Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Så «Miraklet er ditt» – Ble helbredet for hjerteflimmer

GODT HJERTE: I over tjue år hadde Margit Hofstad (89) fra Trondheim hjerteflimmer daglig. Da hun så programmet Miraklet er ditt, kunne hun kaste hjertemedisinen. Ektemannen, Magnar Hofstad, er også avbildet. FOTO: Privat
I over tjue år hadde Margit Hofstad (89) fra Trondheim hjerteflimmer daglig. Da hun så programmet «Miraklet er ditt»,kunne hun legge vekk hjertemedisinen.

Rundt 1990 opplevde Margit Hofstad (89) fra Trondheim at pulsen stadig økte, noe som førte til at hun ble veldig slapp og dårlig. Til slutt dro hun og mannen til sykehuset, der de etter hvert fant ut at det var snakk om hjerteflimmer. Etter å ha tilbrakt natten på sykehuset, ble hun sendt hjem med resept på hjertemedisin. Disse måtte hun ta resten av livet.

– Selv om jeg gikk på medisin, følte jeg meg ikke så mye bedre. Hjerteflimmer oppsto nesten daglig, spesielt de siste årene. Det skulle ikke mye til før jeg fikk det. Hver gang jeg anstrengte meg litt, for eksempel hvis jeg gikk opp en liten bakke, fikk jeg anfall.

Hver gang flimringa kom, ble Margit veldig uvel i kroppen. Hun måtte legge seg ned på sofaen til anfallet hadde roet seg. Pulsen kunne komme opp i 150 slag i minuttet. Verre ble det når hun var ute og gikk tur i byen, og hjertet begynte å flimre. Da måtte hun få hjelp av andre, sette seg ned og drikke noe vann. Operasjon våget hun ikke å gjennomføre.

Så på TV

I februar 2013 så Margit på Visjon Norge og programmet «Miraklet er ditt». Der forkynte Svein-Magne Pedersen om helbredelse. Han ba folk om å legge hånda på fjernsynet da han ba for syke mot slutten av programmet.

– Jeg hadde gjort dette noen ganger før, men da skjedde det ikke noe. Denne gangen kjente jeg en ro og trygghet, men ikke noe mer. Dagen etter våknet jeg opp i fin form. Jeg bestemte meg for å droppe medisinene for å se hvordan kroppen reagerte. Dagen gikk, men det kom ikke noe hjerteflimmer. Etter noen uker var hjertet fortsatt like fint. Det var fantastisk! sier hun glad.

Til kontroll

I mai 2013 oppsøkte hun fastlegen sin. Her fortalte Margit at hun hadde kuttet ut medisinene uten å få hjerteflimmer.

– Jeg fortalte om forbønnen til Svein-Magne Pedersen. Legen sa at han hadde hørt om Pedersen og innrømmet at han trodde på forbønn. Legen målte blodtrykket, lyttet på hjertet og tok blodprøver, men alt var fint.

Den 26. juni samme år var Margit til en hjertespesialist. Prøvene han tok var helt fine.

– Jeg kjenner ikke noe mer til flimmeret. Det er utrolig etter over tjue år med plagene. Medisinene står nå i skapet og skal leveres på apoteket. Jeg er veldig takknemlig til Gud og Svein-Magne Pedersen. Mange har fått høre om hva som har skjedd, og det er så utrolig godt å være frisk, sier Margit Hofstad.


Publisert:
2014-04-14


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15