Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Allergien forsvant
Nå svinger Jim ljåen uten å "gråte"

SOMMER UTEN TÅRER: Husdyr- og pollenallergien tvang Jim Bernhard Bårdsen fra Kristiansund til å holde seg inne i fjor sommer, men i år merker han ingenting til reaksjonene etter at Svein-Magne bad for ham i Kirkelandet kirke.
Sommer var ensbetydende med lange perioder innendørs for Jim Bernhard Bårdsen fra Kristiansund. Pollenallergien slo ham helt ut i perioder, og husdyrallergien var like plagsom. Men så kom Jim til Kirkelandet kirke i Kristiansund i april 2000.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Den da 26 år gamle rørleggeren fikk også en sterk opplevelse av Guds kraft da Svein-Magne bad for ham. Han måtte vente lenge før det ble hans tur, men var fast bestemt på ikke å gå hjem før han var blitt bedt for.

- Det kjennes som om temperaturen har steget 10-15 grader i kroppen min, fortalte han tydelig berørt mens Svein-Magne bad til Gud.

- Det er som om en elektrisk strøm - eller levende vann - fosser gjennom meg fra mageregionen. Jeg opplever en sterk fysisk berøring.

En heldig hund

Jim hadde fått forbønn før, men hadde aldri gitt opp håpet om å bli frisk. Den sterke og meget plagsomme allergien som han fikk for tyve år siden, slo sterkest ut når han var i berøring med husdyr og pollen. Overfølsomheten førte til røde, rennende øyne, kløe og nysing, og til lange perioder hvor han måtte holde seg innendørs. Etter forbønnen har Jim forsøkt å utsette seg mest mulig for dyrehår.

- Jeg har storkost meg med mine besteforeldres hund i hver lunsjpause hele uka, men har ikke merket noen ting. Før måtte jeg være meget påpasselig, for bare litt kontakt førte til store reaksjoner, forteller han en uke etter kampanjen.

I juni slo han over et halvt mål høy med ljå sammen med gode venner på Straumsvågen på Tingvoll uten tårevåte øyne! Tidligere var det å gå forbi slåttearbeiderne ensbetydende med strie strømmer av tårer nedover kinnene.

Styrket gudstro

- Først nå merker jeg hvor mye allergien hemmet meg. Det er herlig å være fri denne plagen, og jeg fryder meg over sommeren - utendørs, sa han like etter en lang økt med ljåen da Legedom tok kontakt.

- En skikkelig, herlig opplevelse som jeg deler med alle jeg møter. Det er blitt til stor inspirasjon for meg at Gud har hjulpet meg så konkret gjennom Svein-Magne, sier han glad.


Publisert:
2003-07-03


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2000

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15