Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
20 søkte frelse på Bildøy

FORBØNN: Mange ønsket forbønn om helbredelse. Svein-Magne startet forbønnsdelen av møtet med å be en kort bønn for alle i salen som ønsket det, slik at også de som ikke hadde mulighet til å vente lenge på tur fikk forbønn. Køen ble lang, og dekket hele salen. Etter dette begynte han å betjene hver enkelt etter kølappsystemet sitt, og holdt på med dette helt til neste morgen.
Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet og ba for syke til lenge etter at solen hadde stått opp igjen, da Norge IDAG inviterte til mirakelmøte som avslutning på sin sommerkonferanse på Bildøy søndag 23. juni i år.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Svein-Magne Pedersen talte til fullsatt sal med om lag 350 tilhørere i avslutningsmøtet for sommerkonferansen til avisen Norge IDAG, som pågikk fra torsdag 20. til søndag 23. juni i lokalene til Bildøy Bibelskole like utenfor Bergen.

Hvorfor Gud helbreder

Krydret med en mengde selvopplevde historier om helbredelser og mirakler, underviste Svein-Magne om hvorfor Gud vil helbrede syke. Han forkynte at Gud ønsker å helbrede for å skape tro i mennesker, og for å skape glede, men også for å skape syndserkjennelse og overbevisning om at en hellig Gud er nær.

– Men den største grunnen til at Gud vil helbrede deg, er at Han er glad i deg. Uansett hvor stor synder du er, hvor mye galt du har gjort, om du er frelst eller ikke frelst – Gud ønsker å helbrede alle, forkynte han.

– Gud kan helbrede alt fra vorter til aids og alt i mellom, proklamerte Svein-Magne.

20 ville bli frelst

– Det fins tre typer helbredelser, forklarte han.

– Indre helbredelse gjør deg fri fra sår i sjelslivet. Fysisk helbredelse vet vi hva er. Men den største og viktigste av alle helbredelser er den åndelige helbredelsen, at du får din synd tilgitt og blir et Guds barn, fortsatte han.

Da han inviterte til frelse, var det til sammen 20 mennesker som kom frem for å gi til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin frelser denne dagen.

Familie frelst

Blant de frelsessøkende var fire fra familien Rundhovde. Tore Rundhovde fra Hylkje ble i 2007 helbredet fra en kronisk nakkeskade han hadde slitt med etter å ha vært utsatt for blind vold i 1993. To nakkevirvler hadde blitt dratt tre millimeter fra hverandre, og helt frem til møtet i Nordhordlandshallen for seks år siden verket nakken konstant. Da Svein-Magne ba for ham, forsvant lidelsen. Nå kom han på møtet på Bildøy og tok imot frelsen. Det gjorde også hans kone, deres datter og hennes datter.

12 timer langt møte

Mange hadde kommet for å få forbønn om helbredelse fra sykdommer. Svein-Magne er kjent for å ta seg god tid med den enkelte som søker forbønn, og møtene hans pleier derfor å være lange. Denne gangen ble klokken nærmere seks om morgenen før sistemann i forbønnskøen var betjent.

Gjennom hele kvelden og natten vitnet folk jevnlig om at smerter og sykdommer hadde forsvunnet momentant. Folk med blant annet øresus, dårlig hørsel, leddgikt, astma og smerter i rygg, nakke og skuldre vitnet om at de opplevde Guds helbredende kraft i møtet.

FULL SAL: 350 mennesker møtte frem til mirakelmøtet søndag 23. juni.

FAMILIE FRELST: Tore Rundhovde og hans kone Hildegunn tok imot frelsen seks år etter at Tore ble momentant helbredet i nakken da Svein-Magne ba for ham. Også deres barnebarn Line-Marie (til venstre i bildet) og deres datter Lisbeth (til høyre i bildet) ville bli frelst.

Publisert:
2013-06-02


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2013

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15