Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Allergien forsvant
Nå svinger Jim ljåen uten å "gråte"

SOMMER UTEN TÅRER: Husdyr- og pollenallergien tvang Jim Bernhard Bårdsen fra Kristiansund til å holde seg inne i fjor sommer, men i år merker han ingenting til reaksjonene etter at Svein-Magne bad for ham i Kirkelandet kirke.
Sommer var ensbetydende med lange perioder innendørs for Jim Bernhard Bårdsen fra Kristiansund. Pollenallergien slo ham helt ut i perioder, og husdyrallergien var like plagsom. Men så kom Jim til Kirkelandet kirke i Kristiansund i april 2000.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Den da 26 år gamle rørleggeren fikk også en sterk opplevelse av Guds kraft da Svein-Magne bad for ham. Han måtte vente lenge før det ble hans tur, men var fast bestemt på ikke å gå hjem før han var blitt bedt for.

- Det kjennes som om temperaturen har steget 10-15 grader i kroppen min, fortalte han tydelig berørt mens Svein-Magne bad til Gud.

- Det er som om en elektrisk strøm - eller levende vann - fosser gjennom meg fra mageregionen. Jeg opplever en sterk fysisk berøring.

En heldig hund

Jim hadde fått forbønn før, men hadde aldri gitt opp håpet om å bli frisk. Den sterke og meget plagsomme allergien som han fikk for tyve år siden, slo sterkest ut når han var i berøring med husdyr og pollen. Overfølsomheten førte til røde, rennende øyne, kløe og nysing, og til lange perioder hvor han måtte holde seg innendørs. Etter forbønnen har Jim forsøkt å utsette seg mest mulig for dyrehår.

- Jeg har storkost meg med mine besteforeldres hund i hver lunsjpause hele uka, men har ikke merket noen ting. Før måtte jeg være meget påpasselig, for bare litt kontakt førte til store reaksjoner, forteller han en uke etter kampanjen.

I juni slo han over et halvt mål høy med ljå sammen med gode venner på Straumsvågen på Tingvoll uten tårevåte øyne! Tidligere var det å gå forbi slåttearbeiderne ensbetydende med strie strømmer av tårer nedover kinnene.

Styrket gudstro

- Først nå merker jeg hvor mye allergien hemmet meg. Det er herlig å være fri denne plagen, og jeg fryder meg over sommeren - utendørs, sa han like etter en lang økt med ljåen da Legedom tok kontakt.

- En skikkelig, herlig opplevelse som jeg deler med alle jeg møter. Det er blitt til stor inspirasjon for meg at Gud har hjulpet meg så konkret gjennom Svein-Magne, sier han glad.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15