Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Nå kan jeg endelig bøye ryggen

HELBREDET: Da Jan Vestergaard fra Kolding fikk en SMS med invitasjon til mirakelmøtet i Billund, visste han at Gud ønsket å helbrede ham i ryggen. Nå er han helt frisk og kan nyte livet.
I lang tid hadde Jan Vestergaard smerter i ryggen på grunn av en 3,5 centimeter prolaps. Men en SMS fra en venn, ledet ham til møtet i Billund i Danmark, der han ble helbredet.

Den 27. november 2012 var Jan Vestergaard så uheldig å skade ryggen. Det medførte store smerter, noe som gjorde ham sykemeldt fra jobben som naturveileder.

– I mange år hadde jeg hatt en gammel arbeidsskade i ryggen. Da jeg på nytt belastet ryggen, fikk jeg prolaps. I én uke lå jeg syk, før jeg gikk til legen som tok MR av ryggen. Bildene viste et 1,8 centimeter stort mellomrom mellom to ryggskiver og en utglidning på 3,5 centimeter, sier han.

Jan gikk stadig til fysioterapeut og kiropraktor. Ryggen ble bedre, men ikke god nok. De første månedene brukte han 15.000 kroner på behandling. Etter en stund begynte Jan å jobbe igjen, men ryggen tålte ikke full dag. Maks tre timer om dagen var han på jobb.

– Som naturveileder var jeg mye aktiv i naturen, og jeg var derfor avhengig av en god rygg. Det var kjedelig å være borte fra jobben, som jeg likte så godt.

Fikk SMS

Natt til 10. februar lå kameraten hans, Poul Erik Gildhoff, våken i senga. Han kom til å tenke på Jan og den vonde ryggen hans, og følte han skulle sende en tekstmelding og invitere ham til møtet i Billund. Dagen etter skulle Jan kjøre et flyttelass for sønnen fra Kolding til Herning. I bagasjen hadde han flere store kasser, men Jan kunne ikke bidra med mye løfting på grunn av den vonde ryggen. På veien hjem dro han innom en bensinstasjon for å vaske bilen. Plutselig følte han at Gud sa til ham: «Sjekk mobilen din».

– Jeg skjønte ikke hvorfor jeg skulle se på mobilen, for jeg hadde nettopp ringt min kone, uten at det var noe. Jeg tok likevel opp mobilen, og da så jeg en ulest SMS. Da jeg leste meldingen fra Poul Erik, var jeg ikke i tvil om at dette var Gud som kalte på meg. Den første gangen Svein-Magne var i Billund, ble jeg forhindret fra å komme, og denne gangen var jeg også opptatt. Jeg reiste derfor innom Billund på vei tilbake.

Ny rygg
Jan Vestergaard kom en time for sent til møtet, og fikk derfor en sen kølapp. Ventetiden var lang, og han kjente hele tiden smertene i ryggen. Først etter åtte timer ble det hans tur.

– Da Pedersen ba for meg, kjente jeg en behagelig varme i nakken, ryggen og bena. I tillegg begynte det å knirke i ryggen, akkurat som om noe gikk på plass. Etter en stund forsvant smertene. Det var en helt fantastisk sterk opplevelse. Nå kunne jeg bøye meg ned uten å føle smerter, sier han glad.

I ettertid har Jan Vestergaard begynt å jobbe mer. Nå jobber han 25 timer i uken, og arbeidsdagen utvides stadig. Da vi ringer ham noen uker etter besøket i Danmark, har han nettopp klippet plen og busker. Her han har stått med bøyd rygg uten problemer.

Han har også vært hos fysioterapeuten, som ble meget forbauset over det han fortalte. «Det er mye mellom himmel og jord en ikke forstår,» hadde han sagt. Jan har også vitnet om helbredelsen til både familie, venner, naboen og menigheten, og alle er både overrasket og glade.

– Jesus er fantastisk! I Bibelen gikk han rundt og helbredet mennesker. Folk kom til ham, og han spurte om de ville bli helbredet. De svarte ja, og han helbredet dem. Da jeg fikk SMS-en, visste jeg at det var en invitasjon fra Gud som spurte om jeg ville bli frisk.

Naturveileder

Jan Vestergaard ønsker også å fortelle om hva Gud har gjort for ham de siste årene. I dag bor han i Kolding, men som ung vokste han opp i Billund. Her hadde han en klassekamerat som var kristen, og Jan ble med på en rekke møter og stevner. Etter en tid gikk han bort fra Gud og levde livet i verden. Det ble en utfordrende tid, og etter hvert raste livet sammen. Da begynte han å søke Gud på nytt, og Gud begynte å gripe inn i livet hans. Jan hadde også stor forkjærlighet til naturen, og den store drømmen var å bli naturveileder. Problemet var at han ikke hadde noen utdannelse.

– De fleste naturveiledere er utdannet lærer, biolog, eller har over ti års erfaring i naturskolen. Jeg sa derfor til Gud: «Hvis du gir meg jobb som naturveileder, skal jeg følge deg resten av livet». Jeg forsto raskt at ingen ting er umulig for Gud. Kort tid etterpå fikk jeg jobb som naturveileder i 2006, og det skulle egentlig vært umulig. Gud har hjulpet meg med så mye i livet, både med familien, jobb og nå helsen. Det er fantastisk, og jeg er så takknemlig, sier Vestergaard.

BEVEGELIG: Etter flere uker med prolaps, kan Jan Vestergaard endelig smile over en frisk rygg. Under møtet i Billund 10. februar 2013, fikk han forbønn av Svein-Magne Pedersen, og ryggen ble frisk og myk.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15