Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tv-bønn reparerte Ebbas rygg

NY RYGG: Ebba Holm slet med vond rygg i nesten 40 år, men Gud helbredet ryggen hennes gjennom tv-skjermen i 2002.
I 37 år hadde Ebba Holm smerter i ryggen. Under TV-programmet Holmgang i 2002 forsvant smertene momentant.

Ebba Holm vokste opp på Biri i Gjøvik, men bor nå i Kristiansund. Under mirakelhelgen i Kristiansund delte hun sitt vitnesbyrd om da hun ble helbredet for elleve år siden.

Det hele begynte i 1965 da hun var 24 år gammel. Ebba opplevde at noen slo henne med en paraply i ryggen. Smertene var forferdelige, og i etterkant viste det seg at nederste ryggvirvel ble knust.

– Jeg var en sta person, så jeg bet tennene sammen og lot som ingen ting. Hver dag gikk jeg på jobb, samtidig som jeg holdt meg i aktivitet. Det holdt kanskje ryggen i sjakk, men likevel hadde jeg daglige smerter.

Rundt 1990 bestemte legen at hun skulle opereres. I over tre år ventet hun før operasjonen ble gjennomført. Dessverre ble ikke ryggen noe bedre. Livet med smertene gikk derfor videre, men 23. oktober i 2002 skjedde det noe spesielt.

– Jeg og mannen min satt og så på Holmgang på TV2. En helbredelsespredikant ved navn Svein-Magne Pedersen oppfordret de syke om å legge hånda på fjernsynet mens han ba til Gud.

Ebba gjorde som Pedersen sa, og hun kunne kjenne en prikking i kroppen. Samtidig ble hun veldig varm på føttene, noe som var spesielt, siden hun alltid var så kald der. I samme øyeblikk forsvant også smertene i ryggen. Ebba sa ikke noe til mannen sin, for han trodde ikke på slikt. Hun ville derfor teste ut ryggen før hun sa noe. For å komme seg opp fra stolen i stua, måtte hun alltid støtte seg med hendene til bordet. Hvis ikke, kom hun seg ikke opp, og det gjorde veldig vondt. Hun forsøkte derfor å reise seg opp fra stolen. Det klarte hun uten å bruke hendene.

– Her har det skjedd noe, sa jeg til mannen min, som ble meget overrasket. Siden den gang har plagene vært forsvunnet, og i dag er ryggen fortsatt like god. Jeg er veldig glad for det!

GLADE: Ebba Holm var en av de fremmøtte under møtet i Kristiansund. I løpet av helgen sa både hun og mannen, Arnt, et endelig ja til Jesus.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15