Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vekkelsesvind i Grovfjord:
Over 50 søkte frelse!

KØ FOR FRELSE: Det var et uvanlig syn for et kristent møte da rundt 40 mennesker gikk frem for å søke frelse i Astafjord kirke. Totalt ga over 50 personer til kjenne at de ønsket å bli frelst.
Helgen 15.–16. juni besøkte Svein-Magne Pedersen Astafjord kirke i det lille bygdesamfunnet Grovfjord. Her ble det nærmest vekkelsestilstander da over 50 personer søkte frelse.

– Det var nesten litt surrealistisk å se så mange reise seg og gå frem til frelse. Jeg trodde nesten ikke det var sant det jeg så. Det er helt fantastisk hva Gud har gjort. All ære til ham, sier Astrid Marskar. Hun var en av initiativtagerne til møtehelgen med Svein-Magne Pedersen.

Møtene ble holdt i Astafjord kirke i det lille bygdesamfunnet Grovfjord med sine drøye 370 innbyggere. Bygda ligger i Skånland kommune i Troms.

Lørdag søkte rundt 40 personer frelse og på søndag ti personer. I tillegg ble ytterligere to personer frelst utenfor møtesammenheng.

– Jeg tror vi står ved begynnelsen av noe virkelig stort i Grovfjord, Gratangen og distriktene rundt. Vi har bedt mye gjennom årene. Nå har vi sett et gjennombrudd, der Gud har begynt noe. Denne helgen har vært en festreise, sier Marskar.

Familier forandret

En annen som var svært glad var Marskars gode venninne Linda Johnsen.Hun opplevde at både tante og begge foreldrene ble frelst.

– Jeg har ventet lenge på denne dagen og bedt mye for familien min. Det var to fantastiske møter og en sterk opplevelse for meg personlig, sier hun glad. Også Svein-Magne Pedersen var svært begeistret etter møtet i Grovfjord.

– Det er ikke ofte jeg har sett så mange mirakler og frelste som under denne helgen. Spesielt på lørdag var det rene 17-mai toget da folk gikk frem for å bli frelst. Vi kan nesten kalle det vekkelse, sier han.

En sterk profetisk salvelse var også til stede i møtet, og flere fikk en oppmuntring fra Herren. Spesielt ble de lokale innbyggerne oppmuntret til å fokusere på bønn og evangelisering.

De to mirakelmøtene varte tilsammen i 21,5 time. Folk kom hovedsakelig fra distriktene rundt Harstad og omegn. Andre hadde reist lengre blant annet fra Ballangen, Gibostad, Stokmarknes, Lofoten, Svolvær, Finnsnes, Narvik , Tromsø, Alta, Karasjok og Hesseng i Sør-Varanger. Et ektepar kom fra Luleå i Sverige.

Ryggplagene forsvant

Ann-Heidi Pettersen fra Grovfjord hadde den siste tiden slitt med store smerter i ryggen. Det skjedde etter at hun var ute og kjørte firehjuling.

– Både jeg og firehjulingen tippet over og jeg ramlet og slo ryggen. Jeg landet så kraftig at lufta ble slått ut av meg. Det gjorde ubeskrivelig vondt. I tiden etter var det svært vondt å bøye seg.

Noen uker senere tipset søskenbarnet hennes om at Pedersen skulle tale i kirken den kvelden. Ann Heidi tenkte at hun skulle dra for å bli helbredet.

– Jeg kom sent på kvelden etter talen , men måtte likevel vente i flere timer. Ryggen var så vond at jeg holdt på å gi opp. Noen ganger måtte jeg reise meg, for det var så vondt å sitte. Da Pedersen ba, kom Guds kraft så sterkt at jeg måte holde meg fast i ham for ikke å falle. Smertene forsvant, og nå kan jeg bøye meg og gå uten smerter, sier hun.

Gerd Dahl fra Stokmarknes hadde også ryggproblemer. I nærmere førti år hadde hun slitt med plagene. Etter å ha sett MR-bildene, mente legen det var snakk om artrose og forkalkning, noe hun hadde slitt med i føttene og fingrene tidligere.

