærplukking, visnet deler av håndleddet bort, og jeg kunne ikke bøye pekefingeren. Etter forbønn var hånden god, og jeg kunne bøye fingeren lett. Jeg har også gått fire år med senebetennelse i foten og brukt både krykker og rullestol hjemme i huset. Nå er foten 70 prosent bedre, sier hun glad.

Utover kvelden vitnet også mange andre om at de var blitt gode for sine plager.

GLAD: Eli Barbro Syversen (66) fra Narvik hadde i over 30 år lidd av angst. I ukene etter møtet gikk hun med en salveduk i lomma, og angsten forsvant gradvis.

GOD ANKEL: Jeanett Malnes (16) fra Svolvær kom haltende til møtet etter en overtråkk, men kunne gå helbredet hjem. – Dette er fjerde gangen jeg blir helbredet etter forbønn av Pedersen. Jeg visste jeg kom til å bli helbredet, sier hun glad.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15