Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Nå kan jeg lese og høre godt

HELBREDET: Arild Olsen fra Grovfjord kunne endelig nyte stillheten etter flere år med øresus. Også leseproblemene etter et hjerneslag fikset Gud etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Et hjerneslag førte til at Arild Olsen fikk problemer med å lese. I tillegg hadde han øresus. I Grovfjord kom Guds kraft, og plagene forsvant momentant.

En ettermiddag i 2008 ble Arild Olsen så uvanlig sliten i kroppen. Han la seg ned på sofaen, og mer husker han ikke før han våknet opp på sykehuset.

– Heldigvis hadde postmannen kommet innom, og da han ikke fikk liv i meg, kontaktet han ambulanse. På sykehuset i Harstad fant de ut at jeg hadde fått hjerneslag.

Arild kom seg relativt raskt etter hendelsen, men en ting fikk han problemer med:

– Jeg klarte ikke lese ordentlig. Spesielt bokstavene A og E ble snudd på hodet, og det var ikke lett å lese. Under møtet i Grovfjord ba Pedersen for ham, og etter det har han ikke hatt problemer med å lese.

Øresus

Arild hadde også i flere år slitt med øresus. Årsaken var ulike yrker med mye støy. Blant annet hadde han jobbet i gruvene på Svalbard og boret i fjell på ulike anlegg i Stavanger. Øresusen var veldig plagsom.

– I begynnelsen av ettermøtet ba Pedersen for hver og en i fem sekunder. Jeg stilte meg i kø, og da han la hendene på meg, forsvant øresusen momentant. Nå hører jeg ingen pipelyd lengre.

Gode knær

Også for åtte år siden fikk Arild erfare Guds helbredende kraft ved forbønn. I noen år hadde han slitt med slitasje i knærne. Situasjonen var så ille at han måtte gå sidelengs ned bratte bakker.

Til slutt ringte han forbønnstelefonen (82075070), men merket ikke noe der og da. Noen dager senere oppdaget han at noe hadde skjedd.

– Jeg skulle jobbe i en potetåker. Uten å tenke meg om gikk jeg rett ned en bratt skråning. Da jeg oppdaget hva jeg hadde gjort, merket jeg at smertene var borte. Siden da har jeg vær frisk i knærne, sier Arild og ler.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15