– Det var forferdelige smerter som bare ble verre og verre med årene. Jeg spiste smertestillende selv om jeg burde vært forsiktig på grunn av en tidligere mageoperasjon. Om natten sov jeg med tre puter, og jeg måtte ofte stå opp, sier hun.

I mange år hadde hun ventet for å komme på møte med Svein-Magne Pedersen. Det skjedde endelig i Grovfjord. Der måtte hun vente lenge på forbønn, og hun var en av de siste som fikk forbønn.

– Da jeg ble bedt for, forsvant smertene. Det er helt fantastisk. Jeg kan nesten ikke tro det. Nå kan jeg bøye ryggen alle veier og har gått flere turer, sier hun glad.

Legende våt strøm

Martin Tore Sivertsen fra Myre i Øksnes kom til møtet med hofteslitasje, noe han hadde fått etter mange år med tungt arbeid blant annet som styrmann på en båt. Legen snakket om operasjon, men Sivertsen likte ikke tanken på det.

– Det var ikke så vondt å gå, men smerten kom når jeg hadde sittet lenge og skulle bevege meg. Da Pedersen ba for ham, kjente Martin en våt, varm strøm langs låret.

– Om det ikke hadde vært folk på møte, hadde jeg kneppet opp buksa for å se etter, men jeg ble ikke våt, så det må ha vært noe som skjedde inne i benet. I tiden etter har jeg ikke vært plaget av hoftesmerter Også ankelen min er blitt bedre. Før vegret jeg meg for å gå på tur. Nå er det ikke noe problem lenger, sier han fornøyd.

Martin har også tidligere blitt helbredet flere ganger ved forbønn av Svein-Magne Pedersen og vitnet i Legedom (nr. 5 – 2007). Det største underet skjedde i 2006 da han hadde fått tett halspulsåre og skulle på sykehuset for å operere. På vei til sykehuset i Bodø, møtte han Pedersen tilfeldig på Evenes flyplass og fikk forbønn.

– På sykehuset fant de ingen tette blodårer. Legen skjønte ikke noe, men det var ikke tvil om at Gud hadde grepet inn. Man må være dum hvis man ikke tror på at det har skjedd et mirakel, avslutter han.

ULYKKE: Ann Heidi Pettersen fra Grovfjord hadde den siste tiden slitt med store smerter i ryggen etter en ulykke på firehjuling. – Under møtet i Grovfjord fikk jeg forbønn. Nå kan jeg bøye ryggen normalt uten smerter, sier hun glad. .

SMERTEFRI: Gerd Dahl fra Stokmarknes i Hadsel kommune i Nordland hadde i nærmere førti år gått med smerter i ryggen. Da Pedersen ba for henne, forsvant smertene. .

FORBØNN: Martin Tore Sivertsen fra Myre i Øksnes har ikke kjent noe til hofteslitasjen etter at han fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen i Grovfjord. – Jeg har opplevd å bli helbredet flere ganger, og man må være dum hvis man ikke tror på at forbønn virker, sier han. .

LYKKELIG: Astrid Marskar (tv) sto i spissen for arrangementet og kunne glede seg over at rundt 50 mennesker tok i mot Jesus. For venninnen, Linda Johnsen, (th) var det også en stor helg. Hun fikk oppleve at flere i familien søkte .

FULLT: Et stort antall mennesker møtte opp i Astafjord kirke i Grovfjord da Svein-Magne Pedersen var på besøk.

LANG KØ: Folk møtte tidlig opp for å få seg en tidlig plass i forbønnskøen. Allerede to timer før møtet var det folksomt foran Astafjord kirke.

Se også:

 • Les også: Arild Olsen fikk bedre syn og hørsel i Grovfjord


 • Publisert:
  2013-06-02


  Tatt fra publikasjonen Legedom
  Nr. 4 - 2013

  © 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  SLIK KAN DU BLI HELBREDET
  (Bok)

  En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

  De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

  Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

  Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

  Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


  Les mer


  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15