Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 søkte frelse i Herre

MIRAKELMØTE: Svein-Magne Pedersen forkynte Guds ord og ba for en rekke syke som ble helbredet. Møtene varte i 17 timer tilsammen.
Gleden var stor da over 25 personer søkte frelse under mirakelmøtene i Sion pinsemenighet i Herre 2.–3. november 2013.

– Det er helt fantastisk at så mange har blitt frelst, helbredet og møtt av Gud. Vi har hatt mange på møtene, også flere som ikke kjenner til Sion, Herre, eller har noe forhold til menighetsliv. Møtehelgen med Svein-Magne Pedersen har vært til stor velsignelse for oss, sier Pål Pedersen. Han er pastor i menigheten Sion på Herre, som hadde invitert evangelist Svein-Magne

Pedersen i november i fjor.

En rekke mennesker fra Herre og områdene rundt møtte opp. Da Svein-Magne Pedersen spurte om noen vil blir frelst, rakte både gamle og unge opp hånda. I alt var det rundt 25 personer som søkte frelse. Blant disse var ekteparet Alf Magne og Berit Erlandsen fra Bø. Ved en tilfeldighet så de møteannonsen i lokalavisen Varden og dro til møtet. Da kvelden var over, reiste begge smilende og glade hjem fra møtet.

Flere helbredet

I tillegg til åndelig helbredelse, kunne flere gå glade hjem etter å ha blitt berørt av Guds legende kraft. Odd Leif Evensen kunne ta ut høreapparatet i høyre øret etter forbønn.

– Nå hører jeg mye klarere, sier han glad da vi ringer ham to måneder etter møtet.

Han var en av flere som opplevde å bli berørt av Guds legende kraft.

En dame fra Skien kom til møtet med smerter i nakken og ryggen. Etter forbønn kjente hun ingen smerter. En kvinne fra Telemark hadde i mange år slitt med senebetennelse i armene, men nå var hun god i armene. En mann fra Porsgrunn kom med smerter i store deler av kroppen. Muskler og ledd verket 24-timer i døgnet, og legen fant ikke ut av det. Etter forbønn av Pedersen var kroppen god. Også andre opplevde å bli berørt av Guds kraft. Folk med blant annet rygg-, hofte-, kne-, mage- og nakkeplager, samt øresus vitnet om at Gud hadde rørt ved dem.

Lørdag varte møtet til klokken to, mens på søndag passerte klokken midnatt før alle hadde fått forbønn. Totalt ble det en møtehelg på rundt 17 timer.

Menighetsvekst

Tettstedet Herre ligger i Bamble kommune i Telemark og har rundt 1380 innbyggere.

Der ligger også Sion pinsemenighet som ble stiftet i 1934. For noen år siden besto menigheten av en håndfull aktive, men har vokst jevnt den siste tiden. Pastor Pål Pedersen tok over i 2011, og i dag er det rundt 30 aktive.

– Vi er en fantastisk menighet, som på lik linje med tettstedet Herre, er en uoppdaget perle. Det er veldig mange flotte, fine mennesker i menigheten. Vi er en del eldre, men flere yngre har nå funnet Sion som sin hjemmemenighet, og vi vokser jevnt og trutt. Jeg blir mer og mer glad i dem. Og alle som ble frelst eller ønsker en menighet, er hjertelig velkomne til oss, avslutter Pedersen.

FRELST: Over 25 personer søkte frelse under mirakelhelgen med Svein-Magne Pedersen i Herre i Bamble.

FORNØYD: Pastor Pål Pedersen i Sion pinsemenighet var svært begeistret over alle som ble frelst og helbredet i løpet av helgen.

Publisert:
2014-01-04


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2014

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15