Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anne Kirsti ble helbredet i ryggen:
– Jeg har aldri vært så glad før

HELBREDET: I flere år plagdes Anne Kirsti Toralfsdotter Lind fra Øksnes med ryggen. Etter forbønn på telefon av Svein-Magne Pedersen forsvant alle smertene. – Jeg er så lykkelig og har fått overskudd tilbake i livet, sier hun glad. FOTO: Privat
I flere år slet Anne Kirsti Toralfsdotter Lind fra Øksnes med voldsomme smerter i hofta. Hun slet med å bevege seg og ble til slutt uføretrygdet. Da hun ringte Svein-Magne Pedersen, fikk hun seg en overraskelse fra Jesus.

På midten av 1970-tallet var Anne Kirsti fra Vedhøggan i Øksnes til legen, fordi hun hadde litt vondt i ryggen. Legen kunne da fortelle at det venstre benet til Anne var kortere enn det andre. Han forberedte henne på at ryggen ville bli verre senere i livet. Likevel skulle han ordne med en innleggssåle som kunne hjelpe noe. Tiden gikk og Anne Kirsti var svært opptatt, og det endte derfor med at hun aldri fikk noen såle. Livet gikk derfor videre uten at Anne Kirsti hadde alt for store smerter. I 1998 skjedde det likevel noe som skulle gjøre livssituasjonen verre.

– Jeg opplevde at datteren min ble syk, noe som tok alt av krefter. Det ble en kamp mot kommune og sykehus. Jeg ble meget motløs, begynte å trøstespise og la derfor på meg mange kilo. Fordi kroppen ble så belastet, begynte det å komme sterke smerter nederst i ryggen og nedover siden av hofta, sier hun.

På grunn av alle utfordringene med datteren, samt sterke ryggplager, endte det med at hun ble uføretrygdet. Anne Kirsti forteller at smertene stadig ble verre. De siste åtte årene var helt forferdelige. To ganger måtte hun bli hentet av ambulansen fordi ryggen slo seg vrang.

– Jeg hadde vært svært aktiv noen dager, og plutselig fikk jeg så vondt i ryggen at jeg ikke klarte å reise meg. Jeg krøp bort til telefonen og ringte min søster. Videre ble jeg hentet av ambulansen og lå på sykehuset noen dager.

Fikk kunnskapsord

Anne Kirsti ble tilbudt sterke smertestillende tabletter som hun i starten ikke ville bruke. Etter hvert ble det så ille at hun likevel måtte benytte seg av dem.

– Det gjorde vondt hele tiden. Jeg hadde problemer med å gå, og min ni år eldre søster, som var over 70 år, gikk fortere enn meg.

Til tross for plagene hadde Anne Kirsti stor tro på at Gud kunne helbrede mennesker. Hun kjente godt til Svein-Magne Pedersen sitt arbeid. Ofte ringte hun om forbønn for venner og kjente, men selv spurte hun aldri om hjelp. En vårdag i 2012 ringte hun i forbindelse med en annen person som var syk. Under samtalen sa Pedersen plutselig at han ønsket å be for henne.

– Gud sier til meg at du har vondt i ryggen og har slitasje i venstre hofte og fot, sa han.

– Plutselig kom jeg på hva legen hadde sagt på 1970-tallet angående det korte benet. Jeg hadde tenkt på det tidligere også, men nå kom det så sterkt for meg. Pedersen kunne ikke vite dette, så det måtte være fra Gud. Jeg kjente ikke noe spesielt da han ba, men var likevel glad for forbønn.

Lykkelig

To uker senere oppdaget Anne Kirsti at smertene var borte. Hun ble svært overrasket.

– Jeg kunne ikke tro det var sant. Jeg prøvde å gå, hoppe, løpe og bøye meg ned, men jeg kjente ingen smerter. Det var helt utrolig.

Noen dager senere reiste hun og søsteren til kjøpesenteret i Sortland. Hun kjente en glede i kroppen og var fylt av Den Hellige Ånd. Før hadde hun tatt rulletrappen, men nå kunne hun løpe opp trappen uten å holde seg i rekkverket. Hennes søster ble svært overrasket.

Anne forteller at hun hele sommeren jobbet ute i hagen uten smerter. Hun var full av energi og løftet store rullestener som hun bar rundt huset uten problemer. I tillegg har hun kunne bruke mer tid med hobbyen sin. Anne Kirsti jobber nemlig som skulptør på fritiden.

– Jeg kan ikke minnes at jeg har vært så glad i livet mitt. Tenk at Gud kunne hjelpe et skrøpelig menneske som meg. Det har nesten ikke gått opp for meg hvor heldig jeg er. Jeg er et veldig lykkelig menneske og vitner til alle om hva Gud har gjort, avslutter Anne Kirsti.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15