Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 søkte frelse i Herre

MIRAKELMØTE: Svein-Magne Pedersen forkynte Guds ord og ba for en rekke syke som ble helbredet. Møtene varte i 17 timer tilsammen.
Gleden var stor da over 25 personer søkte frelse under mirakelmøtene i Sion pinsemenighet i Herre 2.–3. november 2013.

– Det er helt fantastisk at så mange har blitt frelst, helbredet og møtt av Gud. Vi har hatt mange på møtene, også flere som ikke kjenner til Sion, Herre, eller har noe forhold til menighetsliv. Møtehelgen med Svein-Magne Pedersen har vært til stor velsignelse for oss, sier Pål Pedersen. Han er pastor i menigheten Sion på Herre, som hadde invitert evangelist Svein-Magne

Pedersen i november i fjor.

En rekke mennesker fra Herre og områdene rundt møtte opp. Da Svein-Magne Pedersen spurte om noen vil blir frelst, rakte både gamle og unge opp hånda. I alt var det rundt 25 personer som søkte frelse. Blant disse var ekteparet Alf Magne og Berit Erlandsen fra Bø. Ved en tilfeldighet så de møteannonsen i lokalavisen Varden og dro til møtet. Da kvelden var over, reiste begge smilende og glade hjem fra møtet.

Flere helbredet

I tillegg til åndelig helbredelse, kunne flere gå glade hjem etter å ha blitt berørt av Guds legende kraft. Odd Leif Evensen kunne ta ut høreapparatet i høyre øret etter forbønn.

– Nå hører jeg mye klarere, sier han glad da vi ringer ham to måneder etter møtet.

Han var en av flere som opplevde å bli berørt av Guds legende kraft.

En dame fra Skien kom til møtet med smerter i nakken og ryggen. Etter forbønn kjente hun ingen smerter. En kvinne fra Telemark hadde i mange år slitt med senebetennelse i armene, men nå var hun god i armene. En mann fra Porsgrunn kom med smerter i store deler av kroppen. Muskler og ledd verket 24-timer i døgnet, og legen fant ikke ut av det. Etter forbønn av Pedersen var kroppen god. Også andre opplevde å bli berørt av Guds kraft. Folk med blant annet rygg-, hofte-, kne-, mage- og nakkeplager, samt øresus vitnet om at Gud hadde rørt ved dem.

Lørdag varte møtet til klokken to, mens på søndag passerte klokken midnatt før alle hadde fått forbønn. Totalt ble det en møtehelg på rundt 17 timer.

Menighetsvekst

Tettstedet Herre ligger i Bamble kommune i Telemark og har rundt 1380 innbyggere.

Der ligger også Sion pinsemenighet som ble stiftet i 1934. For noen år siden besto menigheten av en håndfull aktive, men har vokst jevnt den siste tiden. Pastor Pål Pedersen tok over i 2011, og i dag er det rundt 30 aktive.

– Vi er en fantastisk menighet, som på lik linje med tettstedet Herre, er en uoppdaget perle. Det er veldig mange flotte, fine mennesker i menigheten. Vi er en del eldre, men flere yngre har nå funnet Sion som sin hjemmemenighet, og vi vokser jevnt og trutt. Jeg blir mer og mer glad i dem. Og alle som ble frelst eller ønsker en menighet, er hjertelig velkomne til oss, avslutter Pedersen.

FRELST: Over 25 personer søkte frelse under mirakelhelgen med Svein-Magne Pedersen i Herre i Bamble.

FORNØYD: Pastor Pål Pedersen i Sion pinsemenighet var svært begeistret over alle som ble frelst og helbredet i løpet av helgen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15