Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Rune var alkoholiker:
– Forbønn reddet livet mitt!

FRI: Halve livet har Rune Storaas (49) fra Utne vært avhengig av alkohol, men i 2005 ble han fri etter forbønn av Svein-Magne Pedersen. Da Pedersen hadde møter i Odda i april i år, fikk Rune endelig takket ham for det som skjedde. – Du reddet trolig livet mitt, sier han glad.
I over 20 år var Rune Storaas (49) fra Utne bundet av alkohol, noe som førte til at livet falt i grus. I oktober 2005 skjedde det likevel noe som endret hans liv.

Rune Storaas vokste opp ved Utne i Hardanger. I slutten av tenårene begynte han å prøve ut alkohol, noe som mange av de andre vennene hans også gjorde. Dessverre mistet han kontrollen på drikkingen, og alkoholen tok overhånd.

– Etter som årene gikk ble det stadig større mengder alkohol. Ofte drakk jeg flere dager i strekk, og jeg kunne drikke fire-fem flasker med brennevin om dagen, sier han. I løpet av tiden som alkoholiker hadde Rune rukket å gifte seg og fått tre barn, men etter 18 år tok ekteskapet slutt. Kona og ungene hadde fått nok og reiste i fra ham.

På samme tid mistet han også sertifikatet, noe som fikk konsekvenser for jobben. Rune jobbet i transportbransjen, og det hele medførte at han også mistet jobben.

– Da familien flyttet ut, var jeg langt nede. Jeg satte meg i en stol og begynte å drikke. I løpet av en måned drakk jeg opp 200 liter med cider.

Søkte forbønn

Etter en tid oppsøkte Rune en avrusningsklinikk. Det hjalp for en tid, men etter en stund var han tilbake til gamle synder. Han begynte nå å forstå alvoret av situasjonen. Noen måneder senere var han et ærend i Bergen. Da han ringte sin mor, fortalte hun at Svein-Magne Pedersen skulle ha møte i Loddefjord kirke den helgen i oktober 2005. Rune bestemte seg for å gå, men brukte dagene i forveien til å drikke opp det meste han hadde av alkohol.

– Jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape. Jeg hadde prøvd alt og var tom for ideer. Kanskje kunne forbønn hjelpe meg?

Da lørdagen kom, reise Rune til Loddefjord. Kirken var overfylt med nærmere tusen mennesker til stede. Pedersen hadde nettopp vært på riksdekkende tv, og oppmerksomheten før møtet var stor.

– Under møtet fikk jeg kalde føtter og gikk ut. Jeg kjente også at kroppen trengte mer alkohol. På trappen møtte jeg en eldre mann. Jeg spurte om han syntes jeg skulle gå inn igjen for å få forbønn. Mannen svarte heldigvis ja, og jeg hørte på hans råd. Rune fikk etter hvert pratet med arrangøren som sørget for at han fikk komme først i forbønnskøen.

– Da Pedersen ba for meg, bøyde jeg kne. Jeg kjente ikke noe spesielt, men gikk fra møtet med en god følelse.

Nær døden

Til tross for forbønnen, kjente Rune fortsatt litt av trangen til alkohol. Etter to uker ble det en ny runde med alkohol. Da skjedde det noe som skulle bli livsforvandlende.

– Jeg hadde drukket noe, og lå og sov i senga. Plutselig hørte jeg en suselyd i rommet som jeg våknet av. Det knøt seg i brystet, og jeg fikk ikke puste. Det føltes som jeg ble løftet opp fra senga. Jeg ble redd, men fikk ikke frem en lyd. I mitt indre ropte jeg om hjelp. Plutselig slapp det taket, og alt ble stille. Etter denne kvelden har jeg aldri drukket alkohol. Jeg var fullstendig fri.

I tiden etter har Rune kommet tilbake i arbeid. Han driver en gård og jobber som trailersjåfør. Barna har han også god kontakt med. Til tider reiser han rundt på skoler og holder foredrag om farene med alkohol. I fremtiden drømmer han om å jobbe med alkoholikere.

– Når jeg reiser rundt, spør mange hvordan jeg ble fri. Da forteller jeg om bønnen til Pedersen. Jeg er overbevist om at det var det som hjalp meg. Det reddet trolig livet mitt, og jeg er så takknemlig, sier Rune glad


Publisert:
2014-06-04


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15