Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ekteparet Følvik:
– Nå har vi begge friske lunger

PUSTER GODT: Både Nelly (84) og Henry Følvik (87) fra Bodø hadde lungesykdommer i flere år, men etter forbønn av Svein-Magne Pedersen ble lungene rene og friske. FOTO: Anders Haukland
I begynnelsen av 1990 ble Nelly Følvik fra Bodø helbredet for astma. I 2012 opplevde ektemannen Henry at den kroniske bronkitten forsvant. Nå kan de begge glede seg over å ha friske lunger.

Som barn opplevde Henry Følvik (87) fra Bodø å få bronkitt. Heldigvis vokste han av seg sykdommen etter noen år, men i 1984 fikk han det tilbake igjen.

– Jeg måtte ta to medisiner på morgenen og en på kvelden. Medisinene var til god hjelp, og jeg var ikke så plaget i hverdagen. Dersom jeg ikke tok medisinene ble jeg meget andpusten og det pep i lungene, sier Henry.

Det spesielle var at også kona, Nelly (84), hadde en lungesykdom, nemlig astma.

– Nelly brukte astmaspray hver dag, og ble fort tungpustet. Hun var også allergisk mot katt og hund. Det medførte at vi dessverre måtte kvitte oss med vår egen hund, forteller Henry.

Forbønn i Saltdalen

På 1990-tallet disponerte Svein-Magne Pedersen et kontor i Saltdalen, der folk kunne komme og få personlig forbønn. Henry hadde bestilt time, fordi han hadde en vond nakke. Mens Henry fikk forbønn, satt kona ute i bilen og ventet. Da Pedersen var ferdig, spurte han etter kona til Henry. Han nevnte da astmaen til kona, og Pedersen inviterte også henne inn på kontoret. Med det fikk også Nelly forbønn.

– Fjorten dager gikk, og plutselig oppdaget Nelly at hun var blitt frisk. Hun kastet alle medisinene, og siden har hun hatt gode lunger. Det var fantastisk! sier Henry glad.

Forbønn i Bodø

Men lungehistorien stopper ikke der, for også Henry skulle få oppleve et mirakel. Rundt 20 år senere var ekteparet på besøk i Familiekirka i Bodø. Det skjedde 13. oktober i 2012 da Svein-Magne Pedersen hadde helbredelsesmøte i byen. Dessverre fikk ekteparet en plass langt bak i forbønnkøen, men heldigvis var det ei snill dame som byttet plass med dem. De måtte likevel vente til midnatt før det ble deres tur for bønn.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en varme, men ikke noe mer. Det var først etter to uker at jeg oppdaget at lungene virket så friske. Jeg kuttet ut medisinene, og i tiden etter har jeg ikke kjent noe mer til bronkitten. Like før jul i 2012 var jeg til røntgen på sykehuset. Da fant legen ut at lungene var rene og friske. Gud er god! Nå har vi begge friske lunger, sier Henry Følvik fornøyd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15