Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Reiste 1700 kilometer for å bli helbredet

SLAPP KRYKKENE: Håkon Vikhagen (88) fra Skåla utenfor Molde kunne slippe krykkene etter forbønn av Svein-Magne Pedersen under Mirakellørdag 8. Juni 2013.
Håkon Vikhagen reiste over 1700 kilometer til Mirakellørdag for å få forbønn. Senere på kvelden kunne han spasere ut fra Mirakelsenteret i Vennesla med krykkene i hånda.

Håkon Vikhagen er fra Skåla utenfor Molde. I løpet av sine 88 år har han vært en aktiv person og opplevd mye på godt og vondt.

– Jeg har vært gjennom mange prøvelser og holdt på å dø flere ganger, men Gud har vært med meg. Hjerteinfarkt, diabetes, blokkerte blodårer og fall fra hustak er noe av det jeg har vært igjennom.

Vikhagen kan fortelle om et aktivt liv med mye tungt arbeid. Han har vært både skogs- og bygningsarbeider og jobbet på et sagbruk. I tillegg har han vært ansatt som politi i Trondheim i flere år. I den forbindelse har han gitt ut en egen bok med tittelen «Lovens lange sjarm», som beskriver 34 år som politimann i Trondheim og Oslo.

– Jeg har belastet kroppen mye. Diabetesen gjorde også at jeg fikk problemer med hoftene. De siste fire årene har jeg brukt krykker og vært relativt redusert på grunn av smerter og slitasje i beina. Krykkene trengte jeg for å komme meg rundt i huset, spesielt når jeg skulle reise meg opp. Heldigvis klarte jeg å kjøre bil, sier han.

Ekstremtur

Vikhagen hadde lenge ønsket å reise til Mirakellørdag for å få forbønn. Fredag 7. juni i år bestemte han seg for å kjøre den over 80 mil lange turen. På veien overnattet han på hotell, men sov ikke så mye.

– Det var en fantastisk atmosfære på møtet. Da Pedersen ba for meg, kjente jeg varme i hofta og leggene, og plutselig kunne jeg gå frem og tilbake uten krykker. Nå kunne jeg reise meg opp fra stolen uten å bruke krykkene. Det var utrolig!

Fordi Vikhagen fikk en tidlig plass i forbønnkøen, kunne han dra hjem allerede klokken 18.30.

– Hjemturen ble en stor prøvelse med flere omkjøringer. Jeg kjørte i ett strekk med kun en times pause. Etter 17 timer i bil var jeg hjemme klokken 11.30 på søndag. Turen frem og tilbake ble på hele 1700 kilometer.

Uten krykker

Da Vikhagen kom hjem, oppsto det noen merkelige vibrasjoner i bena, som fortsatte i noen dager. Han beskriver det som en elektrisk pulsator som sto på konstant, og bena ble stadig sterkere.

– Nå trenger jeg ikke å bruke krykkene, men jeg har dem med meg i hendene når jeg går lengre turer. Jeg må trene opp balansen, og har krykkene med meg i tilfelle jeg skulle ramle, slik at jeg kommer meg opp igjen.

Vikhagen forteller at folk sperrer opp øynene når de ser at han ikke bruker krykker. Da forteller han om hva som har skjedd. På jakken har han også festet «mirakelnåla» fra Misjonen Jesus leger. Den viser nettopp en person som løfter krykkene i været.

Ser bedre enn som 40-åring

Også synet til Vikhagen er blitt godt. Da han var i 40-årene, måtte han begynne å bruke briller, fordi han hadde skeive hornhinner og så dobbelt. Spesielt problematisk var det når han kjørte bil. Senere trengte han også briller for å kunne lese teksten på fjernsynet. Under møtet ba Pedersen for øynene hans også. Nå ser han fint når han kjører bil eller ser på fjernsynet, og han trenger kun briller når han leser avisen.

– Jeg var også til kontroll hos øyenlegen. Han sa at alt så bra ut, og at jeg ikke trengte briller når jeg skulle kjøre. Samtidig klarte jeg å lese alle bokstavene på lesetavla, til og med den nederste linja med liten skrift!

Vikhagen har også deltatt i Misjonen Jesus Legers tv-programm «Miraklet er ditt» på Visjon Norge og vitnet om hva Gud har gjort.

– Mirakellørdag var en stor opplevelse. Der fikk jeg mange gode venner. Det er fantastisk med de undergjerningene jeg har fått ta del i. En stor takk til Gud og all omsorgen jeg fikk tilført på senteret, sier han.

GLAD: Håkon Vikhagen (88) reiste nesten 1700 kilometer tur–retur for å komme til Mirakellørdag og få forbønn. Bilturen angrer han ikke på. Her sitter han med sine syke og svake bein og venter på at dørene skal åpnes.

Publisert:
2013-11-17


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2013

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15