Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 søkte frelse på Bildøy

FORBØNN: Mange ønsket forbønn om helbredelse. Svein-Magne startet forbønnsdelen av møtet med å be en kort bønn for alle i salen som ønsket det, slik at også de som ikke hadde mulighet til å vente lenge på tur fikk forbønn. Køen ble lang, og dekket hele salen. Etter dette begynte han å betjene hver enkelt etter kølappsystemet sitt, og holdt på med dette helt til neste morgen.
Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet og ba for syke til lenge etter at solen hadde stått opp igjen, da Norge IDAG inviterte til mirakelmøte som avslutning på sin sommerkonferanse på Bildøy søndag 23. juni i år.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Svein-Magne Pedersen talte til fullsatt sal med om lag 350 tilhørere i avslutningsmøtet for sommerkonferansen til avisen Norge IDAG, som pågikk fra torsdag 20. til søndag 23. juni i lokalene til Bildøy Bibelskole like utenfor Bergen.

Hvorfor Gud helbreder

Krydret med en mengde selvopplevde historier om helbredelser og mirakler, underviste Svein-Magne om hvorfor Gud vil helbrede syke. Han forkynte at Gud ønsker å helbrede for å skape tro i mennesker, og for å skape glede, men også for å skape syndserkjennelse og overbevisning om at en hellig Gud er nær.

– Men den største grunnen til at Gud vil helbrede deg, er at Han er glad i deg. Uansett hvor stor synder du er, hvor mye galt du har gjort, om du er frelst eller ikke frelst – Gud ønsker å helbrede alle, forkynte han.

– Gud kan helbrede alt fra vorter til aids og alt i mellom, proklamerte Svein-Magne.

20 ville bli frelst

– Det fins tre typer helbredelser, forklarte han.

– Indre helbredelse gjør deg fri fra sår i sjelslivet. Fysisk helbredelse vet vi hva er. Men den største og viktigste av alle helbredelser er den åndelige helbredelsen, at du får din synd tilgitt og blir et Guds barn, fortsatte han.

Da han inviterte til frelse, var det til sammen 20 mennesker som kom frem for å gi til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser denne dagen.

Familie frelst

Blant de frelsessøkende var fire fra familien Rundhovde. Tore Rundhovde fra Hylkje ble i 2007 helbredet fra en kronisk nakkeskade han hadde slitt med etter å ha vært utsatt for blind vold i 1993. To nakkevirvler hadde blitt dratt tre millimeter fra hverandre, og helt frem til møtet i Nordhordlandshallen for seks år siden verket nakken konstant. Da Svein-Magne ba for ham, forsvant lidelsen. Nå kom han på møtet på Bildøy og tok imot frelsen. Det gjorde også hans kone, deres datter og hennes datter.

12 timer langt møte

Mange hadde kommet for å få forbønn om helbredelse fra sykdommer. Svein-Magne er kjent for å ta seg god tid med den enkelte som søker forbønn, og møtene hans pleier derfor å være lange. Denne gangen ble klokken nærmere seks om morgenen før sistemann i forbønnskøen var betjent.

Gjennom hele kvelden og natten vitnet folk jevnlig om at smerter og sykdommer hadde forsvunnet momentant. Folk med blant annet øresus, dårlig hørsel, leddgikt, astma og smerter i rygg, nakke og skuldre vitnet om at de opplevde Guds helbredende kraft i møtet.

FULL SAL: 350 mennesker møtte frem til mirakelmøtet søndag 23. juni.

FAMILIE FRELST: Tore Rundhovde og hans kone Hildegunn tok imot frelsen seks år etter at Tore ble momentant helbredet i nakken da Svein-Magne ba for ham. Også deres barnebarn Line-Marie (til venstre i bildet) og deres datter Lisbeth (til høyre i bildet) ville bli frelst.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15