Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for ulcerøs kolitt

ULCERØS KOLITT: I seks år hadde kvinnen fra Østfold blødninger og magesmerter på grunn av ulcerøs kolitt. I 2009 ble hun helbredet da hun ringte forbønnstelefonen. ILLUSTRASJONSFOTO: Wavebreakmedia/Shutterstock.com
Kvinnen fra Østfold hadde i flere år slitt med ulcerøs kolitt og gikk på flere medisiner. Da hun ringte Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn, forsvant blødningene. Legen forsto lite av hva som hadde skjedd.

Den 87-år gamle kvinnen vi snakker med ønsker ikke å står frem med navn av familiære årsaker, men presiserer at mange vet om hennes historie.

– I 2003 begynte jeg å få smerter i magen. Jeg måtte ofte springe på toalettet, og blødde mye fra tarmen. Jeg hadde aldri vært plaget med dette før, og jeg gikk etter hvert til lege. Han sendte meg videre til nærmere undersøkelse. Legene fant da flere sår i tarmen, og jeg fikk diagnosen ulcerøs kolitt, forteller hun.

Dette er en overfladisk betennelsestilstand i tykktarmen som gir sårdannelse og blødninger. Hvert år får rundt 600 nordmenn denne sykdommen. Man regner med at 15.000-20.000 nordmenn lider av denne sykdommen.

– Jeg hadde daglige smerter i magen, og jeg begynte å gå på tabletter, men de hjalp bare i perioder. Hverdagen ble veldig plagsom, og jeg måtte holde meg unna en rekke matprodukter. Kjøtt og fersk mat tålte jeg lite av. I stedet måtte jeg holde meg til knekkebrød og ristet brød.

Etter hvert ble hun også redd for at hun kanskje hadde kreft. Grunnen var at hun hadde fått noen sår i tykktarmen som skilte seg ut fra andre sår. En dag i 2009 ringte hun til Svein-Magne Pedersen og fikk forbønn. Hun kjente ikke noe spesielt, men i dagene etter ble hun straks bedre. Magesmertene forsvant, og blødningene stoppet opp.

En måned senere var hun på ny undersøkelse ved sykehuset. Her tok hun en såkalt koloskop-undersøkelse. Legen ved sykehuset ble meget forundret da hun ikke fant noen sår.

– Jeg ser at du har hatt sykdommen før, men her er det ingen sår. Det er heller ikke tegn til kreft. Jeg vet ikke hva som har skjedd, sa hun sjokkert.

– Det vet jeg, svarte kvinnen glad.

Legen ga beskjed om at hun ikke trengte å gå til kontroll mer. Medisiner skulle hun også slutte med. I dag er det fire år siden hun ble helbredet.

– Jeg har ikke hatt noen smerter siden jeg fikk forbønn. Nå spiser jeg alle typer mat uten problemer. All ære til Gud, avslutter hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15