Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Suksessen i Danmark fortsetter

FULLSATT: Salen var nesten fullsatt da Svein-Magne Pedersen hadde møte i Billund. Rundt ti personer søkte frelse, og flere ble berørt av Guds kraft.
Lørdag 22. februar i år besøkte Svein-Magne Pedersen Billund i Danmark for tredje gang på under to år. Ti personer søkte frelse, og flere ble møtt av Guds legende kraft.

Mange hadde møtt opp i Billund senter like ved Legoland da Svein-Magne Pedersen hadde sin tredje mirakelhelg i Danmark. Første gangen han besøkte Billund var i september 2012, mens den andre møtehelgen ble holdt i februar i fjor.

Det var knyttet store forventninger til møtet, og den kristne avisa «Udfordringen» hadde skrevet en forhåndssak om møtet og trykket en vitnesbyrd fra Legedom.

Våre danske venner kom fra hele landet for å høre Pedersen tale og for å få forbønn for sine plager. Møtesalen var nesten fullsatt, og stemningen var stor fra første stund.

Arrangøren bød på kjente lovsanger, godt akkompagnert av en gruppe eldre musikanter fra Betania Blåhøj. Gruppas medlemmer brukte instrumenter som blant annet munnspill, banjo, kontrabass og sag.

Rundt ti personer ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Alle ble registrert for videre oppfølging. Med det har rundt 35 personer søkt frelse på Pedersens besøk de siste to årene.

Tannbetennelse

Karl Heinz Peters fra Nordborg hadde i flere år slitt med tannbetennelse, såkalt periodontitt. Tannkjøttet var ømt og hovent, og tennene blødde og løsnet stadig. Sykdommen hadde utviklet seg så drastisk at det var planer om kirurgisk behandling, men Peters ville heller stole på at tannlege Jesus kunne fikse problemet.

– Da Pedersen ba, kjente jeg en enorm varme, og tennene ble nærmest bedøvet. Nå har jeg ikke vondt, og tennene har ikke løsnet den siste tiden. Det er bedre å gå til Jesus enn tannlegen, sier han lurt.

Peters opplevde også å bli helbredet for lyskebrokk og slitasjegikt da Pedersen besøkte Billund i februar i fjor. Legen ville operere brokket, men Peters ønsket bare lokalbedøvelse, fordi han ville følge med på hva legen gjorde. Legen nektet dette, og dermed ble det ingen operasjon. I stedet la Peters operasjonskniven i Guds hender.

– Da Pedersen ba for meg i fjor, kjente han en intens ild gjennom kroppen. Neste morgen var lyskebrokket og slitasjegikten borte. Nå kunne jeg gå uten smerter. Jeg har sagt til kameratene mine:

– Det beste du kan gjøre med dine plager, er å søke ham der oppe.

Hanne Petersen fra Skjern i Danmark hadde forstuet ankelen for fem år siden. I årene etter hadde den ikke blitt helt god, og stadig låste den seg fast. Det var svært vondt, og det ble vanskelig å gå. Siden Petersen jobbet som renholder, ble det også utfordringer med jobben. I tillegg hadde hun leddgikt som førte til at hun ble førtidspensjonert.

– Da Pedersen ba, kjente jeg en varme som gikk gjennom meg, og så ble jeg god i foten. Jeg kunne løpe frem og tilbake uten smerter, og det har jeg ikke kunnet før. I tiden etter har det ikke gjort vondt, og jeg har vært i full aktivitet. Jeg har syklet, gått turer og drevet med vanngymnastikk, sier hun begeistret.

En annen som var svært glad var Evan Pedersen fra Vodskov. I åtte år hadde han vært helt døv på det ene øret, trolig på grunn av sukkersyke, men legen hadde egentlig ikke funnet ut av det.

– Når jeg var i store forsamlinger, ble det gjenlyd i hodet, noe som var svært ubehagelig, slik at jeg måtte gå ut. Når jeg pratet med folk, måtte jeg konsentrere meg. Da Pedersen ba, kjente jeg en dunking i øret. Etter bønnen fikk jeg noe av hørselen tilbake, forteller han.

Flere andre fikk erfare Guds helbredende kraft og folk med nakkeplager, kneslitasje, gikt, samt dårlig syn og hørsel vitnet om at noe hadde skjedd.

Møtet varte utover kvelden, og etter elleve timer gikk de siste glade hjem.

God respons i Danmark

Erik Lundsgaard Madsen fra Billund var en av initiativtagerne til møtet. Han har tidligere vitnet i Legedom og i programmet «Miraklet er ditt» om hvordan Jesus helbredet ham på Mirakellørdag i april i 2012. I mange år slet han med nakkesleng, noe som kostet ham både ekteskapet, jobben og mange penger. Etter fire besøk i Vennesla, ble han frisk. De siste to årene har Lundsgaard Madsen vært med på å arrangere møtene med Pedersen i Danmark sammen med Irene Madsen, som opprinnelig er fra Norge.

– Det var et sterkt møte og veldig fint å se så mange bli frelst og helbredet. Jeg er så glad for alle som møtte opp. Det blir flere og flere for hvert møte vi arrangerer med Pedersen. Det viser at folk trives og at de lengter etter helbredelse. Tilbakemeldingene fra folk er gode. Folk liker møteformen, for Svein-Magne Pedersen legger hendene på alle som vil og ber for hver enkelt. Vi håper å få til et nytt møte snart, sier Erik Lundsgaard Madsen fornøyd.

GOD STEMNING: Arrangøren bød på frisk lovsang og ble blant annet ledet av en gruppe eldre musikanter fra Betania Blåhøj.

Publisert:
2014-06-01


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15