Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus reparerte Sigruns hjerte
– En fantastisk julegave!

FRISKT HJERTE: Julen 2006 fikk Sigrun Ugedal fra Roan hjerteinfarkt. Mannen, Leif Jørgen, ringte derfor til Svein-Magne Pedersen, og Gud leget hjertet.
Julen 2006 fikk Sigrun Ugedal fra Roan hjerteinfarkt, og alt så mørkt ut for familien. Men Jesus snudde situasjonen og sørget for at de fikk en jul de husker for livet.

Den 21. desember 2006 følte Sigrun Ugedal seg svært uvel i kroppen da hun våknet om morgenen. Hun hadde vondt øverst i brystet og måtte på toalettet for å kaste opp. Etter hvert kjente hun også strålinger i armen. Sigrun jobbet selv på et pleiehjem og visste at flere av pasientene hadde hatt slike symptomer i forbindelse med hjerteinfarkt.

– Jeg har så vondt i brystet. Skal jeg virkelig dø rett før jula? spurte hun mannen sin fortvilet. Sigrun tok så kontakt med legevakten og fikk beskjed om å komme med en gang. Legen undersøkte henne med EKG. Han var ikke i tvil om at det var snakk om et hjerteinfarkt, og hun måtte sendes til sykehuset.

– Jeg spurte om det kunne vente til etter jul, men situasjonen var alvorlig. Kort tid etter ble jeg sendt med blålys og sirener til Namsos sykehus som lå 12 mil unna.

TV-bønn

Mannen, Leif, var selvfølgelig svært fortvilet, og tenkte at han nå ble sittende alene i jula. Han reiste med sønnen til sykehuset. Tilstanden til Sigrun var svært dårlig. Hun lå i sengen, og klarte nesten ikke å føre en samtale – Sigrun ville helst at de gikk hjem. Senere på dagen ble hun sendt til Trondheim.

– Vi reiste hjem, men jeg så svært mørkt på tilværelsen. Vel hjemme, satte jeg meg ned og så litt på fjernsynet. Da kom jeg over en kanal som jeg ikke hadde sett før, Verdikanalen. Det var et tv-program som het «Prest i natten», og Svein-Magne Pedersen ba for syke som ringte inn, sier Leif. Han prøvde å ringe flere ganger, men på grunn av tordenvær virket ikke fasttelefonen som den skulle. Etter hvert kom han gjennom med mobiltelefon.

– Gud kan helbrede både små og store infarkt, sa Pedersen. Leif syntes at predikanten tok litt lett på situasjonen, men var likevel glad for forbønnen. Den natten sov han faktisk veldig godt til tross for omstendighetene.

Gledelig jul

Lille julaften reiste Leif til Trondheim for å besøke Sigrun på ny. Da var hun blitt betydelig bedre, men hun hadde ikke vært inne til ny undersøkelse, og han reiste derfor hjem igjen. Legen foretok så en ny undersøkelse av Sigrun. Da kunne han ikke finne noe feil.

– Er dette vanlig? spurte Sigrun.

– Nei, det er ikke det, svarte legen og var meget overrasket.

Sigrun ble derfor sendt hjem på julaften til Roan. Hun fikk ikke en gang med seg sykemelding. Hjemme satt Leif og ungene og ventet. De hadde pyntet og gjort alt klart. Sigrun hadde nesten glemt at det var julaften, men nå ble det en jul hun vil huske for livet.

– Dette er det nærmeste himmelen jeg har vært, sa hun da hun så alle lysene barna hadde tent i stua. I ettertid har hun ikke hatt noe problem med hjertet.

– Gud gjorde en skikkelig jobb. Jeg har fortalt på jobben hva som skjedde, men de er litt skeptiske. Jeg tror det var Gud som grep inn og gav oss en julegave vi sent vil glemme, avslutter hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15