Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst på Universitetet i Oslo

GLADE NYFRELSTE: Svein-Magne tok seg god tid til å hilse på dem som ble frelst under møtet på Universitetet i Oslo, hvor i overkant av femten personer tok imot Jesus.
Det har neppe blitt arrangert helbredelsesmøter på Blindern før Svein-Magne Pedersen forkynte i Sophus Lies auditorium mandag 28. august. I overkant av 15 personer ble frelst under møtet.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Noen demonstranter møtte Svein-Magne utenfor inngangen til Sophus Lies auditorium da han kom før møtet, men selv arrangementet foregikk i rolige former. Primus motor for satsingen, tidligere lærer ved Universitetet i Oslo (UiO), Arne Dag Johansen, åpnet med å forklare betydningen av UiOs logo.

Utfordrende budskap

- Den greske guden Apollon som står i emblemet symboliserer menneskelig stolthet og menneskelige prestasjoner. Men vårt ønske er at Jesus skal bli synlig her på universitetet. Det er vår bønn, og derfor har vi invitert Svein-Magne hit, sa han.

I to uker hadde arrangørene holdt en 24 timers bønnevakt, og forberedelsene gav resultater. De rundt 400 fremmøtte lyttet oppmerksomt til forkynnelsen. Studentene ved universitetet syntes det var herlig å høre Guds Ord forkynt i auditoriet, hvor de ofte hadde vært på forelesninger. Tavla var knapt tørket da møtet begynte etter filosofileksjonen som foregikk timen før.

- Jesus vil inn overalt, og han har et hjerte for universitetet. Evangeliet er både for de vise og de uvise, og her kommer dere til å få se frukt av det arbeidet dere gjør. Her kommer det til å skje ting, sa Svein-Magne.

Ble frelst

I tillegg til å oppmuntre de troende studentene, utfordret han også dem som ikke var frelst til å ta imot Jesus.

- Den største synden er å ikke ta imot Frelseren, han som har all makt. Religionen sier at frelsen er avhengig av det du gjør, men Jesus sier at alt er gjort ferdig for deg. Du skal bare ta imot forsoningen, og det kan du gjøre i kveld, sa han. I overkant av femten personer rakte opp hånden som tegn på at de ville bli frelst, og en kreftsyk mann gav seg over til Gud i bønnekøen noe senere på kvelden. En familie på fire kom helt fra Ljungskile i Sverige for å få forbønn, og en mann hadde kjørt fra Sogn og Fjordane for å være med.

Aktive for vekkelse

Mange kom fram til forbønn, og Svein-Magne bad for de syke frem til klokken elleve, da man måtte være ute av lokalet. En av dem som likte seg spesielt godt, var professor i pedagogikk, Knut Tveit. Han ble frelst i 1980 gjennom å lese Bibelen hjemme for seg selv, og syntes det var godt å se at folk ble frelst på universitetsområdet.

- Dette har vi gledet oss til lenge, sa han.

Tveit er, i likhet med Johansen, aktiv i Tverrkirkelig Karismatisk Gruppe, som sammen med Ny Generasjon, Hope, Oslo Kristne Studentlag og Vineyard Studenter, arrangerte møtet med Svein-Magne på Blindern. Johansen er pensjonert, men har fremdeles kontor på universitetet, og arbeider for vekkelse blant studentene derfra.

MOT HELREDELSE: Rullestolbrukere stod utenfor inngangen ved Sophus Lies auditorium og demonstrerte da Svein-Magne hadde helbredelsesmøte i Sophus Lies auditorium på Blindern mandag i forrige uke.

LØFTEDE HENDER: Lovsangen tonet i Sophus Lies auditorium, som timen før hadde vært fylt av filosofistudenter.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15