Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Puster normalt etter 20 år med astma

NYE LUNGER: Etter tjue år med astma kan Ruth Kongshaug fra Ålesund trekke pusten dypt. Det skjedde etter forbønn av Svein-Magne Pedersen i Ulsteinvik i september i år.
Under møtet i Ulsteinvik kunne Ruth Kongshaug for første gang trekke pusten dypt etter tjue år med astma. I tillegg kunne hun glede seg over at mannen og datteren tok en beslutning for Jesus.

Da Ruth Kongshaug var 17 år, begynte hun å røyke. Forbruket økte med årene, og på det meste røykte hun tjue sigaretter hver dag. Etter over tjue år med røyking, skjedde det noe dramatisk.

– Jeg satt og røykte en morgen da det plutselig «smalt» i lungene, og jeg fikk pusteproblemer. Vi dro rett til legevakten med det samme. Jeg nærmest hang ut av vinduet for å få luft, og jeg var forferdelig dårlig.

Hos legen ble det rask fastslått at hun hadde fått astma og allergi. Ruth fikk både astmatabletter og inhaleringsmedisin som hun måtte bruke. Hver dag tok hun fire ulike astmamedisiner.

– Jeg ble veldig trett av medisinen, og det var veldig tungt å puste. Det føltes som jeg hadde et topplokk i halsen. Samtidig reagerte kroppen og lungene på været. Her vi bor er det mye vind og tåke, og jeg ble ofte surklete i halsen og veldig fort forkjølet. Når jeg først ble syk, lå jeg rett ut med antibiotikakur i flere dager.

Trakk pusten dypt

Søndag 15. september reiste familien til Sjøborg kulturhus i Ulsteinvik der Svein-Magne Pedersen hadde mirakelmøte i regi av Ulsteinvik Bibelsenter.

– Det var en god atmosfære i møtet. Mange vitnet om at Gud hadde rørt ved dem. Jeg tenkte at alle andre blir helbredet, men ikke meg. Plutselig kom det vers til meg: «Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid» . Da jeg kikket opp, sto det samme verset på storskjermen i salen, og jeg fikk ny tro og frimodighet.

Senere i møtet fikk Ruth forbønn. Da Pedersen ba for henne, kjente hun en sterk varme. Plutselig var det som et lokk ble fjernet øverst i halsen.

– Jeg kunne trekke pusten dypt, noe jeg ikke hadde klart på over tjue år. I tiden etter har jeg ikke brukt medisiner. Jeg har også vært ute i både regn og vind, uten å bli syk. Det er en helt ny hverdag for meg, og det er fantastisk hva Gud har gjort.

Også datteren, Lis Kongshaug, gleder seg også over at morens helse er blitt god.

– Jeg merker stor forskjell på mamma. Hun er mer våken, mindre trøtt og blitt klarere i stemmen.

Frelst

Selv om Ruth fikk helsen tilbake er det en ting hun gleder seg mest over. Blant de over rundt førti som søkte frelse i Ulsteinvik var blant annet ektemannen og datteren Lis.

– Det var det største som skjedde, selv om jeg ble kvitt astmaen. Jeg har bedt mye og ropt til Gud dag og natt. Nå er jeg bønnhørt, sa hun med tårer i øynene etter møtet.

Noen uker etter helgen med Svein-Magne Pedersen sier hun på telefonen:

– Det er en ny atmosfære i hjemmet nå. Jeg er så glad for det Gud har gjort!

God i ryggen

Også datteren til Ruth, Lis Kongshaug, opplevde å bli berørt av Guds helbredende kraft. På grunn av frisøryrket, samt en del andre utfordringer i livet, hadde hun de siste fire årene fått vondt i ryggen.

– Jeg var veldig stiv, brukte til tider smertestillende og gikk til kiropraktor og naprapat. Etter en spasertur med ei venninne fikk jeg også isjiassmerter nedover venstre ben, fordi en nerve kom i klem, sier hun.

En uke senere reiste Lis sammen med moren og stefaren til møtet i Ulsteinvik. Utover kvelden fikk Pedersen flere kunnskapsord om folk som satt i salen.

– Det er noen som blir helbredet i ryggen nå. En nerve ligger i klem, sa han høyt.

Lis satt helt foran, men våget ikke si noe med en gang. Da Pedersen spurte flere ganger, reiste hun seg opp for å kjenne etter.

– Utrolig nok var smertene borte. Det var kjempebra. Uken etter besøkte jeg naprapaten min som var overrasket over at jeg ikke hadde de samme smertene. Isjiassmertene er borte. Nå har jeg begynt å trene for å styrke ryggen, forteller Lis som også opplevde at hørselen ble bedre.

FAMILIEGLEDE: Ruth Kongshaug kunne glede seg over at ektemannen, Aage Andersen og datteren, Lis, søkte frelse. Ruth ble også kvitt astmaen, mens Lis ble god i ryggen. Åge opplevde også bedring av helsa.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15