Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte frelse i Kristiansund

KIRKEMØTE: Mange hadde møtt opp i Kirkelandet kirke for å høre Svein-Magne Pedersen tale og få forbønn for sine plager. Pedersen ba for alle som ville, og møtene varte til sammen i 16 timer.
Ti år etter at Svein-Magne Pedersen gjestet Kristiansund sist, var han tilbake på Nordmøre 20.–21. april. Møtet ble holdt i Kirkelandet kirke der over 20 personer søkte frelse.

Svein-Magne Pedersen hadde besøkt Kristiansund to ganger tidligere (1999 og 2003). Denne helgen var det Frelsesarmeen med ekteparet Bodil og Helge Østergreen som sto i spissen for arrangementet. De fikk også god hjelp fra en rekke trofaste medarbeidere.

Frelsesarmeens slagord «suppe, såpe og frelse» ble løftet frem, men i løpet av helgen var det først og fremst frelse som sto i sentrum. Ekteparet Østergreen var derfor storfornøyd med over 20 som gav til kjenne at de ønsket å bli frelst.

– Vi har virkelig fått oppfylt de forventningene vi hadde. Mange mennesker har blitt frelst og fått møte Jesus. Det er fantastisk, for det er det vi lengter etter, sier Helge Østergreen. Også kona, Bodil Østergreen er glad for besøket:

– Denne helgen har vært helt super, og det er nesten ikke til å beskrive. Vi har sett mange mirakler, og flere har blitt frelst ved å høre evangeliet bli enkelt forkynt. Folk har kost seg, og det har virkelig vært en festhelg.

Fornøyd sogneprest

Møtet ble holdt i Kirkelandet kirke, som ble bygget i 1964 og som regnes for å være Norges første moderne kirkebygg med plass til over 600 mennesker. Mange lot seg nok imponere av den flotte arkitekturen.

Sogneprest Leif Thingnes fra Loddefjord kirke utenfor Bergen, var også en av initiativtakerne i forbindelse med invitasjonen av Pedersen. Han var også den første sognepresten som Pedersen fikk en invitasjon fra i løpet av sine år som evangelist. Det skjedde 5.–6. oktober i 2005, da nærmere 1000 mennesker møtte opp og 110 personer søkte frelse.

– Det er noe av det lureste jeg har gjort gjennom min tid som prest. Jeg hadde derfor ikke noe imot å invitere Pedersen nå heller. Det Pedersen gjør er helt etter Guds ord, sa Thingnes fra talerstolen.

Reaksjonene etter møtehelgen har ikke latt vente på seg. Lokalavisen Tidens krav hadde forsideoppslag fra møtet med overskriften: «Gud bryr seg om alt fra vorter til kreft og aids og alt i mellom». Det var et Pedersen-sitat. Inne i avisen var det en tosiders reportasje fra møtene.

Plattfot

De fleste som møtte opp, fikk forbønn for sine plager og sykdommer. Folk ventet tålmodig, og de siste gikk hjem ved midnatt. I alt varte møtene i 16 timer tilsammen.

En av helgens gladeste var Gunhild Restad fra Tingvoll. Siden hun var ni år gammel hadde hun gått med innleggsåler, fordi hun var plattfot.

– Jeg var så rett under føttene at jeg nesten ikke fikk et ark under. I mange år har jeg slitt med smerter i føttene. Da Pedersen ba, begynte føttene å skjelve. Plutselig oppdaget jeg at fotsålen hadde fått en bue. Nå er det mye lettere å gå, sa hun fornøyd under møtet.

30 år med plager

Håvard Aukan fra Lesund i Aure kommune hadde det siste året slitt med store nakkeplager. Dette skyldtes daglig jobbing foran PC de siste 30 årene. På det verste var nakken så stiv at han måtte snu hele kroppen dersom han skulle se til siden.

– Når jeg lå i senga, føltes det som om jeg hadde kniver i nakken. Da Pedersen ba, kjente jeg en varme i kroppen, og smertene forsvant. Nå er det blitt et nytt liv for meg. Jeg takker Gud for det som har skjedd.

Også flere andre møtedeltagere kunne vitne om nakkeplager som forsvant.

Vond hofte

Liv Løvik fra Tresfjord hadde i flere år vært plaget med smerter i venstre hofte. Det føltes som isjias, men røntgenbildene kunne ikke vise at noe var galt. Spesielt plagsomt var det når hun skulle sove.

– Da Pedersen ba, kjente jeg en varme i kroppen og hofta ble god. Nå slipper jeg å være plaget av smertene i hofta, sier hun, da vi ringer henne tre måneder etter møtet.

Også andre med smerter opplevde Guds helbredende kraft. En dame fra Trøndelag kunne fortelle at ryggen var blitt god etter seks år med beinskjørhet. En mann fra Eidsvåg i Romsdal kom til møtet med rytmeforstyrrelse på hjertet. Hvert tredje slag førte til smerter i kroppen. Etter forbønn var hjerterytmen god.

Flere andre mennesker fikk også forbønn i løpet av kvelden. Folk med blant annet slitasjegikt, diabetes, vonde knær, dårlig hørsel, urinlekkasje og søvnproblemer fikk også erfare Guds helbredende kraft.

PLATTFOT: Gunhild Restad fra Tingvoll kom til møtet med plattfot. Under forbønn av Svein-Magne Pedersen fikk fotsålen en fin bue.

FORNØYD: – Vi har virkelig fått oppfylt våre forventninger, sa Bodil og Helge Østergreen. Ekteparet jobber til daglig som korpsledere i Frelsesarmeen i Kristiansund og sto bak invitasjonen av Pedersen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15