Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 60 søkte frelse i Levanger og Stjørdal

FRELST: Over 30 ga til kjenne at de ønsket å bli frelst under møtet i Stjørdal. Totalt ble over 60 personer frelst i løpet av Pedersens møtehelg i Trøndelag.
Det var stor stemning i Trøndelag da Svein-Magne Pedersen holdt mirakelmøter i Levanger og Stjørdal 1.–2. februar. Over 60 personer søkte frelse, og mange ble helbredet.

Det første møtet ble holdt ved Nordisk Bønnesenter i Levanger i regi av Nordic Harvest Missions helbredelseskonferanse. Lørdag kveld var bønnesenteret fullsatt med over 400 personer til stede og med lovprisning, vitnesbyrd, undervisning og forbønn på programmet.

Mange frelst

I løpet av møtet underviste Pedersen om helbredelse fra Guds ord og kom med en rekke vitnesbyrd om folk som hadde blitt helbredet. På slutten av talen inviterte han folk til frelse, og over 30 personer ga til kjenne at de ønsket å bli frelst. Alle navn ble registrert og vil bli fulgt opp i ettertid.

På hotellet til Pedersen ble en kvinnelig ansatt frelst. Da Pedersen skulle forlate hotellet søndag morgen, tok hun kontakt med ham, og sammen ba de frelsesbønn i korridoren.

– Det har vært en fantastisk kveld, med full møtesal og en utrolig positivitet blant folk på møtet. At så mange tok i mot Jesus var helt enormt og sterkt, sier Håkon Fagervik som var med på å lede konferansen. Han kunne glede seg over at Pedersen endelig var tilbake i Levanger. Sist Pedersen gjestet byen var under åpningen av det nye senteret i mai 2008.

– Vi har mast lenge på at Pedersen skulle komme tilbake og endelig lyktes vi. Jeg føler hans arbeid er helt rett i forhold til det vi holder på med her på senteret. Gud velsigne ham og Misjonen Jesus Leger.

Armbrudd

Utover lørdagskvelden i Levanger ba Pedersen for mange syke, og den ene etter den andre vitnet om at de ble berørt av Guds helbredende kraft. Møtet varte i ti timer, og da klokken var fire, fikk den siste personen forbønn.

Klara Syrstad fra Levanger hadde for noen år siden fått et stygt brudd i armen etter et fall. Legen hadde satt inn en metallplate, men kroppen tålte ikke dette. Hverdagen var derfor svært smertefull.

– Jeg følte meg så handikappet og kunne verken kjøre bil eller gjøre hverdagslige ting. Bare det å skjære opp brød trengte jeg hjelp til. Jeg var også satt opp på venteliste for ny operasjon. Under møtet i Levanger fikk jeg forbønn, og plutselig forsvant smertene. Nå har jeg fått ny styrke i armen. Jeg har nettopp vasket taket i leiligheten min uten problemer, sier hun noen uker etter møtet.

Lilly Lathinen fra Verdal hadde i rundt seks år slitt med senestrekk og smerter i kneet. Hun jobbet som servitør, og de harde tregolvene var nok mye av årsaken til plagene.

– Da jeg fikk forbønn, ble jeg varm i foten og smertene forsvant. Det er fantastisk, sier hun glad.

Også mange andre opplevde å bli helbredet fra forskjellige plager.

Frelseskø i Stjørdal

Søndag reiste Svein-Magne Pedersen til Stjørdal Misjonskirke. Også her var møtelokalet fylt opp med over 300 møtedeltagere. Totalt var det derfor over 700 personer innom Pedersens møter i løpet av helgen i Trøndelag.

Da Pedersen inviterte til frelse, rakte over 30 personer opp hånda her også. Både unge og gamle gikk frem til scenen og registrerte seg for videre oppfølging.

– Møtet var veldig bra. Svein-Magne Pedersen preker evangeliet på en god og klar måte, slik at folk får vite hva frelse er og hvordan de kan ta i mot evig liv. Gledelig nok var det over 30 personer som sa ja til frelsen. Nå er det nok kjempefest i himmelen, og vi gleder oss stort vi også, sier Lars Unstad som er pastor i Stjørdal Misjonskirke. Menigheten ble for øvrig stiftet i 1936 og er den eneste frikirken i byen.

– Vi er en mangfoldig menighet med medlemmer fra mange bakgrunner. Svein-Magne Pedersen glir derfor veldig godt inn hos oss. Han når nok veldig mange mennesker, spesielt de som liker litt liv og røre og som trives med å høre evangeliet bli forkynt på en frisk måte.

Migrene og angst

Bonafe Bjørnstøl fra Ler i Melhus hadde store deler av livet slitt med migrene. Hun hadde smerter ukentlig, noe som var svært plagsomt. Hun var en av de siste som fikk forbønn. Ventetiden var lang, og mens hun satt og ventet på forbønn, verket det i hodet.

– Da Pedersen ba for meg i noen sekunder, forsvant hodepinen. Etter det har jeg ikke kjent noe til migrenen, sier hun glad.

Bonafe hadde også i lang tid slitt med sorg og angst etter en familiær tragedie i 2005. Nattesøvnen var tung og ofte hadde hun vonde drømmer.

– I løpet av kvelden fikk Pedersen kunnskapsordet «sorg». Jeg forsto at det var meg. Etter den kvelden har jeg vært så glad til sinns og ikke merket noe til angsten.

Også andre opplevde Guds inngripen i møtene i løpet av helgen. Folk med blant annet dårlig hørsel, kneslitasje, eksem og nakkeplager vitnet om hva Gud hadde gjort.

Pedersen ba for syke i mange timer, og møtet ble ferdig rundt klokken to på natten. De to møtene varte derfor til sammen i over 20 timer.

FULLT: Bønnesenteret var fullsatt med over 400 til stede da Svein-Magne Pedersen gjestet Levanger. Over 30 personer tok i mot Jesus. Det samme skjedde i Stjørdal dagen etter.

FORBØNN: Pedersen ba for syke utover nattetimene, og mange ble berørt av Guds helbredende kraft.

SALVET SANG: Nordisk Bønnesenter fokuserer mye på bønn og lovsang. De fremmøtte fikk derfor høre salvet lovsang med Anders Skarpsno i spissen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15