Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Så «Miraklet er ditt» – Ble helbredet for hjerteflimmer

GODT HJERTE: I over tjue år hadde Margit Hofstad (89) fra Trondheim hjerteflimmer daglig. Da hun så programmet Miraklet er ditt, kunne hun kaste hjertemedisinen. Ektemannen, Magnar Hofstad, er også avbildet. FOTO: Privat
I over tjue år hadde Margit Hofstad (89) fra Trondheim hjerteflimmer daglig. Da hun så programmet «Miraklet er ditt»,kunne hun legge vekk hjertemedisinen.

Rundt 1990 opplevde Margit Hofstad (89) fra Trondheim at pulsen stadig økte, noe som førte til at hun ble veldig slapp og dårlig. Til slutt dro hun og mannen til sykehuset, der de etter hvert fant ut at det var snakk om hjerteflimmer. Etter å ha tilbrakt natten på sykehuset, ble hun sendt hjem med resept på hjertemedisin. Disse måtte hun ta resten av livet.

– Selv om jeg gikk på medisin, følte jeg meg ikke så mye bedre. Hjerteflimmer oppsto nesten daglig, spesielt de siste årene. Det skulle ikke mye til før jeg fikk det. Hver gang jeg anstrengte meg litt, for eksempel hvis jeg gikk opp en liten bakke, fikk jeg anfall.

Hver gang flimringa kom, ble Margit veldig uvel i kroppen. Hun måtte legge seg ned på sofaen til anfallet hadde roet seg. Pulsen kunne komme opp i 150 slag i minuttet. Verre ble det når hun var ute og gikk tur i byen, og hjertet begynte å flimre. Da måtte hun få hjelp av andre, sette seg ned og drikke noe vann. Operasjon våget hun ikke å gjennomføre.

Så på TV

I februar 2013 så Margit på Visjon Norge og programmet «Miraklet er ditt». Der forkynte Svein-Magne Pedersen om helbredelse. Han ba folk om å legge hånda på fjernsynet da han ba for syke mot slutten av programmet.

– Jeg hadde gjort dette noen ganger før, men da skjedde det ikke noe. Denne gangen kjente jeg en ro og trygghet, men ikke noe mer. Dagen etter våknet jeg opp i fin form. Jeg bestemte meg for å droppe medisinene for å se hvordan kroppen reagerte. Dagen gikk, men det kom ikke noe hjerteflimmer. Etter noen uker var hjertet fortsatt like fint. Det var fantastisk! sier hun glad.

Til kontroll

I mai 2013 oppsøkte hun fastlegen sin. Her fortalte Margit at hun hadde kuttet ut medisinene uten å få hjerteflimmer.

– Jeg fortalte om forbønnen til Svein-Magne Pedersen. Legen sa at han hadde hørt om Pedersen og innrømmet at han trodde på forbønn. Legen målte blodtrykket, lyttet på hjertet og tok blodprøver, men alt var fint.

Den 26. juni samme år var Margit til en hjertespesialist. Prøvene han tok var helt fine.

– Jeg kjenner ikke noe mer til flimmeret. Det er utrolig etter over tjue år med plagene. Medisinene står nå i skapet og skal leveres på apoteket. Jeg er veldig takknemlig til Gud og Svein-Magne Pedersen. Mange har fått høre om hva som har skjedd, og det er så utrolig godt å være frisk, sier Margit Hofstad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15